24 oktober måndag 07.30

Hej!
Sitter på bussen på väg till skolan. Har varit sjuk i en vecka nu...blev plötsligt jättedålig efter universal studios i måndags så var hemma tisdag och onsdag men tvingade mig själv att gå till skolan torsdag och fredag. I torsdags fick jag även veta att en släkting till mig har gått bort hastigt och oväntat. Mina tankar är hos mina sysslingar med familj <3
Har mått dåligt hela helgen så har bara vilat och även varit lite hundvakt åt nån släktings hund (inte min släkting utan min Hostfamily's ;) )
Idag fyller min underbara mamma år! Hade verkligen velat vara hemma idag och firat henne <3 GRATTIS MAMMA!<3
Idag regnar och åskar det...började redan igårkväll. När jag kom hit så sa rektorn att vi förmodligen inte skulle hinna uppleva regn när vi var här men nu är det fjärde gången det regnar här sen jag kom hit...tog med mig vädret från Sverige kanske..?
Hejsvej!
(Går fortfarande inte att ladda upp bilder. Fattar inte vad som är fel...)

Måndag 17 oktober 12.00

Hej!
Var ju på swedish festival i lördags. Det var kul och stod nästan längst fram på Veronica Maggio, vilket var det bästa på hela kvällen. Hon är bara fantastiskt duktig och ger verkligen allt på scenen! Jag hade en bra kväll, tjejerna som jag gick med var härliga men vi var alla rätt sega. Vi gick inte ut efteråt eftersom våra fötter gjorde ont ;) men vi ska nog gå ut någon annan helg :)
Just nu är jag på väg till universal studios. Jag var ju där för några veckor sedan och då köpte jag ett säsongskort så jag kan åka dit hur många gånger jag vill :D Kommer nog mest kolla lite mer i affärerna idag för det hann vi inte senast så mycket. Kommer säkert äta något gott också...är rätt sugen på the krusty burger's...
Hejsvej!
(Av någon anledning så funkar det inte att lägga upp bilder...blir galen på blogg.se!!)

14 oktober fredag 07.24

Hej!
Sitter nu på bussen på väg till skolan! Är så glad att det är fredag, men hade det väldigt tungt att kliva upp...
Måste berätta om en rätt kul grej som precis hände. En kille kom upp till mig när jag väntade på bussen. Han sa "ursäkta, jag har sett dig här flera gånger när jag kört förbi och du är väldigt söt. En gång så tutade jag och då vinkade du..." och jag svarar "nej, jag vinkade inte för jag uppskattar inte att bli tutad på. Jag är en människa och inte ett objekt." Han svarar att han förstår och går lite nervöst därifrån. Haha 😂 Det roligaste är att när han trodde att jag vinkade så pekade jag förmodligen finger 🖕🏼
Idag ska jag åka till en galleria och försöka hitta en väska som jag kan hänga tvärsöver kroppen så jag inte behöver hålla i den när jag dansar på lördag. Ska nämligen på Swedish Festival med ett gäng svenska artister, bl.a. Veronica Maggio, Nause, Elliphant, Rebecca&Fiona och IconaPop. Ska dit med fyra svenska tjejer så ska bli superkul!
Det börjar redan 14.00 imorgon men håller säkert på hela kvällen och sen ska vi kanske gå ut efteråt!
Vet bara inte riktigt vad jag ska ha på mig. Är rätt kyligt på kvällarna här och den här veckan så har det bara varit 19-20 grader och blåst super mycket...vill också ha på mig något som funkar både på festival och på krogen...hmm... köpte en kort jumpsuit häromdagen och den funkar bra för festivalen men på krogen känns det som att man behöver vara mer uppklädd här.
Nåja, löser sig nog.
Hejsvej!

Söndag 9 oktober 18.37

Hej!
Hade skrivit ett jättelångt inlägg om helgen men allt försvann...
Så lägger istället upp lite bilder från vår Beverly hills tour som vi var på igår. Hade inget smink alls på mig, vilket var skönt men som också gör att jag ser väldigt trött ut på alla bilder.
Hejsvej!

Måndag 3 oktober 14.41

Hej!
Min rumskompis (Coline) dök upp igår runt halv elva. Hon verkar trevlig men hennes engelska är ganska dålig så det är svårt att ha en konversation med henne...
Tråkigt, hade hoppats på att få en vän som jag kunde hitta på saker med.
Idag åkte jag direkt hem efter skolan. Är trött och känner mig nere idag. Livet är tufft när man inte har någon som riktigt bryr sig om en, utöver familjen. Jag vet inte vad jag gör för fel. Har provat allt men ändå verkar alla ha något emot mig.
Hejsvej!

Söndag 2 oktober 21.13

Hej!
Idag har jag mest slappat. Läst, kollat youtube, varit en sväng till walmart och köpt "nödvändiga" saker, städat undan lite i rummet så att min nya rumskompis får plats och kollat på zootopia som var mycket bättre än jag väntat mig! Den rekommenderar jag verkligen.
Min rumskompis skulle ha varit här för en timme sen så hon dyker nog upp närsomhelst nu. Har fördrivit väntetiden med att kolla på bilder på min familj, hundar, katter och hästar inräknade. Saknar dem väldigt mycket nu <3
Hejsvej!
(Bilden är från 2012 när vi var på grancanaria)

Lördag 1 oktober 21.36

Hej!
Idag så vaknade jag ungefär vid halv nio, sminkade mig och sen ringde jag hem med facetime så fick prata lite med familjen och extra-familjen (Pernilla, Maud och Dimple) vilket var mysigt. Längtade hem lite extra <3
Sen åkte jag till en galleria i närheten. Köpte mig ett par träningsshorts, en sport-bh, en Hogwarts T-shirt och en vit/beige jeans kjol. Hade inte alls räknat med att köpa den kjolen för provade en svart i mocka och bad en som jobbade där om en mindre storlek och då kom hon också tillbaka med jeanskjolen. Jag tyckte först att den inte var så fin men provade den ändå och gillade den bättre på :) så tack till expediten!
Sedan kollade jag även på "Miss Peregrines home for Peculiar children" på bio. Den var bra, det var härliga karaktärer och bra skådespeleri från de flesta, men jag är liiiite besviken. Det var ingenstans där jag skrattade högt eller grät floder. Den var ganska jämn genom hela filmen och det behöver inte vara något negativt, men jag gillar filmer som berör mig på något sätt, även om det är på ett komiskt sätt. Absolut värd att se men inte den bästa jag sett :)

Imorgon vet jag inte exakt vad jag ska göra. Förmodligen mest ta det lugnt, gå en sväng till walmart och sen också röja undan lite så att min nya rumskompis får plats med sin saker. Hon kommer imorgon runt tio på kvällen.
Slänger in bilder på det jag köpte.
Hejsvej!

RSS 2.0