Tindrande stjärna <3

Halloj!
Imorse gick jag o Kalle upp vid nio, vilket var lite segt eftersom jag somnade fem...Kalle var ute med sitt jobb igår och han kom hem vid tre, typ två minuter efter att jag somnat och sen kunde jag inte somna om..! 
Har precis kollat på Tindras första gymnastiktävling! Alla var super duktiga och blev sååå imponerad av Tindra som hade utvecklats massor sen sist :)<3 Hennes lag vann både mattan och hopp! Så stolt över min söta syster <3
Puss
Toys <3




Julklapp till mig själv + jobb!

Hej!
Sitter på bussen påväg till jobbet nu :) känns ändå rätt skönt att jobba lite :)
Igår när jag var på Gränby så köpte jag de sista julklapparna så är helt klar nu! (Eller så fort jag har fått hem de grejerna som jag har beställt)
Köpte även en klänning som julklapp till mig själv, 99:- på H&M så det var jag värd ;)
Ha en bra fredag!
Puss
Toys <3


Last dance!

Halloj!
Sitter på bussen påväg till Gränby där jag ska köpa de sista julklapparna! Ska köpa en till Kalle och en till pappa. Har redan en julklapp var till dem men typ alla får två paket i år så :)
Sen vid kvart i sex har jag dans, sista för terminen...får se om jag fortsätter nästa termin, beror på om jag lyckats få tag på något jobb eller om det fortsätter vara extra jobb bara!
Har idag försökt spela in min Star Wars audition men var svårt att få till ett bra ljus så ska försöka ikväll igen..!

Puss
Toys<3


 

Vilka bloggar följer jag?

God natt!
 
Fick leta efter en liten russmule nu på kvällen också, vid typ nio... trots att mamma hade lagat staketet där hon hade rymt så lyckades Sonya rymma iaf! Men som tur var så va hon vid samma åker så hittade henne ganska snabbt, men nu står hon i stallet bakom lås och bom! Känns säkrast så ;)
Har precis donerat 50 kr till Filippinerna, såg att Maja hade gjort det och hon skrev även ut numret så nu tänkte jag att jag kunde skicka som jag tänkt göra hela tiden!:) Ni kan också donera 50 kr om ni smsar AKUT FILIPPINERNA till 72900!
 
Nu när jag ändå nämnde Maja så tänkte jag att jag kunde skriva upp vilka bloggar jag brukar följa några gånger i veckan:
Majagunillaelice.blogg.se
Mikaleaochjennys.blogg.se
Kissies.se
 
Sedan kollar jag ibland in på Hannagrandin.se och några andra bloggar om jag ser länken på facebook eller så :)
 
Jag läser gärna bloggar där jag känner personen som skriver för jag tycker då att det blir roligare att läsa. Dock har jag fastnat för Kissies blogg eftersom jag tycker att hon tar upp intressanta saker och hon har blivit väldigt annorlunda mot hur hon var i början av sin bloggkarriär (då var jag som många andra anti-Kissie).
MEN jag läser hellre Majas eller Mickans och Jennys blogg för det blir mer personligt då :)
 
Puss
Toys <3
 
 

Wish me luck!

Tjenamors!
 
Blev väckt imorse vid sju av mamma, hon berättade att Sonya hade rymt så det var bara att ge sig ut och leta.
Hann bli ganska orolig innan jag tillslut hittade henne. Hon sprang runt på åkern bakom vårt hus som ett litet vildruss <3
Så var vaken tidigt idag, men har somnat lite på soffan vilket var behövligt kände jag ;)
Nu ska jag börja skriva på mitt engelska cv, wish me luck! ;D
 
 
Puss 
Toys <3
 
Slänger upp lite bilder på några hästar som funnits/finns i mitt liv <3
 
Jumona, den bästa av alla <3
 
Sonya, min ögonsten och Jumonas föl <3
 
Fanta, ej min häst<3
 
Lilla My som var min första sommarhäst <3
 
Wicke som jag hade på foder i ett år ungefär <3
 
Dacke som jag hade på fälttävlansläger<3
 
Isak, mammas ögonsten <3
 
Svenne, som nu är såld men står kvar hos oss <3
 
 

Verkar aldrig bli frisk...

Hej!
 
Igår var det mysigt på båten, gungade rätt mycket och jag mådde lite illa redan innan så kunde inte direkt äta så mycket av julbordet som jag kanske velat ;) Julbordet var helt okej, men det var inte så underbart som ett julbord ska vara :)
Vaknade vid halv fem och mådde dåligt igen så bodde inne på toaletten fram till sju när det gick över...mår bättre nu men känns inte som att det är över....usch, hatar att spy.. :S
Jag o Kalle hade planerat att åka på julloppisen som var i Ladan idag men blev inget eftersom vi båda kände oss lite dåliga..!
Nu har Kalle åkt hem och jag har precis beställt några fler julklappar, blir fattig men det är det värt :)
Imorgon ska jag försöka hinna med att spela in min audition till Star Wars filmen, spännande ;) Måste även skriva ett cv på engelska så får sätta mig med det annars....känns lite svårt men får göra mitt bästa helt enkelt :)
 
Puss
Toys <3
 
Slänger upp lite bilder från England!
 

V for Vendetta

Godkväll!
 
Sitter och kollar på "V for Vendetta" just nu och måste kolla klart innan jag äntligen får sova!
Mitt i maten så dök Kalle upp helt plötsligt, vilket gjorde mig väldigt glad för kände mig rätt deppig och då dök min riddare i sin svarta golf upp och räddade kvällen <3
Dock sover han på soffan just nu, men det är förlåtligt (är det ens ett ord) eftersom han gick upp vid fem imorse <3
Imorgon så blir det som sagt intervju med Matilda, det är till ett av hennes skolarbeten :) Sen så behöver jag inte vakta Ias och våra hundar så då ska jag och Kalle istället åka Eckerö linjen och käka julbord! :D
Mysigt men jag tycker egentligen inte om att åka den.. Om det hade varit typ två timmar så hade det varit okej men nu blir det för länge så tillslut sitter man ju bara där.. får väl sitta och äta julbord länge då ;)
 
Puss
Toys <3
 
En bild från "V for Vendetta", där Natalie Portman rakar av sig håret i filmen (och verkligheten). Hon är en av dem bästa skådespelarna jag vet! Strax efter Johnny Depp ;)
 
 

Fredag var det ja...

Hej!
 
Mår sådär, har iaf varit på promenad med hundarna så lite bättre är det.
Blir ingen tjejkväll ikväll...
Så får sitta och kolla på Idol istället!
 
Imorgon har jag bara en intervju inbokad med Matilda och sen ska jag vakta Ias och våra hundar eftersom Ia och mamma ska iväg på nån föreläsning eller något :)
 
Det var väl det
puss
Toys <3
 
 
 

Rubrik

Hej!
Har inte skrivit eftersom jag har varit ordentligt sjuk här hemma! Igår vid 07.00 vaknade jag av att jag mådde illa...höll på att svimma och resten av dan spydde jag ungefär varannan timme, fick inte ens ner ett glas vatten. Sen vid 18.00 tiden på kvällen så hade det släppt men fick istället hög feber och frossa...!
Idag mår jag bättre men inte hundra, så hoppas iaf att jag är helt frisk då jag har planerat en tjejkväll med Mickan och förhoppningsvis Maja, Mickan, Matilda och Isabella :D Behöver verkligen en kväll med tjejkompisar så man kan snacka skit och dansa loss :)
 
Just nu försöker jag kolla på Elsas Värld men internet är inte glatt just nu så går assegt...så snart så ger jag nog upp och går och lägger mig istället!
 
Puss
 
Toys <3
 
 
En random bild på min älskade vovve Disco <3
 

Julklappstips?

Hej!
 
Har inte mått bra idag, känner mig febrig och har ont i halsen...så har bara legat i sängen hela dagen i stort sett!
Har precis skickat efter lite julklappar, men blir sur när det är 49 kr i frakt, asså känns ju int direkt värt då... Borde vara gratis frakt överallt för då skulle iaf jag handla mycket mer över internet!
Hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan gymma då och kanske rida också :)
Ska även försöka hinna med att spela in min audition till Star Wars 7 också, men pratar lite rossligt just nu så får se!
 
Har lite julklappstips!
Till vem som helst i familjen kan ni köpa en upplevelse på Liveit.se, de har många bra och roliga saker :) Sedan kan ni även kolla på roligaprylar.se om ni vill ha något litet och roligt :)
Om nån av er har något roligt tips så får ni gärna skriva det för har alltid svårt att hitta julklappar!
 
Puss
Toys <3
 
 
 

Mig Äger Ingen

Helloo!
 
Idag så gick jag upp vid tio, sen vid halv tolv så åkte jag till gymmet. Men fick vänta en halvtimme eftersom jag kom dit precis när de hade lunch...min vanliga tur när jag försöker vara duktig!
Men sen gymmade jag en timme iaf. Det gick sådär, kunde knappt köra några armar för hade jätteont i axlarna så blev ben, rygg och mage. Ska försöka ta mig till gymmet imorgon också !
Nytt hår = Ny Kropp hoppas jag på men sitter just nu och äter choklad så får ta lite i taget, alltid bättre att gymma lite än att inte gymma alls :)
 
Jag och Mamma har precis kommit tillbaka från Öregrund, vi var där på bio. Vi såg "Mig Äger Ingen" med Mikael Persbrandt, jag har aldrig varit ett fan av honom men han var asbra i den här och tyckte verkligen om hela filmen. Mamma grät floder och jag hade svårt att hålla mig !<3
 
Puss
Toys <3
 
 
 
 

Njaaaa

Skrev ett as långt inlägg men det försvann...!!!
På castingen hade jag för tunt hår så blev inte vald. Vilket var skönt eftersom de ville klippa mig till antingen en frisyr à la Miley Cyrus eller en med kort hår och kort lugg.. (Tycker att man kan nämna i annonsen att man förmodligen kommer klippa håret..!)

Puss
Toys <3



Let's model!

Nu bär det av mot nya äventyr!

Puss
Toys <3



Det är inte lätt när det är svårt ;)

Tjabba Tjena!
Sitter nu i soffan i Kalles källare, han och Simon spelar NHL så jag passar på att blogga lite ;)
Även idag fick jag sluta nio på jobbet, dock rätt skönt eftersom mina fötter inte mår nå bra...
Är verkligen helt slut nu så ska nog sova snart!
Imorgon blir det en relativt tidig morgon då jag ska hinna duscha och fixa mig innan jag och Kalle åker till Stockholm.
Jag ska nämligen på casting för att vara modell på en hårvisning (det jag skrev om förut, när jag inte visste om jag kunde klippa håret. Har inte fått något svar så åker dit också får vi väl se om dem blir chockade över att jag nu har kort hår) ;P
Det är väl det min dag kommer bestå av, sen vid fyra har jag ju jobb igen och sen åker jag hem och vilar upp mig lite, känner mig fortfarande lite krasslig efter att jag varit sjuk...låter som att jag är i målbrottet ibland och det är inte så kul när man pratar med kunder ;)
 
Puss
Toys <3
 
I brist på en annan bild :)
 

Nytt!

Hello!
Har nu jobbat, fick sluta nio istället för tio vilket var lite skönt men samtidigt segt eftersom jag får en timmes mindre lön..
Eftersom jag nu är hos Kalle så kan jag visa det jag köpte igår :)
Svart klänning: H&M 199:-
Röd klänning: H&M 129:-
Trosor: Gina Tricot 25:- styck
Mobilskal: Cubus 69:-
Nytt hår: 400:-






Puss
Toys <3

HAHAHAHAHA

 
HAHAHAHA
 
Asså jag har ju sån himla tur!!
Har ju precis bokat Klipptid och har planerat att klippa mig ganska kort, men då när jag kommer hem så har jag fått en kallelse till en Casting för att jobba som hårmodell! 
De har alltså sett bilder på mig med mitt långa hår och nu vet jag inte om jag kan klippa mig eller om det kommer förstöra alla mina chanser på castingen..!
 
Ska man gråta eller skratta liksom :D
 
puss
Toys <3
 

Torsdag!

Hej!
Har precis dansat så sitter på bussen hemåt nu :)
Fick åka in till Östhammar redan vid ett idag eftersom mamma hade möte, så bokade klipptid tills imorgon och sen tog jag bussen till Gränby och gick runt och kikade där, vid tre-halv fyra tiden kom Kalle och höll mig sällskap, sen åt vi och sen hade vi typ en timme kvar så åkte runt lite i Uppsala och kollade på Kalles gamla ställen han bott på och så :) köpte förresten två klänningar, två trosor och ett mobilskal men glömde påsen i Kalles bil så lägger upp bilder på allt lite senare :) Gick iaf på ungefär 450 kr vilket jag tycker är helt okej! :)
I helgen blir det jobb så lär nog inte hända så mycket roligt!

Puss
Toys<3

Jag o Disco skedade igår kväll <3


May The Force Be With You

Tja tja!
 
Har ikväll varit och kollat på ES11 föreställning om Kärnkraft, "Spår", och de var verkligen jätte duktiga! Alla hade utvecklats super mycket och det var kul att se folk som inte varit så mycket på scen tidigare nu ha rätt mycket repliker och liknande så aa det var super roligt att kolla på!
Men måste erkänna att jag blev lite ledsen samtidigt, vill också göra det där! Saknar det som bara den, speciellt nu när jag inte har så mycket teater, bortsett från någon statistroll ibland.
Kände att jag ville klänga mig fast vid en kuliss och aldrig släppa taget! ;)
 
Idag så fick jag ett mail om en öppen casting till den kommande Star Wars filmen!! Asså det är ju GANSKA stort så ska absolut söka, det finns dock en liten nackdel....det är casting i LONDON...! Men en biljett fram och tillbaka kostar 1128 kr och det har jag ju faktiskt råd med så får se..! ;)
Annars tror jag att man ska kunna skicka in en video där man läser repliker och det känns ju lite lättare :)
 
Tänk tänk...
 
puss
Toys <3
 
 
 
 
 

New haircut maybe??

 
Hejhej!
 
Har inte känt mig på topp så har inte haft lust att blogga... vet inte exakt vad det är men känner mig deppig hela tiden, oavsett vad jag gör.
Har börjat tänka om lite när det gäller skådespeleriet för har märkt att man måste ha någon sorts talang för att bli skådespelare... (attans)
Men måste jobba med film på något sätt så ska satsa på att jobba bakom kameran tror jag, helst som regissör dåra men det är minst lika svårt som att bli skådespelare (dock tror jag att jag skulle vara rätt bra på det), så det är nog det jag kommer satsa på mest just nu! Kommer fortsätta söka roller men det är inte prio ett längre..!
 
Nu är jag trött och ska sova, gick upp halv sex imorse för att åka på hundutställning så är lagom mör nu!
 
puss
 
Toys <3
 
 
 
RSS 2.0