Näbbdjuret Perry

Hej!
Igår så var det casting för filmarnas filmer och det gick ändå okej tror jag. Var inte så svårt som jag trodde (förstorar alltid allt i huvudet) men får väl se vilken roll jag får...är glad så länge jag får någon roll ;)
Idag har vi skrivit om vårt manus till påskspelet eftersom diakonen i kyrkan där vi ska spela upp inte var riktigt nöjd med vårt budskap (att alla ska få fira/inte fira påsk hur man vill). Men det nya manuset känns okej ändå så ska bli lite roligt att spela upp det här för barnen. Lite. Inte mycket. 
Ikväll är det dans och har vi tur så hinner vi igenom hela sista delen av dansen och sen är vi helt klara! Så då kan man ägna sig åt att få till alla steg rätt och snyggt så att allt känns perfekt när vi ska visa upp den :) Vilket förmodligen blir till sommaravslutningen!

Idag snöar det här i molkom, dock så har det övergått till regn nu. 
"När man ser en kille i shorts och vinterjacka så vet man att våren äntligen är här!"


Puss
Toys <3

Givande lektion idag ;)

Näbbdjuret Perry som åkte på korset upp i rymden!


Seg...

Heeej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade! Har haft fullt upp med vår pjäs "mässa för fyra masker" i ca tre veckor. Har även tränat varje dag så har varit helt slut.
Men våra tre föreställningar gick bra och nu är vi i full gång med ett nytt projekt! Påskspel för barn är det dags för nu. Det kommer inte direkt bli ett "klassiskt" påskspel så ska faktiskt bli kul! :D
Imorgon så har filmarna casting för sina vårprojekt och jag ska söka till alla filmer bara för att prova på lite olika casting tekniker :)

Var även ut i Karlstad i lördags och hade det kul fram till jag behövde ta hand om en person som blev lite för full (som vanligt blir jag "mamma") så då var det sådär. Men allt löste sig och sov hos några klasskompisar :)

Nu kommer random bilder!

Puss
Toys<3

Vår affisch till "mässa för fyra masker".

Sol!!


Fest!!





Sol i molkom!

Hej!
Ligger nu i sängen och har faktiskt unnat mig lite godis efter att ha tränat varje dag sen förra tisdagen! :) 
Idag har vi haft normkreativ gestaltning med Klara Bendz. Vi pratade (såklart) om normer i samhället och gjorde lite övningar :) Det var intressant!
Imorgon så ska vi repa vid tio och framåt (kanske till tre tiden) och sen köra ett mördarpass på gymmet !

Puss
Toys<3




Våren är här!

Hej!

Idag har vi repat, gått en pw, handlat, tränat lite mage och armar :)
Var soligt men blåsigt så var nästan lite kyligt, fast är sååå skönt att våren är påväg! Äntligen!
Imorgon repar vi hela dagen och ska träna, känns som att det blir ett hårt pass imorgon!

Puss
Toys<3



Lördag ingen slö(r)dag!

Hej!

Sitter just nu på Ventilen med Josefine och Almida och har mello-mys med fruktsallad!
Idag har vi repat mellan 09.00-15.00 och sen tränade vi till 18.00 ungefär :) Vi dansade i 20 minuter (riktig fuldans) som uppvärmning, sen körde jag mage, sen fuldansade vi igen och stretchade. Efter det kände vi för att dansa lite till och körde våra koreografier som vi lärt oss på dansen vi har på torsdagar i en timme ungefär :)
Dock är det inge bra för mig att träna för jag skadar mig bara...

Puss
Toys<3







Fredag!

Hej!

Fick reda på för ett litet tag sen att Vofflan är hemma med valparna och mår bättre nu så det känns jättebra!
Idag har vi haft filmhistoria, gått en pw, köpt godis (med naturligt socker), repat (fast pratade mest scenografi) och tränat!
Värmde upp med spring, situps, bensparkar, squats. Körde sedan 110 squats, lite magövningar och stretchade. 
Ikväll blir det film mys med tjejerna!

Puss
Toys<3


Har förresten fått en boll på tummen vilket gör att jag inte kan använda den. Den är förmodligen stukad men i värsta fall är det en spricka...
Blå är den iaf!




Vofflan <3

Hej!

Idag så åkte mamma och Tindra in med Vofflan till ultuna eftersom hon har hjässat och hållit på hela natten men inte krystat ut någon valp.
När de var framme fick de operera henne och göra kejsarsnitt och fick då ut 9 friska valpar, fem tikar och fyra hanar!
Sen skulle de få åka hem men när de tog de sista proverna på Vofflan så var det katastrof och hon ligger nu på intensiven och mamma och Tindra har med sig nio valpar som de måste mata varannan timme...
Jag håller alla tummar att Vofflan kommer klara sig men just nu vet man inte säkert. Oavsett så kommer hon förmodligen inte kunna ge mjölk till valparna så det kommer bli ett fruktansvärt jobb för mamma och även Tindra, men mest mamma eftersom Tindra har skola hela dagarna...
Jag hoppas verkligen att vår älskade Vofflan klarar sig!! <3



Puss
Toys<3

Fett fysiska!

Hej!

Göteborgs audition gick inge bra och ingen av oss (bara en kompis kompis) gick vidare. Men men så är livet. Är helt ärligt inte ett dugg besviken över att jag inte gick vidare. Dock lite besviken på att det gick sämre än väntat på min audition, men hade ändå inte räknat med att gå vidare.

Nu har vi börjat med vår nya pjäs där klassen är indelade i tre grupper och har olika manus och olika teatersätt. Min grupp går efter grotowski metoden som är väldigt fysisk så nu har vi, utöver lektionerna tränat tisdag, onsdag och torsdag. Ska snart på dans också!
Men först ska jag handla !
Puss
Toys<3







RSS 2.0