Festklänning till salu!

Kunde inte ha den här klänningen!
Säljer den för 99kr, strl M men känns mer som S, mer 36 än 38!
Fixar bättre bilder så snart jag kan men just nu är det de här jag har!



Den är alltså djupt v-ringad i fram men väldigt snygg härlig festklänning!
Skriv till mig om ni är intresserade
[email protected]

Puss
Toys <3

Hemma!

Hej hej!
Igår så åkte jag 7 timmar (från dörr till dörr) hem till Östhammar! Kom hem vid elva och somnade i stort sett på en gång :)
Idag så har jag hämtat ut ett paket med kläder, handlat, slappat, ätit fondue och chokladfondue! Spelat liiiiite kort och kollar nu lite halvhjärtat på Sherlock Holmes. Imorgon måste jag åka hemifrån 15.45 och är i molkom runt 23.00! Härligt ;)
Nej men nästa gång jag åker hem så ska jag försöka hitta en annan, billigare, väg. Sammanlagt så får jag betala ungefär 1300kr för att åka fram o tillbaka...känns inte så jäkla roligt :/
Nåja hörs!
Puss
Toys<3

(Kommer bilder på de nya kläderna!)

Lite random bilder :D






Onsdag är det idag

Hejsan!
Idag så har vi haft dramaövningar hela dagen! Det var roligt och gick helt okej tycker jag :) Sen har vi kollat på när tvåorna spelade upp sin pjäs, som var väldigt bra!
Efter middagen så satt jag och pratade med min nya mentor och två personer från klassen i två timmar! Haha tiden rann iväg så hann inte gymma, men det gjorde inget ;)
Imorgon har vi valtema-dag, så då kommer partierna hit och debatterar och svarar på frågor!
Ska bli intressant eftersom det är första gången jag får rösta och jag vill gärna veta lite mer vad alla partierna står för.

Idag blir det en tidig kväll!

Puss
Toys <3


Troy!

Hejhej!
 
Egentligen så borde jag sova nu men kom precis tillbaka från filmkväll på Västan och kände att jag ville blogga lite! Idag kollade vi på Troja, eftersom vi läst om grekisk teater idag på teaterhistorian. Den var väldigt bra, väldigt lång och ganska sorglig...
Imorgon så har vi dramaövningar hela dagen så det ska bli roligt :)
 
Puss
Toys <3
 

Lördag = laga sin egen mat...

Hejhej!
 
Nu sitter jag precis och äter lite frukostmackor (ni vet hårdmackorna som heter frukost?) ! Det är segt i huset idag, har varit det hela dagen eftersom det va fest igår + att det spöregnar ute så finns inte så mycket att göra!
Igår hade jag superkul!! Dansade till 90-tals låtar och snackade med massa olika människor! Underbart! :)
Jag har kollat på Divergent och käkat choklad hela dagen men hade tänkt springa över till västan (eller östan, kommer aldrig ihåg vilket de bor i) och snacka lite med tjejerna i klassen som bor där...dock regnar det ju vääääldigt mycket så får se om jag försöker vänta ut det lite till ;)
Ikväll blir det färdiglasagne till middag, hehe, hade inte så mycket fantasi när jag stod i mataffären...
 
Puss
Toys <3

Träningsvärk!!!

Hejhej!
 
Igår så spelade vi in vår första kortfilm...det kändes bra men resultatet blev kanske inte riktigt som vi hade hoppats men det var ju den första filmen så man kanske inte ska förvänta sig så mycket. På kvällen så grillade vi korv och marshmallows (?), mys!
 
Idag så har vi haft dramaövningar med film och skådis, gått 7 km i värsta blöta skogen, haft filmquiz och varit och handlat frukost och mat till helgen! Ikväll så blir det lite festligeheter så nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite :)
 
Känns lite som att jag inte är tillräckligt bra för att vara här men jag vet inte...jag ska verkligen försöka eftersom det är det här jag vill, men kan man inte agera så kan man inte. Jag får väl reda på det under det här året iaf!
Känner mig lite korkad och bortgjord efter några lekar vi kört här...men är väl bara att ignorera det och hålla huvudet högt..!
 
 
Puss
Toys <3
 

Dag 2

Halloj!
Idag så började dagen med lite genomgång av schemat och liknande. Sen va det fika. Sen fotades vi med namnskylt så lärarna ska hålla reda på vilka vi är ;). Sen va det lunch. Sen va det Internatmöte där vi fick veta mer vad som gällde för oss som bor på internat. Sen va det fika (fast jag kollade Dark Shadows istället). Sen va det teaterlektion. Sen va det middag och sen va det volleyboll.
Jag va inte med i volleybollen då jag inte tror att min armbåge skulle palla det, men sex stycken från klassen gjorde ett superbra jobb och tog oss till Semifinal iaf ! :D
 
Nu så har jag duschat, och sitter här med min nu tomma tekopp och försöker komma igång med läxan som vi fick idag...går lite segt eftersom jag även fått internet idag...hehe ;)
 
Ikväll händer nog inte så mycket, alla är ganska trötta och jag sitter här i pyjamas och tofflor så känner inte för att hitta på något direkt ;)
Imorgon blir det fysisk teater (träning), långpromenad och sedan filminspelning och grillning!
Mysigt!
 
Puss
Toys <3
 
(Vi får inte fota så mycket på skolan så kommer nog tyvärr inte så många roliga bilder, men tänkte att jag ska försöka göra en videoblogg inom snar framtid)

Uppdatering från Molkom!

Hej!
Nu har jag installerat mig i mitt rum, haft upprop, träffat klassen och ska snart gå ner och prata med alla på "Nordan", som mitt elevhem heter!
Känns ovant, konstigt, läskigt och spännande! Imorgon blir det volleyboll mot lärarna :)
Har försökt fota mitt rum åt er...det gick sådär...

Puss
Toys <3

Bokhylla/filmhylla/garderob
Skrivbord

Fönster o lådor

Säng!

Handfat!

Hall!

Garderob i hallen!


Panorama bild på hela rummet :)



Nu bär det av!

Hejsvej!
Nu sitter vi här i bilen påväg mot Karlstad och Molkom!
Igår handlade jag det sista och packade allt, blev gaaaaanska vääääldigt mycket saker men ska ju vara borta ett år ;)
Fick även ett brev där det stod att jag skulle få 4725 kr tillbaka på skatten!! Wihoo! Trodde att de hade glömt mig men tydligen inte!:D
Passar väldigt bra eftersom jag har lagt ut rätt mycket pengar på sistonde :D
Har dock inte fått min skolbok än...så mamma får skicka den till mig sen!

Igår så färgade Tindra mitt hår, blev askblont, jättenöjd! Och hon målade även mina naglar!

Ha det bra!
Puss
Toys<3






Storshopping!

Hejhej!
 
Kände att det kanske var dags att blogga lite ;) Jag har jobbat min sista dag på Systembolaget (igår) och på kvällen så käkade jag suuuuuper god mat på Stationen i Uppsala med en kompis <3 Seriöst bland det godaste jag ätit!
Idag så har jag, mamma och Tindra först varit på Thuns och sen åkt runt i Uppsala på lite affärer, käkat kina/mongolisk/sushi buffé vilket var sååå himla gott! Efter det kollade vi på bio, "Walking on Sunshine", en lite cheezy musikal men man blev glad och vi sjöng hela vägen hem! :)
Handlade för 1400 ungefär idag, men fick väldigt mycket för pengarna, kan skriva upp det jag kommer ihåg ;)
 
Två par jeans
Tröja
Linne
Bh
Två skålar
3 gafflar, 3 knivar, 3 skedar och 4 teskedar
Rivjärn
Vitlökspress
Två nagellack
Sax
Te
Två "bort-med-hår-rullare"
Tofsar
Hårpännen
Tandborste
Tandkräm
Shampo
Balsam
2 Deo
Skrivbok
Stiftpennor
Blyertspennor
Suddigum
 
 
Aa det är det jag kommer på nu och har säkert missat massa så känner mig väldigt nöjd över dagens shopping :D
 
Har ju shoppat det sista till Molkom eftersom jag åker på måndag!! Knappt två dagar kvar :O Känns nervöst, roligt, spännande, läskigt och konstigt...
Har inte riktigt fattat att jag ska flytta...får väl se om jag har fattat det efter att jag har packat ihop allt imorgon!
 
Ska försöka uppdatera bloggen med allt som händer på skolan!
 
Puss
Toys <3
 
RSS 2.0