Funderingar...

Hej!
Det var ett tag sen nu!
Den här sommaren har väl varit helt okej! Har umgåtts mycket med familjen, men inte så mycket med vänner och det är väl mest för att jag inte har några. Nu låter det lite tragiskt men det är så det är. Jag har många bekanta men inga riktiga vänner.
Det ska bli kul att komma tillbaka till molkom, men samtidigt har jag en väldig ångest inför allting. Jag vet exakt vad jag vill göra i livet, men vägen dit är väldigt svår och det finns ingen "riktig" väg som man kan gå. Man får gå på hundratals olika små stigar, klättra över berg och simma över hav för att nå dit jag vill och just nu känns det som jag ligger under en sten och väntar på att livet ska börja.
Andra året på molkom består av mycket pedagogik och jag blir teaterpedagog efter det, vilket innebär att jag kan vara teaterlärare på sidan av skådespeleriet eller istället för skådespeleriet, i värsta fall. Det är ju en jättebra grund att ha, men jag känner att jag kanske "kastar bort" ett år då jag istället hade kunnat söka massa roller som vissa av mina skådespelar-kompisar gör.
Jag tycker väldigt mycket om molkom och jag åker dit på söndag och får träffa många härliga människor som brinner för film och teater så jag vet att det kommer bli bra, det är just nu det känns konstigt och nervöst bara...
Sen ska jag banne mig till LA efter det!

Puss
Toys<3





RSS 2.0