Tisdag 15 november 22.26

Hej!
Jag vet att jag inte har skrivit på länge...dels så har blogg.se krånglat och dels så har jag varit lite mer upptagen än innan vilket har lett till att jag glömt bort att blogga.
Har iaf varit på halloweenparad i west Hollywood vilket var super härligt! Skön stämning och alla fick vara precis den de ville <3
Har varit till parken två gånger där vi hängt, pratat och så. Var även en sväng till en hemmafest i lördags men hade inte så jättekul. Vi kände inte så jättemånga och var svårt att mingla runt då det var väldigt grupperat.
Den här helgen händer rätt mycket roligt. På fredag har vi först Field Day med skolan. Våra klasser är då olika team som ska tävla mot varandra i olika grenar, så som stavning, geografi och volleyboll. Alla har även gjort varsin poster där vi har röstat om vilken som ska vinna och vi ska även "uppträda" med någon slags sång/dans. Vårat team heter N.A.P squad och vår poster består av bilder på några i klassen som sovit under lektionerna (bilderna är alltså äkta och inte "uppgjorda"). Vi ska vara iklädda pyjamas och bära runt på en kudde så vi får väl se om vi gör bra ifrån oss. Jag bryr mig dock verkligen inte om att vinna, sålänge man har kul så ;)
Sen på kvällen på fredag så ska vi ett helt gäng till "The cheesecake factory" och fira Nada som fyller år och sen efter det ska vi på premiären (USAs premiär iaf) av "Fantastic beasts and where to find them"!! Sjukt kul!
På lördag ska jag (och kanske några till men är inte säkert) på en förhandsvisning av musikalen "LaLaLand". Maroon5 ska spela, det är röda mattan och om jag förstått det rätt ska det även vara teaterframträdanden på plats. Ska bli kul men är inte säker på vad jag kan förvänta mig för beskrivningen av evenemanget är väldigt vag...
Jag, Nada och Antonia funderade på att gå på 1oak efteråt (en kändisklubb som är svår att komma in på) men när jag frågade min "kontakt" (en svensk tjej som jobbar som promoter för 1oak) så sa hon att hon absolut kunde fixa in oss men hon behövde bilder på oss först. Vi tyckte det lät konstigt men skickade henne bilder på våra ansikten (de vill väl ha snygga tjejer på klubben, tänkte vi) men då svarar hon att hon behöver helkroppsbilder för att se till att vi var smala nog...hon skrev inte det rätt ut men meddelandet framgick ganska tydligt. Vi blev såklart asförbannade och känner nu att det inte är någon klubb för oss!
Fatta vad sjukt....
Nåja, får se hur kvällen blir på lördag, evenemanget är från 16.00 till 23.00 så förhoppningsvis blir det en utgång efteråt.
Hejsvej!
Blogg.se är sämst och funkar inte att lägga upp bilder längre!!!!!

RSS 2.0