Molkom <3

Hej!
Idag så har det varit full fart hela dagen! Klev upp vid sju, åt frukost, hjälpte till att fixa två skådisar till en film, var kostym men hjälpte även till att sminka och göra kläderna skitiga. Sen efter lunch så letade jag och Linnea kläder till en annan film där jag är kostym-ass och sen hjälptes vi åt att stryka ungefär 10-12 skjortor! Efter det har jag handlat, diskat, plockat undan lite i rummet och ätit. Ska snart poppa popcorn och kolla nån bra film! Blir alltså inget Valborg firande för mig, men det gör inte mig något :) ska fira två klasskompisar på lördag så får festa loss då!
Fick veta idag att jag inte fick rollen i kortfilmen som jag sökte till. Klart jag är lite besviken men känns ändå okej. För första gången var jag nöjd med min prestation under en audition så det känns ändå som att jag utvecklas och det är egentligen det som är målet. Att man inte står och stampar på samma ställe utan att man utvecklas. 

Igår så kollade jag på musikalen Parade med klassen på Värmlands operan. Den var såååååå braaaa!! Grät mig igenom den (trots att jag kämpade allt jag kunde för att inte gråta), men grät som mest vid applådtacket när alla skådespelare grät för att det var deras sista föreställning. Fy, vad jobbigt det var haha!

Puss
Toys<3



100 Code

Tjo!
Tänkte bara berätta att snart så kommer tv-serien 100 Code att börja gå på tv här i Sverige så då får ni hålla utkik efter mig i bakgrunden! Jag är statist i fyra scener men syns knappt, hehe ;) men spana efter mig i allafall!
Dominic Monaghan och Mikael Nyqvist har huvudrollerna!

Kommer lite suddiga bilder på det lilla man ser av mig ;) Har även en selfie på mig och Dominic som ligger och väntar på mobilen fram tills programmen börjar sändas i Sverige!







<3

Hej!

Sitter just nu i Annikas lägenhet! Myser framför Simpsons med glass<3 
Min audition idag kändes okej men inte toppen, imorgon ska jag dit igen och spela mot en annan tjej så ska bli spännande :D

Blev lite nostalgisk idag när jag skulle ta tunnelbanan till Fridhemsplan och hamnade då på den som går till Akalla (förbi Fridhemsplan alltså). Den har jag inte åkt sen jag var liten och då åkte jag alltid med mormor. Kommer ihåg att det var så spännande att åka ner så långt under marken och jag brukade alltid kolla ut genom fönstret och räkna de blåa lamporna som swishade förbi :) funderade på att åka hela vägen till akalla och gå en runda där, men var lite rädd att jag inte skulle hitta eller att det inte skulle vara som jag minns det. Saknar mormor väldigt mycket vissa dagar, hon dog när jag var 10 så hon har missat så många viktiga dagar och hon kommer missa bröllop och barn i framtiden. Men jag vet att hon är någonstans tillsammans med Cecilia och Niklas och tittar ner på oss <3
Jag vill verkligen tänka att när man dör så hamnar man på något underbart ställe och kan titta ner på sina nära och kära :)<3

Puss
Toys<3



I-landsproblem och film!

Hej du!

Just nu kan jag väl inte påstå att jag är mitt lyckligaste jag. Har fått reda på grejer som jag varken kan förstå eller förhindra...vet inte ens om jag vill förhindra det, gör bara lite ont i hjärtat. 
Jag ska bara försöka släppa det som jag borde ha gjort för tre år sedan och tänka på mig själv. 
Så, det var det! Nu har jag släppt det och mår bra! 
Nej, tänk om det vore så lätt.

En bra nyhet är att jag ska tillbaka på audition fredag och lördag för samma film som jag sökte till i fredags! Gick alltså vidare till nästa "rond" och ska nu få spela mot två olika tjejer, vilket ska bli spännande, nervöst och svårt. Men vafasiken, nu kör vi! 

Puss
Toys<3



Sj....aaaahhhh

Häj!

Idag klev jag upp vid sex och åkte från molkom 06.40, skulle vara framme i Stockholm vid 10.20 men var framme 10.45 så kom en halvtimme sent till min audition! Men det gjorde inget för regissören var också sen så vi kom typ samtidigt ;)
Min audition kändes okej men inte superbra så får väl se om de hör av sig till mig!
Fördrev tiden i Stockholm i två timmar (eller aa var bara på stationen för vågade inte gå någonstans ifall jag inte skulle hitta tillbaka...) och nu sitter jag på tåget hem. Även nu är vi minst en halvtimme efter så får vänta i Karlstad en timme innan jag får åka hem till molkom...
Som grädde på moset så har jag haft ont i halsen, känt mig febrig och trött hela dagen så kan väl inte påstå att det här är den bästa dagen jag haft ;)
Men känner mig ändå helt okej glad! Ska köpa lösgodis när jag kommer till molken och bara kolla på vänner hela kvällen! Mys!

Puss
Toys<3

Bild från när vi sprang runt i bodies hela dagarna i tre veckor :D


Fullt upp!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på år och dar! Tror att jag skrev om att vi repade till påskspelet sist?
Det gick bra iaf och barnen tyckte om vårat framträdande :)
Sen har jag haft påsklov och gosat med massor av valpar, nio stycken <3
Åkte tillbaka hit på fredagen och gick då ut i Karlstad med tjejgänget, vi hade super kul även fast det var rätt tomt på klubbarna! <3
Den här veckan har jag varit smink i Alexanders film, söndag-tisdag. Det var roligt för fick sminka två skådisar utifrån (inte från skolan) och den ena tjejen har jag träffat många gånger innan på statistjobb så det var ju jättekul att träffa på henne här i molkom :D
Sminkningen gick helt okej tycker jag och känner mig nöjd med min insats :)
Nu pluggar jag manus eftersom jag ska till Stockholm på audition imorgon! Spännande!
Och nästa vecka börjar inspelningen av en kortfilm där jag har en biroll :)

Håll tummarna för mig!!

Puss
Toys<3











RSS 2.0