TRÖTT I FÖTTERNA!

Tjosvejsan!
Idag åkte jag, Gabban och Emmy till Uppsala, först in till stan och sen till Gränby.
Jag hittade en hel del och gjorde slut på 750 spänn... woopsiee!
Det var en trevlig dag med pussgurkorna, tack så mycket för det tjejer! <3

Imorgon börjar skolan med en ny tjej i klassen, det blir nog intressant! ^^)

Här kommer lite bilder på vad jag har köpt och vart jag har köpt det :) (några bilder blev lite dåliga "/)




Hare gott igelkott!

Köpt på New Yorker för 99:-

Köpt på H&M för 199:-

Skorna är köpta på H&M för 129:-
Rosetten är köpt på Kicks för 59:-
Halsbandet är köpt på Kicks för 79:-
Diademet är köpt på Kicks för 59:-
Armbandet är köpt på UrOchPenn för 79:-


Sen köpte jag även ett par örhängen med fjädrar på UrOchPenn för 79:- men där lossnade en av fjädrarna påväg hem, så jag får väl limma antar jag -.- (trött man blir när kvaliten ligger på noll)

GUTEN MORGEN!

God Morgon på er!
Idag hade jag planerat att gå upp vid nio så jag hade ordentligt med tid att fixa iordning mig innan jag skulle ta bussen in till Uppsala med Gabban och Emmy...det gick ju inge vidare, jag vaknade vid elva så nu måste jag skynda mig för att hinna med bussen som går kvart i tolv...Jag borde ha TIDSOPTIMIST skrivet över hela pannan -.-

Nåja, nu ska jag bara äta frukost och sen får vi se hur mycket jag köper i Uppsala, lite snålt med pengar just nu.




Hare gott igelkott <3

Jag ^^
 

TRÖTT -.-

Tjo!
Sa ju att jag inte skulle blogga nu efter men jag kände för att berätta om min trevliga kväll redan nu! :P
Vi åkte ju till familjen Ljung, med Annica, Arne, Alvin, Alfred och Tilda :) Det var kul att se deras "nya" lägenhet (de har bott där i ett halvår snart och jag har bara inte varit där än :P)
Det var också jättekul att träffa alla, de har verkligen förändrats sen sist. Det blev en väldigt trevlig kväll i alla fall med god mat och trevligt folk. (Har jag sagt att det var trevligt??)
Tack för kvällen! :D  <3

Nu har jag lovat Tindra att vi ska kolla på en film tillsammans, Pocahontas blir det ;) (y)




Hare gott igelkott!

Btw! Mamma blåste upp en kondom som låg i bilen (varför man nu behöver ha en kondom i bilen?!) påväg till Stockholm så nu kommer lite bilder på den, haha!

Tjock kondom!

Smal kondom!

Pingvin kondom!

Jag, snygg som vanligt -.-


GODMORGON

Tjosan trosan!
Idag har jag bara hunnit sitta vid tvn, duscha och fixa mig. Familjen ska ju iväg till Stockholm idag och hälsa på några bekanta :)
Vi åker vid tre och kommer nog hem ganska sent ikväll så därför tänkte jag blogga nu istället! ;)
Det kommer lite bilder på vad jag har på mig nu, men bilderna är dåliga för att vi inte fick till ljuset...nåja, hoppas ni får en trevlig dag.

Hare gott igelkott <3

Jag ^^

Jag ^^

Jag ^^

GIMO :D

Hejsan svejsan på dejsan!
Idag följde jag med mamma till gimo ridskola, hon har nämligen lektioner där. I första gruppen så ramlade tre tjejer av pga snöras från taket...tjejerna blev lite uppskakade men annars ingen större skada skedd.
I andra gruppen fick jag rida med på Sessan, en andalusier som är väldigt het (pigg). Ryktena som jag hört om henne var sant visade det sig, hon kändes väldigt lugn i början och jag tänkte att jag nog rider bättre än vad jag trodde.. men sen när vi skulle galoppera för andra gången då jäklar blev det fart på henne. Hon hoppade mycket på stället innan hon drog iväg, jag fick stopp på henne ganska snabbt ändå så det var ingen fara men det är klart att man blev lite uppjagad.
Nu kan man väl tycka att jag inte borde gilla denna häst så mycket men hela hennes sätt var så himla mysigt så jag blev ju såklart störtkär, henne skulle jag verkligen ha hemma! (fast jag skulle aldrig byta henne mot våra underbara hästar här hemma! <3)
I tredje gruppen så hände det inget speciellt förutom att jag såg världens tjockaste häst! :P

Imorgon ska jag och familjen till några bekanta som vi inte träffat på länge, familjen Ljung. Det blir nog trevligt! :D

Hare gott igelkott! <3

Jag :)

Disco <3

Hanna och Petter <3

Jag och Sessan <3

Tjocka Belinda! <3

Blogg!

Japp, nu har även jag skaffat en blogg, kände att det var dags nu liksom. Nu när jag har skaffat blogg så vill jag ju självklart att så många som möjligt ska läsa den så det är bara att tipsa alla om min superfina blogg! (Så småningom får vi hoppas att den blir fin i alla fall ^^)

Jag kan väl berätta lite om mig själv och så...Först av allt, jag heter Tova Skogström och jag är 16 år, jag bor i Östhammar med min mamma, pappa och lillasyster. Vi har väldigt många djur (och då menar jag många), vi har tre hundar, tre hästar, två kaniner och fyra katter.
Jag går på teater två gånger i veckan och det är super kul! :D Jag hoppas på att jag ska lyckas bli en skådespelerska en dag men det får vi se hur det blir med det. ;)
Jag har ridit sen jag var tre och jag fick min första häst när jag var åtta, Tejas Jumona, bättre häst finns inte! <3

Jag har väl inte så mycket mer att berätta om mig egentligen...ni får väl vänta och se tills jag får lite fart på bloggen! ;)

Hare gott igelkott <3


  
RSS 2.0