Yeah!

Hej!
Natten mellan Torsdag och Fredag så hade vi nattinspelning, där temat var sex och våld. Vi var klara runt 03.00 och jag blev ganska nöjd med vår insats ändå :)
Igår var vi lediga hela dagen och sen var det pannkaks-förfest och sedan fest där vi firade två tjejer som fyllde år :)
Idag så har jag varit i Karlstad med några från klassen! Jag köpte mössa, vantar, halsduk och sen lite halloween-smink :) på vägen hem så käkade vi på Max! Mums!
Imorgon ska jag städa rummet, träna och laga mat ;)

Puss
Toys<3






Veckan!

Heeeej!

Nu var det ett litet tag sen jag skrev! Det jag har gjort den här veckan är att jag har haft lektioner med filmarna måndag, tisdag, onsdag och sen torsdag-fredag så har vi haft en gästlärare här som har hjälpt oss med våra clown-uppträdanden så de blev ännu bättre! Vi har även fått lära oss att göra ballongdjur :D 
Igår hade vi fyra föreställningar i Karlstad, sen käkade vi pizza, kollade när två i klassen visade upp ett litet smakprov på deras kommande musikal! Sjukt bra! Sen var vi på hemmafest och det var jätte roligt :) sov även där och tog halv nio bussen till molkom imorse :)
Nu ligger jag i sängen och dricker cola och kollar "Blog Awards 2014", fast det suger... Känns så jäkla dåligt gjort.. Men kollar iaf ;)
Idag ska jag städa och träna på min monolog !

Puss
Toys <3






De här gjorde jag!



Grattis Tindra!!

Hallå där!
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Tindras födelsedag!! Min lillasyster fyller alltså 14 år idag!! Vilket gör mig vääääldigt gammal!.....herregud
Kunde inte åka hem den här helgen eftersom vi hade föreställning igår, men jag har iaf skickat ett stort paket till henne som jag tror att hon har öppnat nu och hoppas att hon tycker om!:)

Igår så var det fest för Caroline som fyllde 21 år! Jag hade det jätte roligt även fast jag inte var 100% frisk! Gick och la mig vid två, vilket kändes lagom för mig :)
Idag så ska jag skriva en sammanfattning på en pjäs, käka pizza och städa upp efter festen !

Puss
Toys<3


GRATTIS TINDRA NICKOLINA SKOGSTRÖM!! <3






Soliga dag !

Hej!
Igår mådde jag väldigt dåligt så låg i sängen med feberfrossa hela eftermiddagen/kvällen!
Idag så mår jag bättre men har väldigt ont i halsen..
Vi har spelat upp våra 5 minuters framträdanden på invigningen av Molkoms torg idag och det gick okej men var en svårflörtad publik :)
Sen vi kom tillbaka till skolan så har jag kollat på "Easy A" och tagit det lugnt! Ska hoppa in i duschen, laga någon sorts middag och sen blir det fest eftersom Caroline fyller 21 idag! :D

Puss
Toys<3







Full fart!

Hejsan hoppsan!
 
Idag så var det då Brattforsdagen!
Jag vaknade med väldigt svullen hals och kände mig nästan lite febrig...men jag tänker inte bli sjuk just nu så det struntade jag i!
Det var mysigt och skönt att gå ändå och det var väldigt vacker natur! Blev ungefär 6-7 km allt som allt så det var inte så långt som jag trodde från början :)
Vi var hemma vid två och då fixade min grupp lite skyltar till torginvigningen, mådde ännu sämre så gick och la mig en timme, käkade middag, gick och la mig en halvtimme till och nu har jag precis kommit tillbaka från den första danslektionen som en i min klass håller i! Det var mycket nytt och jag behövde lära om vissa steg eftersom jag är mer van vid street och hiphop än balett-jazz ;) Men det gick bra iaf :)
 
Nu har jag väldigt ont i halsen igen så sitter och käkar lite kvarg och dricker te, sen ska jag snart duscha och sen sova!
 
Imorgon har vi genrep inför tvåorna så får hoppas att de inte sågar oss totalt...hehe det tror jag inte, de är ganska snälla ;)
 
Puss
Toys <3
 

Clownigt värre!

Hejhej!

Den här veckan har vi börjat jobba med torginvigningen som vi ska visa upp på lördag! Vi är lite clown-aktiga så det ska bli roligt! Däremot var det väldigt segt igår innan vi kom på någon bra idé, men idag kändes det bättre :D
Igår spelade jag (hör o häpna) innebandy! Det var skitkul men jag kan ju inte påstå att jag är bra på det...hjälpte nästan det andra laget mer än mitt eget, men kul var det ;)
Idag så har vi haft kör för första gången, det var kul men det känns som att många har väldigt starka åsikter om vilken tonart vi ska sjunga i, vilka låtar, vem som ska låta mest osv. Så håller tummarna för att det här inte skapar osämja i gruppen... ;)

Nu ska jag läsa igenom mitt manus en gång till och sen sova!
Imorgon ska hela skolan på "Brattforsdagen" där vi kommer gå i grupper med människor från olika klasser och göra olika lekar och gå tipsrunda och liknande :)
Det ska bli både kul och jäkligt jobbigt då man i den här skolan verkar älska att gå i flera timmar...passar inte riktigt mig men ska försöka vara positiv iaf och hoppas på bra väder så man kan bada (eller spöregn och åska så vi måste ställa in och får ha en mysdag istället)!

Puss
Toys<3

Blåmärken efter repetition!

Sneak peak på mig som "clown"


Filminspelning !

Sneek peak från filminspelningen inatt!




Howdy partner!

Hallå!

Nu är jag på mitt rum efter att ha spelat in ännu en film! :D
Medverkade i en film som film2orna gjorde till en speciell "filmtävling" och det var jätteroligt och tror att det kommer bli kalasbra!:D
Vi höll på från ungefär 20.00 till 01.00 så nu är jag trött och ska sova!
 
Puss
Toys <3

FILM!

Hejsan!
 
Nu är det lördag! Herregud vad veckorna går fort, samtidigt som man hinner med att göra väldigt mycket!
Igår fick vi vår uppgift, som jag inte får berätta detaljer om, men vi jobbade iaf med filmarna i olika grupper och gjorde en film på 3 minuter med lite speciella "regler".
Vi planerade manus och filmarna skrev klart hela manuset igår och imorse träffades vi vid 08.00 och var klara vid 12.00! Då hade vi jobbat på jättebra och kände oss nöjda med vår insats! Idag och imorgon så redigerar filmarna så jag har inte direkt haft så mycket mer att göra nu idag...
Har tagit hand om tvätten, städat undan lite i rummet och läst halva manuset till våra monologer som vi ska göra om några veckor!
Har även spelat in en "room tour" på VideofyMe lite snabbt och spontant :) Heter Tskogstrom där så kolla gärna! 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men ska umgås med klassen iaf :)

Puss
Toys <3

Kalenderflickorna

Hej!

Ska sova nu egentligen men ville blogga lite först!
Idag har vi haft lektion om medeltiden också har vi diskuterar karaktärer! Nu på kvällen så åkte vi in till Karlstad och kollade på Kalenderflickorna !:)
Den var bra och de var duktiga men det var inte den bästa jag har sett :) 
"Aa men gör bättre själv då!" Kanske man tänker...och nej det hade jag förmodligen inte kunnat och de var absolut inte dåliga, storyn var bara lite vek och lite buskis känsla :)

Nu ska jag sova! Imorgon är det filmhistoria och introduktion till en "hemlig övning" som vi ska jobba på över helgen! Spännande!

Puss
Toys<3




Some scary shit!

Hej hej!

Just nu ligger jag på golvet i mitt rum, helt slut efter en dag med effekt-sminkning och pingis och badminton nu på kvällen! Behöver verkligen duscha då jag är alldeles blodig i ansiktet och på magen, plus att jag svettades som en gris när vi spelade pingis och badminton ;)
Hade planerat att jag skulle tvätta idag men så blev det inte...hehe
Imorgon hinner jag inte heller tvätta för då ska vi åka och kolla på Kalenderflickorna som spelas i Karlstad :) det ska bli väldigt roligt att se!
Nu kommer det bilder från dagen så om ni är känsliga för blod och sår så ska ni inte bläddra ner!

Puss
Toys<3

Den här satt utanför matsalen! Haha
Det här sminkade jag :)

Och det här :)
Det här var mitt skärsår

Och det här var mitt brännsår 













Avslutar med en selfie!


Vlogg

Hej!
 
Här kommer min första videoblogg, eller vlogg om man nu vill kalla det för det ;)
 
https://www.youtube.com/watch?v=z7GWssfMyDw&feature=youtu.be
 
Nr 1. 100kr från H&M
Nr 2. 139kr från Bubbleroom
Nr 3. 50kr från H&M
Nr 4. 69kr från Bubbleroom
Nr 5. 99kr från H&M
Nr 6. 199kr H&M
Nr 7. 50kr Bubbleroom
 
Sen köpte jag även ett silvrigt nagellack för 20kr :)
 
Puss
Toys <3
 
 

Grundsmink, föråldring, skägg

Hej på er!
Igår var jag framme i molkom vid halv tolv efter totalt 8 timmars resa! Hade även sönder min vinflaska i väskan så alla mina kläder blev ner-vinade (fattar att det inte är ett ord)... Väldigt roligt... Gick runt och luktade vin hela kvällen och tycker synd om dem som tvingades sitta bredvid mig på pendeln och tåget...förlåt, jag är inte alkoholist !

Idag så har vi sminkat grunder, föråldring och skägg! Det var suuuuper kul och på onsdag blir det effekt-smink! Yaaay :D 
Nu ligger jag här på rummet och ska försöka bli klar med min karaktär som jag ska redovisa imorgon, vid åtta ska vi spela pingis!

Puss
Toys<3

En tjej i klassen sminkade mig :)
Och jag sminkade henne








RSS 2.0