Brunhårig.....

Heeeej!

Idag så åkte jag in till Östhammar och tog foto till Göteborg audition :)
Har även färgat håret idag, två gånger. Skulle bli mörkblont, men blev brungrönt...så då köpte jag kopparblont och det blev brunrött! Även om det är för brunt (ville ju fortfarande vara blond) så är jag nöjd :)

Här kommer lite bilder!

Före


Brungrönt (ser dock rätt fint ut på första bilden, men var grönare och mörkare)


Rödbrunt




Puss
Toys<3

Allt om Oscarsgalan!

Hej!

Igår/natten till idag så kollade jag på Oscarsgalan! Älskar att kolla på den och i år kunde man se live på svtplay.se så det var toppen!
Först kollade jag röda mattan på E! Entertainment från typ 23.00 till 02.00 när galan började, och då bytte jag till svtplay. 
Galan var härlig och jag älskar Neil Patrick Harris som var värd i år. Dock tycker jag att han inte var med tillräckligt... Ellen Degeneres var ju värd förra året och det känns som att hon hade mer screentime :)
Jag har inte sett någon av filmerna som var nominerade så det var lite synd. Men av det lilla jag vet om filmerna så tycker jag att det var rätt som vann.
Såhär såg resultaten ut på några, för mig, viktiga kategorier.

Best male supporting role - J.K Simmons för sin roll i Whiplash.
Best Female supporting role - Patricia Arquette för sin roll i Boyhood.
Best makeup - The Grand Budapest Hotel.
Best costume - The Grand Budapest Hotel.
Best original screenplay - Birdman.
Best adapted screenplay - The Imitation Game.
Best Director - Alejandro G. Inarittu för filmen Birdman.
Best male leading role - Eddie Redmayne för sin roll i The Theory of Everything.
Best Female leading role - Julianne Moore för sin roll i Still Alice.
Best Picture - Birdman.

Har säkert stavat fel på vissa namn eller liknande men jag tror ni förstår :)

Här kommer lite bilder på olika fina och mindre fina utstyrslar!

Neil Patrick Harris med sin man. Jag gillar Neils kostym men jag är inte lika förtjust i partnerns kostym. De matchar inte varandra så bra, men samtidigt så kanske man inte alltid måste se ut att sitta ihop så ser det ändå som något positivt att de båda verkar köra på sin egen individuella stil.

Lupita Nyong'o ser alltid fantastisk ut och förra Oscarsgalan så tycker jag att hon hade den vackraste klänningen, men i år är jag lite besviken... Jag gillar klänningen från magen och neråt, men uppe vid halsen är det för packat och tjockt med pärlor vilket gör att klänningen ser stor ut just runt nacken. Annars, fin färg!


Margot Robbie var så himla snygg! Jag har någon sorts hatkärlek till svarta klänningar för de kan vara sååå snygga och de kan lika lätt bli väldigt tråkiga. Men jag älskar Margots klänning och halsbandet är pricken över i! 


Lady Gaga...ja, ingen kan komma undan med klänningar som hon kan. Bara för att den är på henne så tycker jag om klänningen väldigt mycket, den är cool och annorlunda men ändå väldigt stilren. Det jag hatar är handskarna. Hade gärna sett hennes armar och även hennes nya och väldigt vackra förlovningsring. Gillar sminket!

Reese Whiterspoon är alltid lite tråkig tycker jag. Jag gillar formen och färgen men har svårt för den breda, svarta linjen över axlarna. Fint och naturligt smink!


Scarlett Johansson valde inte rätt klänning i år enligt mig. Färgen är okej och funkar med hennes hudton men det är också det enda som jag gillar med den här klänningen. Jag fattar att hon ville se lite cool och sofistikerad ut men det där stryphalsbandet och urringningen på klänningen gör att jag hatar det...lite.


Jennifer Lopez har alltid samma klänning på röda mattan. Djup urringning, tajt, hög slitz och någon ljus ton med glitter och glamour. I år så gillade jag hennes klänning väldigt mycket! Den är tjusig och sofistikerad med en fin prinsesskjol, men samtidigt skriker det JLo om den! Härlig färg till hennes hudton också.


Gwyneth Paltrow tycker jag hade en väldigt fin färg på sin klänning som tog fram hennes solbruna hy. Jag gillade att den var en one-shoulder och att den var långärmad. Men sen kommer då den här gigantiska blomman och förstör alltihop! Bort med blomman och lägg till ett coolt halsband i någon poppig färg så hade det varit toppen!

Anna Kendrick hade enligt mig den vackraste klänningen av alla! Jag älskade färgen, den snygga urringningen, "halsbandet", sminket och håret! Allt var on top! Underbar!




Det sista jag måste nämna är Lady Gagas hyllning till Julie Andrews och Sound Of Music! Jag har aldrig varit något jätte fan av Gaga men har väl lyssnat på hennes hits som dem flesta. Har alltid tänkt att hennes röst låter väldigt "tillfixad" så blev glatt överraskad nu när jag hörde henne sjunga sitt Sound Of Music medley!
Hon var vacker, sjöng vackert och såg så stolt ut över att hon fått äran att sjunga de här ikoniska låtarna! När Julie Andrews gick ut på scenen i slutet så var jag alldeles tårögd för alla såg så lyckliga ut! 

Okej, nu kommer det, på riktigt sista som jag måste nämna !
Eddie Redmayne vann en Oscar för bästa manliga huvudroll i filmen om Stephen Hawking, The theory of everything och hans lycka var det bästa någonsin! Han hoppade bokstavligen av lycka. Han grät, kunde knappt få fram några ord och sa att hans Oscar stod för alla som lider av ALS och att han lovade att ta hand om sin Oscar åt dem och putsa den ofta! Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte blev lite kär...

Finns massa mer att nämna, såsom Patricia Arquettes tal och Meryl Streeps och Jennifer Lopez reaktion på det talet. Men nu har det här blivit för långt för länge sen ;)

Ha det bra!

Puss 
Toys<3

Actress...?

Hej på dig!

Nu är jag hemma i Östhammar! Känns skönt med lov, har känt mig lite nere så är nog bra med omväxling (även om jag trivs jättebra i molkom)!
Det här lovet ska bestå av monolog och manus plugg! Ska ju söka till Göteborgs skådespelarlinje på måndag den 2/3, plus att vi fick ett manus från skolan inför vår nya uppgift som vi måste kunna efter lovet så blir inte så mycket slappa för mig ;) 

Idag sökte jag runt på IMDB och sa till mamma att ett av mina mål i livet är att vara med där, och så sökte jag på mig själv för skojs skull också finns jag med! :D Haha, kanske är töntigt för är bara med pga en statistroll i en film. Men för mig är det skitkul att få vara med där :D

Ha det bra! Imorgon blir det nog lite simning!

Puss
Toys<3



Veckan som varit

Hej!

Hela förra veckan hade vi akrobatik och torsdag-fredag hade vi stage/filmfight! Det var super roligt men har några saftiga blåmärken som minne ;)
I fredags så hade vi beach party på folkhögskolan, vi hade pool (en bebispool) och bastu! Även dansgolv och bål såklart! 
Hade väldigt roligt!
I lördags så bar det av in till Karlstad, eller rättare sagt hem till Mia och Chrille där det var "hjärtfest, stjärtfest"! Vi fick "tatchos" och fick träffa massa nya människor, det var mysigt men var väldigt trött mot slutet!
Igår så tog jag det lugnt bara, vilket var behövligt efter en fysisk vecka!
Idag har vi planerat manus inför actiondagen som vi har på onsdag!
Imorgon har vi skiddag, fast jag kommer åka pulka och gå tipspromenad :)

Puss
Toys<3

Slänger in lite olika bilder här nu!






Skada efter akrobatiken

Skada efter filmfight

Partayy






Hos Mia och Chrille!


Min sängkompis fram till onsdag!<3


Stress!

Hej!

Just nu ligger jag i min säng och läser manus, kollar Facebook och halvsover ! Det är snart dags för uppvisning av vår regiövning, imorgon ska jag skådespela (Andreas grupp) vid 11.00, på fredag så har min grupp uppspel vid 09.00 och sen ska jag skådespela vid 12.40 på fredag (Robins grupp), vilket känns nervöst och spännande. Måste försöka lära mig replikerna till Robins manus men det är svårt... 
Idag har jag (förhoppningsvis) rep med min grupp vid tre och efter middagen har jag först en timmes rep med Adde och sen minst en timme med Robin så blir en sen kväll ikväll! 
Den här uppgiften har varit väldigt stressande och det ska bli skönt när det är över :P Tycker om att regissera men det är svårt när inte alla i min grupp är engagerade...

Puss
Toys<3




RSS 2.0