Sunny day

Heeeej!
Igår så var jag, Moa, Matilda, Jossan och Isabella i Uppsala och shoppade lite smått och gott!
Jag köpte en långklänning, puder, mascara, nagellack och tre trosor, det gick på typ 600 spänn..!
Men hade en bra dag iaf!
Idag efter skolan så ska klassen förmodligen ha picknick, myyyyys! <3

Puss // Toys<3

Tv-spel i skolan

Hej!
Precis som rubriken säger så sitter vi i musiksalen och spelar tv-spel på storskärm ;)
Har kollat på Tindras teater nu på morgonen och Tindra var jätte duktig :)
Vid ett ska vi kolla på en teater som en gammal KMT elev har gjort!:)

Puss // Toys<3

Tårtmys!

Hej!
Hade tårtmys med klassen igår! Mumsigt värre!:D
Sen kollade vi på filmen från lördagens föreställning!:) Känner mig riktigt nöjd och stolt över oss alla att vi klarade av något såhär bra på bara en månad ungefär!:)

Nu är jag påväg till skolan, det är friluftsdag med 5-kamp och zumba!
Sen ikväll blir det Kinamat och bio med en kär vän <3

Puss // Toys<3

Kommer sakna min klass jätte mycket!!

Hejhej!
Igår så hade vi den sista föreställningen, som gick jättebra!
Efter så åt vi alla middag tillsammans, plus några föräldrar ! Jens lagade ris och grön curry och det var supergott! Sen till efterrätt blev det fruktsallad och glass vilket också var supergott! Fick även bli "Klassens Drama Queen" av våra kära lärare !:)
Efter det riggade vi ner ;)
Nu är jag påväg in till Uppsala för att ha dansuppvisning på Uppsala stadsteater, hoppas det går bra att dansa i klackskor nu ;)
Ikväll ska vi fira mamma med god middag eftersom det är Mors-dag!:D

Puss // Toys<3

Showtime

Hejhej!
I onsdagskväll hade vi vår andra föreställning, då tappade jag två repliker men annars gick det bra :)
Igår hade vi två skolföreställningar som gick asbra!
Ikväll har vi en föreställning vid sju så nu sitter jag, Moa, Matilda och Isabella i bildsalen och muppar oss!;)
Höll sista talet och gjorde sista provet så nu är jag KLAR!!!!

Puss <3

Premiär!

Idag hade vi premiär på "Själ till salu"! Och det gick väl sådär...vände på några repliker och sånt och på Bollywood dansen så var överdelen jätte konstig och åkte upp över brösten hela tiden, men hade ju inte direkt något val så fick dansa med hela bhn framme! Visade sig sen att jag hade satt på den upp och ner...!;)

Haha, nåja! Ikväll blir det maaaaassa plugg och imorgon kväll är det dags för den andra föreställningen, hoppas den går bättre!;)

Puss // Toys <3

Klassmys!

Nu efter dansen så blir det rigg i ladan och sen övernattning där med bästa klassen!<3

Sonnie Ponnie <3

Tänkte slänga upp två bilder från när jag körde lilla Sonya för första gången! Kela körde före med Isak och mamma ledde Sonya ifall hon skulle få fnatt medan jag satt i vagnen, men allt gick as bra och mamma behövde knappt hålla i grimskaftet!

Den här lilla russmulen är sin mamma upp i dagen <3

https://cdn3.cdnme.se/1771389/7-3/pic_5198e268e087c3413e4f2ba2.jpg" class="image">

Tjenis..!

Hej!
Sitter på bussen påväg till dansen! Idag är det sista gången innan genrepetition på torsdag och på söndag är det dansuppvisning halv fem på Uppsala stadsteater!:)
Har kommit fram till att det här kommer bli en helvetes vecka! Har fem grejer kvar som måste vara skickade senast torsdag, varav en grej är prov och en grej är en redovisning! Plus att det är vår slutproduktionsvecka! Sex föreställningar och sen plus dansen! Herregud vad jag kommer vara död på söndag kväll..!!
Det är helt sjukt hur de kan lägga upp allt såhär förjävligt i skolan! Ingen människa ska behöva ha såhär mycket!
För ni ska veta att förra helgen gjorde jag FEM inlämningsuppgifter och har ändå såhär mycket kvar...sjukt...

Klassens Depp-iga

Heeej!
 
Hade det sjukt bra på Studentskivan, jag var utklädd till Catwoman! ;) Kände mig riktigt nöjd med min utklädnad och jag tycker att alla (speciellt min klass) hade lyckats väldigt bra med sina utklädnader!:D Jag fick Klassens Depp-iga förresten, eftersom jag älskar Johnny Depp ;)<3
 
Här kommer lite bilder på alltihop! <3
 
Från vänster: Klassens Raggare, Klassens Idealkvinna, Klassens Depp-iga, Klassens Virrhand, Klassens Guldfisk, Klassens Skalman, Klassens Patrik Stjärna, Klassens Stenhårda nalle, Klassens Hello Kitty, Klassen Internationella, Klassens Kladd och Klassens Lakrits!
Sedan hade vi även Louise som var Klassens Danskdiss, Josefin som var Klassens Kakmonster, Anna som var Klassens Player, Jens som var Klassens Jävla Google och Gunbritt som var Klassens Motor!
 
 
 
Skulle vilja ha en sånhär fest varje vecka! ÄLSKAR att klä ut mig! ;)
 
Puss // Toys <3

Studentskiva!!

Heeeeej!
Idag blir det studentskiva!! Ska bli sjukt kul! Taggad som faaaan!:D
Först ska vi dela ut klassband i skolan och sen går vi till Maja och fixar oss!

Ikväll ska bli en bra kväll!!

Puss // Toys <3

Sommar..?

Hejhej!
Sitter på bussen påväg hem från Moa, vi har gjort det allra sista på filmen och imorgon har vi redovisning för klassen ! :D
Igår så kom Kela, Antonio och Levi över till oss och gjorde middag! Crêpes med massa olika saker på, supergott!!

När jag kommer hem så blir det plugg också ska jag provsminka mig tills på torsdag ;) (studentskivan)

Puss // Toys<3

pallaaaa

Hej!

Har inte orkat blogga så mycket! I torsdags så var jag på studentskiva, det var tema Röda mattan och jag hade super roligt!
Fast på bussen hem så satt jag bredvid Kalle (nej vi är inte tillsammans, försöker bara komma överrens eftersom vi har samma kompisgäng) och då satt Kalle upp med fötterna på den där glasrutan eller vad man ska kalla det, i mitten av bussen också när han skulle ändra ställning så sköt han ifrån med fötterna lite och åkte rakt igenom glaset och skar upp hela foten, jag fick glassplitter så hela mina strumbyxor var trasiga men fick bara några skrubbsår som tur var :) Busschauffören var jättesnäll och fixade bandage till Kalle (fick ta tre stycken eftersom det blödde så mycket) så det var ett litet äventyr sådär klockan fem på morgonen ;)
 
Igår så åkte jag in till stan med Moa och Maja! Jag köpte lösögonfransar och en tröja som jag ska ha på slutproduktionen, sen skulle jag köpa sista grejen till studentskivan men det fanns inget bra så får se om jag hittar något annat, annars får jag köpa det iaf :)
 
Idag har jag bara pluggat, imorgon ska jag till Moa och gå igenom det sista på filmen, sen ska jag förmodligen på bio i Öregrund med mamma "en oväntad vänskap" blir det då :)
 
Puss // Toys <3
(Bilder av Mickan www.mikaleaochjennys.blogg.se)
 
 

Studentskiva!

Hej!
Sitter på bussen påväg till Kalle där jag ska förfesta med hans klass och Mickan och Maja :D Idag ska jag på Studentskiva, dock inte min, utan den andra studentskivan på Bruks :)
Temat är röda mattan och jag ska ha en lila klänning med "utåtgående" kjol ;)
Ska bli roligt, men hoppas att halsen inte blir värre än vad den är bara...

Puss // Toys<3

Mys med klassen <3

(Skulle ha publicerats igår)
Myser i solen med klassen <3
Är egentligen sjuk idag men när man har två veckor kvar och massor att göra så har man inget val!

Puss // Toys<3

Läs

Hej!
 
Idag skulle jag egentligen ha träffat några producenter till en långfilm, men dem drog sig tyvärr ur igår... Jag skulle ha haft en biroll där jag hade spelat en kidnappad/misshandlad tjej som skulle vara helt nerblodad och även bar på överkroppen. Jag tänkte länge på det här innan jag skickade in en intresseanmälan, men kom ändå fram till att jag skulle klara av det. Dem här kändes så pass seriösa! Men sen skrev dem att dem tyckte att jag var för ung och att dem inte ville tvinga mig att göra något jag kände mig obekväm med. Jag känner mig rätt besviken men förstår samtidigt att dem hellre vill ha någon som är 100% säker att visa sig. Jag hade klarat av det, det är jag säker på men jaja...kommer kanske fler chanser till någon långfilm :)
 
Sitter just nu och storpluggar istället...har räknat ut att med prov och inlämningsuppgifter så har jag 12 saker som måste vara klara om två veckor..!! På den här tiden ska jag även hinna gå på två studentskivor, köpa sista grejerna till vår studentskiva, plugga manus och lära mig danser etc. till slutproduktionen...
Neeej, inte alls stressad! :)
 
Puss // Toys <3

Just dance..!

Sitter och pluggar manus på bussen påväg till dansen!
Idag blir det dans i klackar och klänning, roligt!:D

Puss // Toys <3

Söndag...snart måndag...

Hej!
 
Igår så satt jag hela dagen och skrev på min sceniska produktionsuppgift och kände mig faktiskt nöjd med den för en gångsskull, sen när jag skulle skicka den så funkade det inte, då startade jag om datorn och sen var den bara borta....det var den bortslösade lördagen det!
Jag fattar inte varför det alltid blir såhär för mig....vi har så sjuuuuuuukt mycket hela tiden! Asså INGEN annan på Bruks har så mycket som oss, det är jag säker på och då när jag väl har gjort en av typ sex inlämningsuppgifter så känns det inte så jäkla bra...!! Jag som redan håller på att gå in i väggen, kuuuul!
 
Nåja...
 
På tisdag så sticker jag till Knivsta och har möte med några personer, kan inte säga så mycket men har med en långfilm att göra! :D
 
Ha en bra söndag!
 
Puss // Toys <3
 
 

Kungen!

Hej!
Står just nu på torget i Östhammar och lyssnar på när kungen pratar! Trevligt med lite kändisar i trakten, höhö ;)

Idag så har jag pratat slutproduktion med Gunbritt och kommit fram till flera bra grejer!:D
Har även gjort nutida konst teaterprovet vilket kändes bättre än vad jag trodde det skulle göra!:)

Nu hoppas jag att vi åker hem snart för är as hungrig!!
Ha en bra fredag!<3

Smexy

Tja !
Sitter på bussen hem från skolan med lillasyster!
Idag så har jag haft natur, håla där vi jobbade slutproduktion, natur, lunch, nutida konst prov (som kändes riktigt bra) och sen har vi jobbat med slutproduktionen från ungefär halv två till nu :) vi fick våra Bollywood kläder idag också, jäkligt snygga blev vi ;)
För att få se det måste ni ju komma på föreställningen, och jag lovar att ni inte vill missa det här!;)

Nu ska jag hem och skriva svenska och plugga till nästa prov som vi har imorgon, nutida konst teater...!

Puss // Toys<3

Valborg!

Hej!
Hade en skitbra kväll på Valborg med massa roligt folk!
Tack för kvällen allihopa!<3

Nu är jag påväg till skolan, bara två dagars skolvecka men orkar inte...har prov idag och imorgon! Joyyyy!!

Puss // Toys <3

RSS 2.0