PÅSK

Hejhej!!
 
Igår så kom Ia och Helena och käkade lite (läs mycket) påskmat och godis! Det var super mysigt! :)
 
Nu ska jag fixa mig för snart åker jag och mamma (pappa är redan där) till Väddö till Farmor och Farfar för påskfirande! <3
Åker hem ikväll och imorgon ska jag skriva klart engelskan och kanske åker till Uppsala, annars så åker jag nog på måndag :)
 
Ha en fortsatt trevlig påsk allihopa! <3
 
 
Puss // Toys <3
 
 

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK PÅ ER!!

Ät nu många ägg och mycket godis, och umgås med era familjer!
Det ska iaf jag göra <3

Puss // Toys<3

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK PÅ ER!!

Ät nu många ägg och mycket godis, och umgås med era familjer!
Det ska iaf jag göra <3

Puss // Toys<3

Borttappad mobil!!!!!!!

 
HÖR UPP ALLA PÅ BRUKS!!! MIN MOBIL ÄR BORTTAPPAD NÅGONSTANS PÅ BRUKSGYMNASIET!! KANSKE STULEN, MEN JAG VET INTE SÄKERT..!
DET ÄR EN IPHONE 4S OCH DEN HAR ETT SKAL MED AMERIKANSKA FLAGGAN PÅ, LITE GLITTRIGT...
SÅ HÖR GÄRNA AV ER OM NI SETT NÅGOT, PÅ 0173-24020 !!

TACK!
 
 
 
 
Jepp, la ut det här på Facebook också så hoppas att den dyker upp imorgon...

Jag orkar verkligen inte med sånt här jävla skit just nu....!!! :'( :'( :'(
 
 

Uääääähhh

Godmorgon!
Orkar inte med livet nu...ska skriva klart en engelska uppsats nu på morgonen också, lagom roligt -.-
Men blir massa prat och diskuterande runt slutproduktionen idag iaf och det ska bli skönt så vi kommer igång!:)

Ha det // Toys<3

You gotta love shoes

Tjaaaa!
Igår så var ju jag, mamma och Tindra och shoppade!:) Maskeradbutiken var stängd så blev i stort sett bara att kolla på skor! Hittade ett jättefint par men de var skitiga (var vita) så kändes inte värt det...så då köpte jag ett par andra somriga och glada skor i en ganska annorlunda färg och de hade även typ 7 cm klack så jag blir sjukt lång! Men alla säger ju jämt att det är fint att vara lång och jag älskar klackskor så nu fan tänker jag skita i att jag blir typ 184...!!

Idag blir det bara massa engelskaplugg! Happiness..!

Puss // Toys <3

Shoppaaaaa

Godmorgon!

Är påväg till skolan som börjas med naturkunskap, håla, lunch, nutida konst och sen vänta till klockan tre för då ska jag, mamma och Tindra åka till Uppsala och kolla maskeradkläder och studentskor!:D hoppas vi hittar något!!

Puss <3

Fest, facerape, fjädrar!

Hej!
Hade en bra kväll hos Richard igår, lite synd att det tar två timmar hem bara! Men fick skjuts av Kela från Uppsala så det var ju bra mycket bättre än nattbussen!:)
Blev även facerapad igår och eftersom många verkar ha tagit illa upp så vill jag be om ursäkt (även om jag inte hade något med saken att göra) och jag lovar att inte lämna mobilen oövervakad i fortsättningen.
Idag har vi (mamma o pappa) påskstädat och jag har satt upp lite fjädrar i riset :)
Nu är jag påväg till dansen vilket jag inte känner mig så pigg på för har sjukt ont i ryggen...plus att vi ska prova dansa i högklackat idag, joyyyy!!;)

Puss // Toys<3

Bääääääst

Tjaa!

Jag och mamma har precis varit och handlat lite gott tills ikväll, vi köpte även Breaking Dawn part 2 så det blir filmmys med gottis att se fram emot!:D
Stannade till hos grannarna också där Tindra och Evelina var och tittade på lammen, såååå söta! (lammen alltså) <3

Imorgon verkar det som att det blir fest hos Richard borta i Östervåla, får väl se hur bra det går eftersom en viss person är där, men hoppas att det kommer funka iaf :)
 
 
puss // Toys <3
 
(verkar inte funka att lägga upp bilder...hade jättesöta på lammen men får ta det någon annan dag)

Disco snarkar sött <3

Hejhej!

Idag så spelade vi upp de två sista föreställningarna! Den allra sista avsutades med tårtkrig på scenen vilket var väldigt roligt! ;D

Just nu sitter jag och försöker få klart svenskan men det går segt framåt... Har en sån söt liten vovve här bredvid som vill att jag ska klappa på honom hela tiden och det gör det inte direkt lättare ;)

I helgen tror jag att jag bara sitter hemma, har ingen lust att gå på fest där jag ändå måste sitta själv...singellivet suger!
 
 
Godnatt <3
 
Önskar att jag hade sånt här just nu...

Flummmm hos Emmy!

Sitter just nu hos Emmy med Ottilia och Sara :) vi har haft två föreställningar och de har funkat bra!:D Vid 19.00 så har vi den sista för dagen vilket ska bli skönt! Imorgon har vi de två sista och sen är jag ledig på fredag! Skönt!!
Vetefan vad jag ska göra i helgen, deppa, plugga, kolla Johnny Depp film, deppa!

PREMIÄR

Har precis haft premiär på "Klassträffen"! Det gick faktiskt helt okej och kände mig ganska nöjd med min prestation, även om jag vet att jag kan bättre! :)
Imorgon blir det samling vid halv nio och sen tre föreställningar, den sista vid 19.00...blir en tuff dag och känns inte så kul att jag måste lägga massa pengar på mat när jag egentligen inte har råd... men måste ju äta!
 
Nu blir det duschen och sen soooooova!
 
 
 
Gammal bild
 
 
 
När jag gör saker så känns det okej, men så fort jag blir ensam så saknar jag dig.

sämsta genrepet ever...

Genrepet gick sämst och har inte direkt lust när man får höra det här:

Jag: Men du får ju respektera att vi har lärt oss det här och att de flesta vill köra det.
 
Lärare: Nej, jag behöver inte respektera DIG.
 
 
Schysst! Jag kanske skulle hoppa av också får vi se hur bra det går?!?!
 
 
jävla skit.

Asos.com <3

Hej!
Fick min studentklänning och studentkryssningsklänning idag när jag kom hem från skolan! Och vet ni vad? De satt faktiskt riktigt bra båda två, så jäkla skönt!!:D
Nu ska jag ha genrepetition på musikalen!


Puss <3

Mar. 17, 2013

Sitter på Donken och äter lite glass :) hann till jobbet tack vare att jag har världens bästa pappa!<3 Jobbade fem timmar idag och jag är glad att det inte var längre för då hade jag inte kunnat gå...har verkligen jätte ont i fötterna :( väntar in dansen som börjar vid fem, får väl se hur det går eftersom jag har sovit två timmar och jag knappt kan gå..!

Jag ger upp! Jag är värd någon bättre! Så du kan dra åt helvete.

FMLFMLFMLFMLFML

Fan vilken jävla tur jag har!!
Först så dampar pojkvännen ur och skriker hora och skit igår kväll! Får inte sova eftersom alla festar så somnar vid fem! Upp vid halv åtta och ner till bussen bara för att vänta på en buss som aldrig kommer (tror ju såklart att bussen går 07.45 som vanligt men istället gick den 07.25 från Östhammar) så nu blir jag sen till jobbet! Ringer pappa och ber honom hämta och hoppas nu att vi hinner!!
Plus att jag är singel nu!! WOOOHOOO VILKET UNDERBART LIV!!!

Sviken...

Känner mig sviken och fattar inte hur vissa personer tänker.

Till något positivare!
Idag så kom jag upp till skolan trots endast två timmars sömn!:)
Somnade dock som en sten (eller vad man nu ska säga) på soffan när jag kom hem!
Imorgon blir det repetition och sedan ska familjen till Väddö och fira Farmor som fyller år!:)<3
På söndag jobbar jag extra igen (score!) från 10.00 till ca. 15.00 och det känns skitkul!:D Efter det så har jag dans så vet inte riktigt när jag ska hinna plugga...hmm, det löser sig nog får vi hoppas!

Godnatt // Toys<3

Tung uppgång...

...men nu sitter jag på bussen på väg till skolan!
Wohoo!!

My feets are sad :(

Hej! Sitter nu i Jossans bil med Maja och Ellen efter en tuff kväll som servitris! Allt gick ändå helt okej, inga större misstag :) men har sååååå sjukt ont i fötterna och ryggen nu! Men det är ju tur att det är kul och att jag får betalt ;)
Är hemma typ 04.00 och ska upp vid sju! Love It!;D

Puss <3

Servitris!

Hej!
Har slutat skolan nu och är påväg hem!:) nu blir det bara hem, byta om, äta och sen åka igen för ikväll ska jag servera på Uppsala konsert och kongress med Maja, Jossan och Ellen :)
Från 18.00 till 02.00 jobbar jag och sen åker jag med Jossan till Österby där pappa eller mamma hämtar upp mig :) så det blir en sen kväll men får iaf in lite pengar ;)

Beställde förresten min studentklänning och en klänning till studentkryssningen igår :D bara hålla tummarna för att de sitter bra!! Nervöst, hatar att beställa på nätet!!

Puss // Toys

Uppsala universitet !

Tjena!
Sitter på bussen hem från Uppsala där vi har varit och kollat på Blåsenhus universitetet! De hade inget som passade mig så kollade bara på psykologi/socionom men det kräver så sjukt mycket...nåja, sen gick jag och älsklingen och käkade Subway (sjuuuuukt gott!) och nu är vi som sagt påväg hem :)
Har upptäckt att de enda lediga dagarna som jag kan komma på audition till Calle Flygares teater och Skara skolscen är den veckan då vi har vår stora slutproduktion och då vi har vår studentskiva...lägligt va?! Ååh vad trött jag blir! Ska försöka höra med Gunbritt om vi kan ordna det på något sätt... Men det känns tveksamt eftersom vi redan bokat scenen i Enköping :/

Ikväll blir det teater och måste försöka utan manus den här gången! Hoppas det funkar någorlunda bra iaf!:)


Puss // Toys

Stackars min rygg...

Hejhej!
 
Nu sitter jag hemma efter teatern, har kollat på Top Model Sverige och blir bara mer och mer störd på programledaren! Åååh vad trött jag blir på folk som inte kan prata, när hon faktiskt ska vara programledareså borde man kunna prata menar jag....-.-
Teatern gick iaf helt okej men känner mig en aning stressad med att lära mig replikerna...jag har inte särskilt långa repliker men ganska många och korta, så då väntar man jätte länge och sen plötsligt är det ens tur att säga sin replik och det är svårt att hänga med i allt då och att veta exakt när ens egen replik kommer, så får plugga repliker hela veckan eftersom vi har föreställning nästa vecka....*panik* Men beställde iaf en jättefin klänning som jag ska ha i musikalen så det blir roooligt att testa den sen när den kommer :D
 
Imorgon slutar jag tidigt så då åker jag och sover hos Kalle, kanske blir lite Star Wars tittande och förmodligen chipsätande eftersom det är det enda vi gör *tjockisar* hehe, men det är ju gott iaf (a)
 
 
puss <3
 
 

klänning? :D

Hejhej!
Sitter i skolan just nu och försöker skriva klart svenskan, men ni kan ju tänka er hur det går eftersom jag bloggar ^^
Jag har kommit fram till att jag måste fixa jäkligt mycket innan studenten...

* Klänning till Studentkryssningen
* Maskeraddräkt till Studentskivan
* Studentklänning
* Studenskor
 
Och jag har inte så jäkla bra med pengar just nu så vi får väl se hur det går...
Men som sagt, om någon vill köpa klänningen som jag la ut flrut (storlek 38/40) för 200:- (kanske kan sänka till 150:- ) så hör gärna av er till [email protected] eller på facebook eller kommentera här på bloggen! :)
 
puss <3
 
 
 

Glad!

Tjena!
Igår stack jag, Mickan, Victor och ett gäng från Viktors hockeylag ut på Pulz! Det var helt okej, lite tråkigt ibland men jag och Mickan roade oss iaf!;)
Nu sitter jag på bussen från Kalle, var och pratade ut med honom nu och det känns som att vi lyckades lösa det mesta :) Vi ska försöka kämpa på nu för vi älskar varandra och vill ändå att det ska funka <3 om det inte gör det så har vi ju iaf försökt :)
Nu blir det dans vilket jag inte känner mig på topp för men får bara köra på iaf!;D

Puss

tjockis (y)

Hejhej!
Idag hade vi våra sista föreställningar på Klassikern "I väntan på...vadå?" och det har gått helt okej! Igårkväll var den bästa föreställningen tycker jag för då var publiken med och skrattade mycket så det var roligt :)
 
Nu efter skolan så har jag mest ätit...typ ätit pizza, choklad och chips...herregud vad tjock jag är men tycker fan jag får vara det nu när livet suger som fan..!
Jag kan lika gärna vara ärlig och berätta, jag och Kalle har värsta bråket just nu eftersom han jämt dricker sig redlös när vi går ut, blir skitsur, dampar, är elak mot mig och sen dagen efter så tycker han att jag ska säga förlåt bara för att jag "råkade" smälla till honom. Nej jag hade inte behövt göra det men han muckade faktiskt gräl med vakten och jag pallar inte med sånna tönterier.... känns som att jag kommer vara singel snart och det suger som fan, så där har ni det.
Jag har ingen annan än Kalle, han är min bästa vän och jag kommer vara helt ensam utan honom....så pallar bara inte med livet längre.

Nåja....nu ska jag leta efter något jag kan klä ut mig till på studentskivan och efter en studentklänning! Hoppas jag hittar något bra, men eftersom jag redan har kollat på alla sidor som finns ca, 10 000 gånger så känns det inte så hoppfullt...-.-
 
Negativt inlägg jag vet, men ändå ingen som läser detta så bryr mig inte!
puss <3
Grekiska kvinnor, sexstrejkar för att få slut på kriget!

Hovdam, maskeradbal!

Frosine, äktenskapsmäklerska "Den Girige"!

Fröken Julie, legat med sin fars tjänare, "Fröken Julie"!

Ofelia, "Hamlet"!


Kärlek är inte att sova och ha sex jämt.
Kärleken är empati omsorg respekt trohet att sakna sin partner.
Rädsla att förlora den.
Tid för varandra.
Tänka på den du älskar när man inte är tillsammans.
Små kärleksfulla handlingar varje dag.
Kärlek är något man får, måste vårda för att behålla.

Jävla skit

Känner inte igen dig längre....fattar inte hur någon kan göra såhär mot personen man älskar...

Föreställningar

Har precis haft två föreställningar och står nu på Ica för att inhandla lite energi så vi orkar tills ikväll då vi har en tredje föreställning! Tagga!!

https://cdn1.cdnme.se/1771389/7-3/pic_513767449606ee3ce3fb16be.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1771389/7-3/pic_513767449606ee3ce3fb16be.jpg" class="image">

<3

Sitter just nu i skolan och har haft första lektionen, psykologi B!
Imorse så vaknade man av att ett gäng hundar rusade in i mitt rum upp i sängen och sen ner igen, och en mamma som sa att jag skulle komma ner och äta. Så då går jag ner och där står det scones och ägg uppdukat och massa fina ljus på bordet :) Min mamma är så sjukt gullig!<3 Du är bäst min lilla mamma! <3
 
Vid två idag så har vi premiär av klassikern, nervöst!! Bara hoppas att jag kommer ihåg alla repliker! ;)
 
pusss
 

Mar. 04, 2013

Hejhej!
Har haft genrep på klassikern idag från 09.45-15.00 med bara en lunchrast på typ 45 min så är lagom trött! Jag har ju som sagt 5 olika klänningar i den här så det blir mycket ombyte!;)
Nu efter så har jag och Moa kollat lite på redigeringen av filmen (hon och Louise redigerade det sista medan jag repeterade) också har vi fixar med bloopers!:)
Ikväll måste jag träna repliker och göra engelska "booktalk" plus att jag har teater som jag egentligen inte hinner med just idag..!

Hejsvejs // Toys

...

Efter en förstörd kväll igår sitter jag på bussen påväg till dansen.

Jag.orkar.inte.

Full rulle!

Tjena!
Bloggade inget igår för orkade inte plus att jag inte har någon täckning hemma :) naturprovet tror jag iaf att det blir ett G på och nutida konsten kändes skitbra så hoppas på högre där :)
Idag så har jag haft repetition på "Klassträffen" från 10.00 till 15.20 ungefär :) vi dansade mest för vi behövde öva med Live-musiken och det kändes skitbra och var skitkul att dansa!:D
Nu är jag och ett gäng killar hemma hos Kalle och förfestar lite! Sen ska vi ut i Uppsala, ruuuuuligt!

Puss // Toys

RSS 2.0