Sommar, sommar o....regn?

Hejhej!
 
Den här veckan har det varit jobb, jag o Kalle har haft hans hus alldeles för oss själva så har bott här sen i torsdags! Har jobbat fredag och lördag och sen igår på kvällen så åkte vi över till Simon o grillade och lite sånt :) Mysigt trots att det regnade !
Idag så har jag tagit det lugnt fram tills nu, vi ska nämligen snart åka på bilbingo! Blir första gången för mig så ska bli jättekul :D
Sen åker jag hem, imorgon är jag ledig och jobbar tisdag. Men sen på onsdag så ska jag med familjen till Grönan :D Har inte varit där sen jag var kanske 9-10, inte för att jag har saknat det så mycket..jag hatar att åka karuseller! Haha, där är jag en riktig fegis! Men kan ju käka sockervadd och kolla när de andra åker, det är faktiskt inte helt fel ;)
Så hoppas på bra väder på onsdag!
 
Puss
Toys <3
 

Hard Woooork

Hejhej!
 
Nu har jag ätit frukost och ska snart bege mig till jobbet för min tredje jobbdag den här veckan. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag fredag, Lördag! Åker nog o sover hos Kalle från imorgon till Söndag <3
 
Har inte så mycket mer att berätta, väldigt dåligt sommarväder måste jag säga!
Hoppas det är soligt imorgon så jag kan bli liteeee brunare (eller kanske ska säga mindre blek..?)
 
Puss
Toys <3
 

Midsommar

Hej hej!

Igår var det midsommar för er som missade det :) jag o Kalle spenderade kvällen hos Linda och sedan i Öregrund! Det va en okej kväll men känner nästan att jag vill vara hemma nästa år, men får väl se hur jag tycket då ;)
Idag har jag o Kalle slappat, käkat lunch på tråts med mamma, pappa, Marie och Johan. Tindra jobbar där i sommar och säljer mestadels glass så självklart köpte vi lite glass också :) va väldigt god mat där förresten :D
Sen har vi spelat pingis och nu har Kalle åkt till öre där han ska umgås med Simon och lite annat folk och sen ska han skjutsa hem Simon. Jag följde inte med för ska upp åtta imorgon bitti för då ska jag o mamma till dannemora för att kolla på en hopptävling! Mamma är domare/speaker och Emma ska tävla med Svenne så det ska bli roligt :)
Sen jobbar jag hela veckan 11.55-18.10!

Puss
Toys<3

Jag verkade tro att jag var Miley cyrus igår eftersom jag sträckte ut tungan på varenda bild ;)















Tindra har gjort ombre-naglar på mig ikväll! Blev super fint och bilderna gör det inte riktigt rättvisa men här får ni se iaf :)





Uppsala bo!

Hej hej!
Den här veckan har jag jobbat tisdag, onsdag också är jag påväg till jobbet just nu :) jag och Kalle har bott i Uppsala i hans mammas lägenhet sen i måndags och vi åker hem imorgon. Så har varit lite jobbigt att pendla så långt men med lite musik i lurarna så funkar det ;) Idag jobbar jag 13.55-19.15, vi har öppet en timme längre eftersom det är midsommar imorgon. 
Imorgon ska jag o Kalle till Linda och sen kanske vi åker in till Öregrund :) 

Puss
Toys<3

Badade ett välbehövligt bad i förrgår, tror det blir det ikväll också ;)




(y)

Hejhej!
 
Igår jobbade jag ju, vilket gick bra.
Idag jobbade jag från 09.00-15.20 och idag kändes det ännu bättre :D 
Har mest suttit i kassan eftersom det va så mycket folk (är ju trots allt lördag) men har även hjälpt några att hitta så gott jag kunde (fast de flesta kunderna hittar bättre än mig, men har ju bara jobbat 2 dagar) :)
Herregud vad det har blåst både idag och igår, idag när jag åkte moppen in så flög nästan hjälmen av och trodde jag skulle flyga iväg med moppen och hela köret ;) Som Hagrid.. ;)
 
Nu ska jag snaaart äta och sen ska jag till Kalle där det förmodligen blir en slapp kväll, eller så tvingar Kalle mig till gymmet.....
 
Puss
Toys <3
 
I brist på andra bilder så får ni en bild från när mamma och pappa gifte sig :D
 

En av mina idoler

Det här är nog den smartaste, härligaste och talangfullaste 17 åringen någonsin!

http://www.zaralarsson.se/zara/
 
Bara läs...
 
 
 
 
 

Fiiiiin

Åååh!!
Vill ha!!
 
 

Livet

Hej!
 
Dag nummer två var också superbra och vi gick igenom mer regler och säkerhet och liknande :)
Jag var i Uppsala typ halv sju och då åkte jag med Kalle hem till honom. Han skjutsade Simon till stan vid åtta eftersom han skulle fira sin student och då kollade jag det nyaste avsnittet av PLL ! Waaahhhhhhh *huvudet exploderar*.
Sen kollade jag och Kalle två avsnitt av Orange Is The New Black och det är ju sååååååååå braaaaa! Bästa serien jag sett!
Idag gick jag upp 05.20 (vilket var extra segt eftersom jag klivit upp runt 06.00 de senaste dagarna) och åkte in till Stockholm på filminspelning! Får inte berätta något men är det största jag varit med i och det här va tredje gången jag medverkade i denna :)
Det slutade väldigt tidigt (13.30) så har varit hemma ett tag, köpt glass på Sjötorget, käkat grillat på altanen, färgat håret och käkat godis !
Imorgon jobbar jag 14.15-18.15, skönt med ett kort pass eftersom jag är helt ny på allt det här med vin och öl och legkontroller osv.
 
Nu blir det snart sex and the city och sen sova!
 
Puss
Toys <3
 
Bild från hotellet i Värmland
 
 

Skarpö

Hej!
Nu ligger jag inne på mitt rum, det är jättefint :) idag så har vi haft provsmakning på vitt vin, rött vin, olika viner med olika mat, öl och mousserande vin/champagne ! Det har varit roligt men intensivt så nu håller jag på att somna här i sängen..
Ska hoppa in i duschen och sen sova! Imorgon blir det en heldag där vi lär oss mer om Systembolaget, legkontroller, och liknande!

Puss
Toys<3





Skådespelare..!

Hej!
Nu ska jag äntligen blogga! Har inte orkat/glömt bort/inte haft tid!
Har varit i Värmland och sovit på hotell och varit på audition till skådespelarlinjen i molkom. Fick veta alldeles nyss att jag kom in!!:D Från och med augusti så är jag värmlänning!
Igår hade jag min första jobbdag på Systembolaget och var sjukt nervös innan men det gick bra och jag satt till och med i kassan några timmar :) Nu är jag påväg till Skarpö där jag ska på systembolagets lärcenter i två dagar! Sen ska jag på filminspelning på torsdag och sen jobbar jag fredag, lördag :D

Puss
Toys<3

Har färgat håret gult btw...Dock är det inte riktigt så gult i verkligheten som på bilden!


Bilder!

Lovar att uppdatera här snart, sålänge får ni några bilder!







Länge sen..I know

Hejhej!

I torsdags så åkte jag o Kalle o shoppade på Gränby men hittade inget och hade ingen lust att shoppa så vi va inte där så länge. Vi åkte till hans stuga i vällen där vi grillade, spelade kort, monopol och Fia med knuff ;) sen jobbade jag på fredagen, va vaken länge och sov länge så gjorde inte så mycket på lördagen, jobbade på kvällen. Mitt allra sista pass på Baren! Blandade känslor måste jag säga! Trivdes jättebra där men har verkligen tröttnat på servitris-delen, det är inget för mig. Men kommer hoppa in där om det är kris iaf. Från och med den 9onde juni så jobbar jag ju på Systembolaget i Öregrund och jag är faktiskt väldigt nervös...tänk om jag inte är tillräckligt duktig, trevlig, eller tänk om jag kollar fel på någons leg och blir påkommen och hamnar i fängelse, eller frågar en 40-åring om leg....ja, fasorna är många...! Men ska ändå bli roligt, den här sommaren kommer bestå av jobb vilket bara känns positivt! :)
Idag har vi (Kalle o Simon) golfat lite och nu har jag dansat sista dansen innan repetition och föreställning! Det kändes bra! Jag dansar på lördag 18.30 på Stadsteatern i Uppsala :D

Puss
Toys<3




RSS 2.0