fart och fläng!

Hejhej!

Idag har det varit full fart hela dan!
Till att börja med kan jag ju berätta att jag var hur duktig som helst och satt från typ nio till två igår natt och gjorde klart min musikstil redovisning! Fan lite stolt, men lagom trött man var idag då...
Men vet ni det värsta då? När jag nu kämpat så mycket med den här j*vla redovisningen så funkar inte skiten att skriva ut i skolan så jag får göra det nästa vecka! Då var det ju lite onödigt att sitta till två......men men, nu är det gjort iaf! ;)

Efter skolan så åkte jag till Frösans gympasal och då hade vi först Generalrepetition på "Bondgårdstävlingen" med alla 200 barn och det gick sådär då, men sen vid sju spelade vi upp den och det gick bra faktiskt :)
Imorgon bitti ska vi spela upp den och imorgon kväll, sen även på fredag morgon!

Imorgon efter skolan, innan teatern, så ska jag, Viccan, Kalle och kanske Jesper (??) gå och käka pizza på Wärdshuset, gott! :D De har seriöst den godaste pizzan ever!! <333

Nåja, nu ska jag läsa Frida! :D GOD NATT<3

tråktråktråktråktråktråktråktråktråktråktråktråktråkigt

Sitter i skolan på svenskalektion!

Har bara engelska kvar efter den här lektionen och jag slutar tom. lite tidigare för måste vara i försan vid halv fem...ska ha repetition med "Bondgårdstävlingen" till typ 19-20 eller något sånt!

Och sen när jag kommer hem ska jag äta och sen måste jag göra musikstil arbetet hela natten för det ska jag redovisa imorgon *suck*

Nåja, nu ska jag jobba lite, puss hej <3

skola

Hejhej!

Just nu har jag samhälle så bloggar bara lite snabbt, igen! ;)

Idag hade jag teater/sånglektion istället för sovmorgon för vi behövde träna lite extra och det gick riktigt bra tycker jag :)
Skolan slutar tre och då tar jag tre bussen till Östhammar och sen vid halv fyra ska jag ha extra teaterträning med Anna-Lena på "bondgårdsgrejen" till typ halv fem och sen ska jag ta kvart i fem bussen tillbaka till Bruks eftersom vi ska visa upp lite grejer på ett möte -.- Fast vi får iaf pizza så man slipper hungra ihjäl ;)
Så är väl hemma vid typ nio ikväll.......

Nu ska jag vara duktig och jobba, puss hej <3

filmmys!

Hejhej!
Bloggar bara lite snabbt nu för jag och Kalle ska kolla film!
Bion var as bra och det var en jätte mysig kväll! :) Festen igår var också as kul, men ni vet det gick upp och ner ibland ;)
BIO

FEST

MYS MED ÄLSKLINGEN


Fan vad svårt det är med en bra rubrik då!

tjena mors!

Idag har jag varit riktigt trött och inte precis känt mig på topp men börjar faktiskt känna mig lite bättre nu! :)
När jag kom hem somnade jag på soffan och sov i nån timme, sen har jag ätit och suttit och spelat gitarr litegranna nu! ;)

Imorgon efter skolan så ska jag, Kalle, Niclas, Moa, Mickan, Victor, Matilda, Elaine, Louise och....(missat någon?) på bio! :)
Vi ska typ se "Min låtsas fru" men jag vill mycket hellre se "I am number four", den verkar as bra och killen i den är så sjuuuukt snygg!!
Innan bion ska vi köpa biljetterna och förmodligen äta något också, ska bli mys! :)
Sen sover jag hos Kalles mamma och sen på lördagen ska jag hem till Viccan och fixa mig och sen ska vi på fest hos Simon! ;)
Ska bli fett kul!!<3

Nu måste jag plugga historia, puss <3

mupparnas mupp

Cha cha blågen! :D

Sitter med min mupp för tillfället, han muppar sig som vanligt! :)<3
Idag så åkte jag, Kalle och Simon in till Uppsala för att fixa biljetter (det vet ni ju sen tidigare inlägg) men trots att de skulle ha släppts igår så hade de inte fått in dem än...så då shoppade vi lite istället ^^

Jag hittade ett par jeansshorts (äntligen!) och ett par solbrillor! Kalle hittade en väldigt tjusig t-shirt, bild kommer nedanför! ;)

Nu ska vi väl hitta på något att göra, typ kolla film kanske?

puss <33



vovve

Sitter och kollar valpar på blocket!
När jag väl flyttat hemifrån och mitt liv funkar så ska jag köpa en liten, eller stor, vovve! :D

Funderar på irländsk setter, gordon setter, papillon, chihuaua, tax...osv ;)

snart kommer älsklingen hit, puss hej <3

Den här vill jag verkligen ha!!!

 

tisdag

hejsan svejsan!

Idag var skolan faktiskt ganska sooft ;) Alltid härligt att träffa polersna ibland ;)
Imorgon har vi (liv och) lust dag så slutar ett! Då ska jag och älsklingen åka in till Uppsala och fixa biljetter till skumpartyt den 21a och Kalle ska köpa chinos och jag ska väl se om jag hittar nån fin bh eller så :)<33
På kvällen blir det teater som ska bli ruligt :)

FEEEST

Såg precis på facebook att det är Skumparty med temat "DevilsAndAngels" i Uppsala den 21 april!
Jag älskar skumpartyn så jag bara måste gå! Ska gå med Viccan (och förmodligen Kalle också om han vill med) och vi tänkte försöka samla ihop ett gäng som man kan gå med, är ju roligare ju fler det blir! ;)

Biljetterna släpps imorgon så ska försöka köpa så snabbt som möjligt!
Jag ska lätt klä ut mig till Djävul eller Ängel så hoppas Viccan också vill haka på på det ;D

Aja, puss hej <3

Underbar dag <3

Gó kväll på er!

Sitter just nu och försöker börja med "musikstil"-arbetet men går inge vidare...
Idag har jag haft en jättebra dag! Kalle sov här från igår och vi vaknade typ ett (var lediga från skolan) och sen åt vi frukost och lite så :) Sen har vi spelat super mario och varit på promenad med hundarna och spelat lite mer super mario ;)

Kalle åkte till bussen vid halv sju och saknar honom redan, tur att vi går i samma klass annars skulle det vara as jobbigt att aldrig få träffa honom!

Imorgon blir det skola!
puss hej <3

Älsklingen är till salu, bra hem är jätte viktigt så hör av er om ni är intresserade eller vill veta mer om honom!

Spårat!

Sha sha bloggen!

Igår var jag först och åt middag hos farmor och farfar och sen åkte man på fest i Östhammar!
Trodde att jag inte skulle komma in på festen men lyckades övertala dem så man fick stanna där iaf ^^
Festen var väl till och från, men riktigt kul hade man iaf! ;)

Men något som var lite jobbigt var att jag inte hittade min ena sko när jag och Kalle skulle gå hem, typ jag, Kalle, Tim, två tjejer och Johannas mamma letade i hela huset och utanför men den fanns inte någonstans!
Så fick gå till Ica med en sko där mamma hämtade upp oss sen! ;)

Idag vaknade jag elva, Kalle också men han är bakis så låg kvar rätt länge i sängen! ;) Jag gjorde scones och lite sånt innan jag väckte Kalle, hur gullig flickvän är inte jag? ;)<3

Nu får vi se vad vi hittar på, puss hej<3

Yesterday!

God morgon, eller aa jag vaknade faktiskt 11! ;)
Kvällen igår blev faktiskt helt okej, fast det inte verkade som att det skulle bli det :)
Först solade jag och Viccan och sen satt vi i omklädningsrummet där tills vi blev utslängda vid typ 21.00 så då gick vi till Gladan och åt lite pommes och drack lite cola, satt där till 22.00 typ ;)
Sen frågade vi Olof om vi kunde få sätta oss i hans stuga och det fick vi så satt där vid varsin dator ^^ Sen kom Tim, Mille och Kim och då satt vi där ett tag tills vi gick ut och bara gick runt lite!
Sen började vi prata om ifall vi skulle åka till Norrskedika men sista bussen hade gått så då tänkte vi att vi kanske kunde ta en taxi och precis då kommer en taxi förbi så vi hoppade helt enkelt på den och åkte till Norrskedika! ;)
Precis när vi kommer till Norrskedika så ser vi att alla de där på festen var påväg för att åka till oss i Östhammar, haha! xd Men vi blev kvar där nån timme eller så iaf och sen så bestämde vi oss för att gå tillbaka från Norrskedika till Östhammar, typ 5-6-7 km! ;P
Så efter nån timme av gående var vi framme i Östhammar och då gick jag, Jonte, Tim och Viccan till Jonte och var där till klockan 05.00 för då tog jag bussen till Kalle och Viccan tog bussen hem! :)
Kanske inte låter så kul men det var ett tag sen jag träffade hela gänget så var kul tycker jag! ;)
Just nu sitter jag här i soffan hos Kalle, fast han är och shop! Sitter och dunkar musik ;)
Ikväll blir det kanske fest i Östhammar men får se om jag får komma ^^
pussen <3

Svaaar

FRÅGA:
Har du eget solarium? :) Du ser mest röd ut (;<3
SVAR:
Nej, inget eget solarium tyvärr! Men det är nog mest ljuset för var inte röd i verkligheten ^^<3

fredagkväll

hehehehhhiohihiihihhoohoho!
Kul fredagkväll, fick inte åka på festen för några gulliga tjejor så sitter i olofs stuga med Viccan och leker lite med camen ^^
Ska nog dra till Kalle lite senare och Viccan kanske hänger på, får vi se! :)
Nu är Mille och lille Kim påväg hit och ska försöka flörta lite med Jonte, Tim och olof så de också kommer hit ;)
puss hej <3

jaa, okej

Hej på er sötisar!

Förlåt för att jag inte bloggat men fick värsta depression/ångesten igår! Helt från ingenstans liksom...känns bara som att det är väldigt mycket att göra just nu och jag räcker inte riktigt till..!
Har en bok att läsa ut och skriva recension på tills på måndag (har bara 250 sidor kvar), måste skriva spegelgrejen, måste skriva en minst två sidors uppsats om en speciell musikstil och har samhällesförhör imorgon (kom jag på nu så kan inte ens plugga till det -.-) och sen har jag även massa repliker att lära mig!
Måste lära mig replikerna till den supertråkiga bondgårdspjäsen där jag är berättarröst och även till den mycket roligare barnteatern!
Sen har jag även ännu en bok att läsa till teatern...Sen ligger jag efter i matten och vi har snart prov och aa.....ni fattar grejen!
Sen vill man ju samtidigt hinna umgås med kompisar och pojkvän, vilket jag då väljer att göra framför att plugga...kanske därför jag hamnar efter? ;)


Aa, men nu ska jag faktiskt plugga på riktigt för imorgon blir det fest med Jonte, Viccan o Tim! :)<3

puss hej <3


Sötpojkarna jobbar för fullt på naturkunskapen! ;)

hejdå Marka, hej Alunda :*

Hejsan svejsan!

Sitter just med svidande fingrar här vid datorn!
Har ju börjat spela gitarr precis och får as ont i fingertopparna, lär väl bli bättre när man blir van men just nu äre lite jobbigt! xd
Har börjat spela på "Wonderwall - Oasis" som jag älskar, funkar väl sådär! ;)

Nu ska jag skriva lite på mitt estetiska orienteringsarbete...man ska skriva om speglarnas värld, låter kul eller hur? ;p

Kvart över åtta tar jag bussen till Gimo och möter upp Kalle och åker sedan vidare till Alunda! :)<33
Haha, sover hos honom minst två nätter varje vecka, nästan som att jag bor där nu! ;D<3


puss hej <3

honey bunny <3

Tjatja!
Ska egentligen kolla saw 6 med Kalle nu men ville blogga lite först ;)
Idag efter skolan så satt jag hos Simon med Kalle i typ en timme och sen tog jag bussen till Östhammar och där solade jag och blev faktiskt ganska bruuun :D
Men inte tillräckligt så mer ska det solas ;D
Sen var det teater och efter det tog jag bussen till Kalle <3 Har duschat nu och ligger här helt osminkad i hans mjukisbyxor, mysigt det låter eller hur? ;)
Jaja, nu suckar Kalle så ska sluta skriva, puss hej ;*<33
1 månad idag, älskar dig <33


fel ordning

Här kommer lite snabbt om min fredag, blev ju fel ordning nu men men ;)

Efter skolan åkte jag hem och packade ihop lite saker, sen åkte jag till Östhammar och mötte Viccan!<3 Vi solade och käkade sedan pizza (tjocka?) och sen åkte vi och kollade på hockeymatch!
Efter det bar det av till Victor med Niclas, Philip, Kalle, Viccan och Victor! Det var väldigt trevligt där och jag och Kalle åkte hem till Kalle (Viccan och Niclas också men de följde ju inte med till Kalle ;p) med Philips epa-traktor runt ett eller så ;)

Det får vi verkligen göra om grabbar, och Viccan! ;D<3

ah, oseg dator man har

Hejhej!

Kvällen igår blev inte riktigt som planerad, hände lite skit så Louise var tvungen att åka hem så då satt jag hela kvällen men Kalle, Erik och Karl på typ McDonald´s och Burger King ;P Åkte hem till Kalle med 23:15 bussen och sen kollade vi på Black Swan, eller aa jag iaf, Kalle snarkade som en liten gris ;)<3

Idag åkte jag hem typ 12 och sen har vi käkat lunch med farmor och farfar och nu ska jag egentligen plugga spanska och estetisk orientering men satte mig här och kollade på gamla bilder istället ^^

Fan saknar mitt blonda hår lite granna....och saknar sommaren som fan!

Vad tycker ni, brunt eller blont?


skolish

Hejhej!

Har sovmorgon idag så åker till skolan vid typ halv tio! :D
Ska snart sminka mig och borsta håret men tänkte blogga en snabbis först!

Idag så ska jag redovisa min engelska artikel, lite nervös eftersom jag inte vet vad jag ska säga xd men det löser sig nog, får väl improvisera i värsta fall, är ju faktiskt skådespelerska så det borde inte vara så svårt för mig ;) *skoja*

Efter skolan ska jag kolla på Kalles o Victors o Simons match, sen ska typ jag, Mickan, Kalle och Victor till Victor och muppa oss lite (vad annars kan man göra i Österby liksom??) och sen ska jag sova hos Kalle, som vanligt höll jag på att säga ;)<33

På lördag ska jag och Louise på fest i Uppsala, hos nån Alle typ, så det ska bli kuuuuligt! ;D<3


nu måste jag fixa mig, puss hej <3

God Natt!

hejhej!

Idag har jag varit rätt duktig i skolan faktiskt, lärde mig C, G, F, Am och D på gitarr! :D Jag som aldrig har spelat gitarr förut, rätt bra gjort av mig tycker jag ;)
Efter skolan åkte jag även till tandläkaren för skulle kolla min käke som hänger sig hela tiden, hon märkte att jag gnisslar tänder så hon slipade lite och sånt men får se om det blir någon skillnad ^^
Just nu sitter jag och kollar på "99 saker man måste göra innan man dör", as kul! ;)
Har pluggat lite spanska men känns inte som att det är någon idé att ens försöka för kommer få IG vilket som...
Imorgon ska jag ha teater direkt efter skolan och sen ska jag till Kalle :) Myyys <33

aja, ska nog duscha nu och sen sooova, sjukt trött!

God Natt!

hejhej!

Idag har jag varit rätt duktig i skolan faktiskt, lärde mig C, G, F, Am och D på gitarr! :D Jag som aldrig har spelat gitarr förut, rätt bra gjort av mig tycker jag ;)
Efter skolan åkte jag även till tandläkaren för skulle kolla min käke som hänger sig hela tiden, hon märkte att jag gnisslar tänder så hon slipade lite och sånt men får se om det blir någon skillnad ^^
Just nu sitter jag och kollar på "99 saker man måste göra innan man dör", as kul! ;)
Har pluggat lite spanska men känns inte som att det är någon idé att ens försöka för kommer få IG vilket som...
Imorgon ska jag ha teater direkt efter skolan och sen ska jag till Kalle :) Myyys <33

aja, ska nog duscha nu och sen sooova, sjukt trött!

korvgrillning

Kommer lite bilder från grillningen!

korv

nu ska vi grilla korv i det fina vädret och sen ska jag sätta igång och plugga!


<3

fan... :(

Blir ingen shopping och solning idag! :(
Har världens mensvärk så orkar inte...får sitta hemma och plugga istället -.-

aa, nu ska jag kolla film eller något sånt, puss :*<3

Helgen!

Hejhej!

Kan ju först berätta om gårdagen! Åkte till Kalle efter skolan, där hemma kollade vi på tv, spelade kort med hans mamma och åt lite mat ;)
Sen gick vi till ica och köpte cola typ och sen så åkte hans mamma till jobbet och då bakade vi kladdkaka och kollade vampire diaries ;D Vi gick även på promenad med Nasse och kollade på American Pie 2 ;)
Imorse vaknade jag typ halv åtta (;o) och roade mig med att spela spel på Kalles mobil och fota Kalle när han sov ;)<33

Sen vid typ två åkte jag till Östhammar och mötte Viccan :)<3 Då käkade vi pizza och snackade och sen skulle vi sola men då var det låst så då satte vi oss på Sibylla och snackade lite till ;)
Imorgon ska vi shoppa och sola i Uppsala istället :D<3

Nu kommer lite bilder på allt möjligt ;)

puss

meee

Pizza mys med Kalle och Simon <3

Kladdkakebak! <3

Morgonmys!<33

torsdag dåe..

hejhej på er!

Har precis varit duktig och lagat mat jag ;) Potatis, lax och ärtskidor eller vad det nu heter står på menyn xd

Imorgon åker jag med Kalle till Storvreta där hans mamma bor också ska vi (jag) baka kladdkaka och ha myskväll :*<33
Sen ska jag väl plugga hela helgen, och kanske sola lite solarium ;)


puss hej på er <3

tralalalalaa...<3

Hejhej!

Vet att det är jätte länge sen jag bloggade men har bara inte pallat...plus att Kalle har sovit här och jag har sovit hos Kalle rätt mycket så då blir det inte så mycket bloggande ;)

Just nu sitter jag med svart hår och kollar på "Old School" men ska förmodligen sova snart ^^

Mitt hår skulle bli mörkbrunt men hade nog i det lite länge så blev svart...men, men det får väl funka för tillfället antar jag ;)
Sen är jag ju även svart på hela halsen och i ansiktet eftersom mamma tvunget skulle prata i telefon samtidigt som hon färgade mitt hår..det går inte bort!

Aja, god natt på er :*<3

RSS 2.0