Ben&Jerry´s

Hello!
Idag så har jag gått i skolan som vanligt -.- Hade förberett mig för en redovisning på NOn men eftersom både Gabban och Madde var lediga (jag är med dem) så satte jag mig i biblioteket istället och pratade med folk ^^)
Vi har i klassen bestämt att vi på måndag ska tälta hela klassen vid skolan (xD) och det blir nog jättemysigt, eftersom vi inte har några pengar till skolresa så blir ju det här säkert jättebra! :)<3
Idag så hade jag teater från 16:00-19:00, vi lekte först, sen gjorde vi improvisationer och sen pratade vi mest, vi kom fram till att vi nog inte kommer spela Saras pjäs som var en tonårspjäs eftersom vi inte riktigt har tid plus att en tjej som har en viktig roll ska flytta till dalarna så då struntar vi i det! :)

Imorgon ska jag hoppa in i en liten roll i Tindras pjäs så då går hela dagen åt till det, där ska jag även vara med på morgonen på onsdag också ^^

På torsdag så ska jag och Gabban sola solarium, får hoppas att det inte är trasigt då!

Nåja, nu ska jag träna lite på NOn och sen ska jag nog kolla på en film eller sova! x)


Puss <3


 

Förlåt...

Hej på er!
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen nu... Jag har varit suuuper deppig, kom så mycket skit på en gång så jag rasade verkligen till botten... "/ Men nu känner jag mig bättre och det gjorde jag även igår kväll efter att jag hade pratat av mig med Patrik!:)<3

Imorse vaknade jag vid halv elva, jag tog en skål med fil och flingor och sen la jag mig i solen :)
Jag har min nya bikini på mig btw, den var inte sååå genomskinlig som jag tyckte från början men den är skit konstig form och sitter inge vidare... :( Nåja, jag och Tindra har iaf hoppat studsmatta och sen har vi planerat vad vi ska göra för middag till mamma ikväll eftersom det är Morsdag idag! :)

Förrätt: Räkmacka ;)

Huvudrätt: Tacos ;D

Efterrätt: Frukt i ugn med vit choklad och glass till! :)

Det blir nog jättebra får man hoppas! ;)



Nu ska jag umgås lite mer med min söta lillasyster, Puss på er <3333


Depp dag (n)

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!




Fick inte rollen btw...

Twilight <3

Just det! Har ni hört att hela Twilight gänget förmodligen kommer till Sverige lagom till premiären av Eclipse?!
Lätt att jag kommer vara där och flörta med Taylor och Robert! <33 Taylor är ju iaf i rätt ålder så får nog satsa på honom! ;D  (hoppas att inte Jonte läser det här!)


Twilight 4-ever in my <3


Checklista ;)

Kommer ni ihåg min lista som jag gjorde förut?, här kommer lite ändringar och så ;)


Köpa skolavslutningsklänning (X)

* Köpa fina ballerinaskor  (ska strunta i att köpa skor)

* Sola en gång innan balen (X)

* Sola en gång innan skolavslutningen

* Köpa "löshår" (Har ett hemma som jag använder istället)

* Sola en gång till innan balen





Dåååålig dag!

Hej på er.
Idag har varit en skit dag -.- Den började bra men slutade neråt! :( Vet egentligen inte varför men ååh så trött jag är på livet, det blir ju inte bättre av att allt jag gör bara blir fel!
Min klänning och min bikini har kommit idag btw! Klänningen passade perfekt men var nästan lite kort och själva kjolen var inte så fin som jag hade hoppats "/ men om jag stryker kjolen så blir det nog bättre! :)
Bikinin var också rätt storlek men överdelen är alldeles genomskinlig!! Hur fan tänker man när man gör en bikini som är genomskinlig?! Jag kan ju förfan inte gå runt och visa tuttarna på stranden!!!! Så trött jag blir!!!!!!!!!
Men skickar nog inte tillbaka den, kanske kan fixa något ilägg eller nått så den inte blir genomskinlig....


Puss på er <3


Ny klänning! :)

Hellu!
Idag så har det varit skola som vanligt, sydde klart min klänning på långrasten! :)
Vi fick även höra på ett långt negativt samtal om varför vi inte får ha vattenkrig osv... -.- Asså jag fattar mig faktiskt inte på lärare! Vi gör ju ändå inget vettigt den sista veckan så varför kan vi inte få ha en dag som vi har vattenkrig?! Det skulle liksom vara skit kul och en fin avslutning på 9:an <3

Men tillbaka till min klänning, jag blev faktiskt ganska nöjd eftersom jag suger på att sy...den sitter inte så jättebra uppe men jag gillar den endå så kommer en bild på den snart ;)

Efter skolan så gick jag och solade, jag hade lagt i pengarna och tryckt på start och lagt mig i solariumet när jag märkte att det inte gick att "hissa ner" den där överslafen och eftersom jag redan betalat så låg jag där ändå, blir ju brun på ryggen iaf! (a) Efter så hade jag en och en halvtimme kvar tills teatern skulle börja så jag gick runt, ringde lite folk som inte svarade och köpte mannafrutti och pucko! :D(a)



Puss på er <3



Hihi :)

Ni minns den klänningen som jag skrev "Vill haaa"..? Den har jag beställt från Nelly.Com nu och jag hoppas verkligen att den sitter bra för det är så jobbigt att skicka tillbaka grejer! "/
Det fanns S/M och M/L och jag hade S/M på alla mått förutom runt brösten men då tänkte jag att då kan man säkert pressa ihop brösten lite så sitter den nog prima! x)
Haha, nej men får ju hoppas på det bästa eller hur! :)

Jag har även funderat på vad jag ska ha för skor till balen, vill ha låga utan klack eftersom jag e så lång...faktiskt redan längre än min pojkvän ^^p men vet inte om jag ska ha blåa eller vita...
Om jag köper blåa så blir det ju kanske lite för "matchande" eftersom jag har blå klänning så blir nog vita skor men då vet jag inte vad jag ska ha för sorts skor...ska jag ha ballerina, eller kanske finare gladiatorskor..?

Svårt det här men skriv vad ni tycker och länka även gärna en bild eller så på skorna om ni har! :)


Pusss<3



Chemicals React <3

Hej på er!<3

Idag har varit en riktig fluuuuuuuuuuuuuuummm dag! xD Gabban var helt flumm så det gjorde att jag också blev helt flumm! xD Haha, men det är kul att vara lite crazy ibland! :)
Jag och Gabban bestämde oss för att åka in till Uppsala idag, inte för att jag hade några pengar men endå :)
Vi gick först till G**** och Gabban köpte en konfirmationspresent till Emmy och en klämma som hon ska ha på balen! :)
Efter att vi kollat i lite butiker så gick vi till McDonalds och jag fick låna en tia av Gabban och köpte en cheeseburgare! (y)
Efter det gick vi till stationen och tog 19:15 bussen hem :) På bussen flummade vi ännu mer! :D

Tack för en härlig dag Gabbiiiieee! :D<333




Puss puss <3


BloggarN

Haha, tjo igen!
Kände för att blogga ännu en gång idag, fjärde gången blir det nu men det är väl bara trevligt?!;D<3

Här kommer en liten lista på vad jag mååååste köpa/fixa innan sommarn!



Köpa skolavslutningsklänning

* Köpa fina ballerinaskor

* Sola en gång innan balen

* Sola en gång innan skolavslutningen

* Köpa "löshår"


Bara att sätta igång alltså ;)


Vill haa den hääääär!<3


Vad tycker ni om den? :)

Btw!

Haha, btw när jag och pappa stannade och handlade på City Gross så var det en stor buss med Fredrik Reinfeldt på och det stod massa män med glasögon och kostym vid en bil och massa papparazzis (stavning?) som fotade självaste Reinfeldt!
Haha, det var sååå stort att han skulle handla på City Gross asså! xd


Slänger in en bild på snyggingen! ;)



Home sweet home

Hallåååå!
Nu är jag och pappa hemma efter en lång dag i bilen och i Norrköping! :)
Det gick jättebra på auditionen och vi fick reda på att de sökte två till pilotfilmen (berättar mer om det sen) och sen behövde de många till själva långfilmen så jag kan få en roll i både pilotfilmen och långfilmen! ;)
Pilotfilm betyder alltså att man spelar in en eller några scener som sedan visas för olika bolag som kan välja om de sedan vill satsa sina pengar på filmen, därför är det väldigt viktigt med bra skådespelare till pilotfilmen :)
De sa att det var 200 som hade sökt och att vi borde vara glada över att bara komma såhär långt, så det låter ju bra ^^ (fyra stycken provade för rollerna)
Först fick jag gå upp i ett rum med en tjej och där satt ca 10 personer, en med en filmkamera. Jag fick spela Anna och den andra tjejen Lisa, det gick sådär för att jag var jättenervös...Sedan fick vi improvisera en och en, man skulle låtsas vara bakis och dölja det för sina föräldrar som i sin tur skulle skälla på mig för att jag var ute hela natten! :P Det gick nog helt okej :)
Efter det fick jag prova som Lisa och då gick det bättre, det är den rollen jag gillade bäst. Sedan gjorde jag och en annan tjej en improvisation där jag berättade att jag och min kille skulle förlova oss och den andra tjejen skulle berätta att hon legat med min kille kvällen innan...det gick nog bra :) Sedan fick jag prova för Anna igen och då gick det bättre!
Efter det gjorde vi en gruppimprovisation och då skulle vi ha en adjöfest för en av tjejerna och jag skulle vara hög på ecstacy och sen skulle det visa sig att jag legat med en av tjejernas kille kvällen innan och att hon som skulle flytta egentligen var sjuk i cancer och bara hade en vecka kvar att leva, sen dog hon och vi typ grät och ringde ambulans och allt! xD Det var heeeelt crazy men sjukt kul!!XD

Haha, hoppas ni orkade läsa allt, håll tummarna för att jag får en roll nu! :)



Pusssss <33


:D!

Hejdå!
Nu sticker jag och pappa till Norrköping då!

Önska mig lycka till! ;)


:)

Nu har jag beställt den här bikinin för 228:- på Nelly.com :)



Söt och somrig va? :D


Vackert väder idag...not!

Tjosan!
Jag stack ju till Jonte igår :) Vi kollade på instängd 2 och pratade och så :) Det var väldigt mysigt :D<3333
Vaknade typ halv nio, nio, halv tio och sedan tolv x) Då år vi lunch och sen åkte jag hem...vilket inte var särskilt mysigt! -.- SPÖREGNADE gjorde det ju och efter 20 minuter på moppen så var jag blötare än jag jag någonsin har varit förut! :O Man kunde krama ur vatten ur alla mina kläder! x( haha!
När jag kom hem så duschade jag en skön och lång varmdusch och sen drack jag te och kollade på tv :) Jag och mamma har övat lite på replikerna men ska göra det mer nu :)
Åker ju vid fem imorgon bitti så blir till att sova tidigt ikväll! :)




Puss på er <33


Sol och värme! :D

Hejsan svejsan!
Nu är jag hemma från Viccan efter 2,5 timmes bussresa! Det var en jätte trevlig kväll igår och fick ju se Eric Saade så är lycklig!xD:D:D<3333
Vi kanske var hemma runt ett (?) och då kollade vi på "Hip Hip Hora" och somande i soffan till den ;) Mindre bekvämt har jag nog aldrig sovit! :P
Om en stund ska jag cykla till Hargs Kyrka (ca 5 km från mig) och kolla när Emmy, Ebba, mf. konfimerar sig ^^
 Och efter det ska jag till Jonte :)<333


Puss på er och se till att ut och sola nu så ni blir bruna som pepparkakor till stranden sen ;)

Sol!

Hellloooooo!!!!

Jag hann inte blogga igår kväll för Jonte åkte hem vid elva ^^)
Han kom vid 5 och då kom vi inte på vad vi skulle göra så då gick typ en timme åt att bara försöka komma på något att göra :P Sen kom Tindra och ville att vi skulle hoppa studsmatta med henne och eftersom min kille är så himla akrobatisk så skulle han självklart visa vad han kunde! ;)<3 Efter det hade vi vattenkrig, eller ja Tindra och Jonte hade vattenpistoler och flaskor med vatten och jag hade...inget! Jag blev helt blöt! xD
Sen gick vi upp på mitt rum och kollade på film och pratade och så, mys :)<33

Idag så var det skolan och vi slutade en timme tidigare vilket var väldigt skönt! :D
Snart ska jag ta 14:50 bussen till Rimbo och därifrån ska jag, Viccan, Jocke, Anny, Patrik och vilka det nu var åka till Stockholm och gå på Rix FM festivalen! :D Det blir nog väldigt trevligt!!
Sover hos Viccan och kommer nog hem imorgon förmiddag, ska på konfa vid fyra och sen ska jag kanske till Jonte :)


Puss på er, bloggar så snart jag kan <3


OJ! :O

Oj! Nu har jag inte uppdaterat på jääätte länge! :O

Det har inte hänt så mkt så kände inte att jag behövde uppdatera ^^ Igår var det teater och det gick super bra, efter så fick jag tips av Anna-Lena inför provfilmningen! :)<3
Jag har fått reda på att filmen jag ska provspela för är efter en bok som heter "Det händer aldrig mig", någon som har läst den? Jag letade efter den på biblan idag men hittade den ingenstans! :( Hade velat läsa den innan måndag så jag får veta lite om karaktärerna men det går nog bra :)

Idag så har det varit skola som vanligt med ett idrottsprov, det gick bättre än förväntat eftersom jag skrev på varenda fråga iaf! ^^)

Snart kommer Jonte men nu ska jag gå ner och kolla på Top Model! ;)


pussss på er <3


Oj vilken härlig dag!

Hello på er!
Idag har det varit en sån underbar dag! :D Jag och Viccan åkte in till Östhammar vid två och då visste jag att Gabban jobbade så då gick vi och besökte henne. Hon jobbar ju på Adas Café och när vi ändå var där passade vi på att fika lite ;) Båda köpte wienerbröd också delade vi på en fanta, men hann inte fota eftersom vi åt upp det så snabbt! xD
Efter det gick vi till vattnet och fotade lite! :) Sen blev klockan så mycket så vi gick till Sibylla och som dem sanna tjockisar vi är köpte vi en varsin mjukglass! :D Såååå himla gott och faktiskt årets första mjukglass! :O

Viccan åkte hem med halv fem bussen, nu har jag mest suttit här ^^ Men jag har även provat min balklänning som kom tillbaka från insyning idag! :D Den satt faktiskt helt okej ^^ Kommer en liten bild på den sen ;)

Puss på er nu ska jag duscha :)<3

Jag :)<3

Viccan :)<3

Jag :)<3

Mjukglass :)<3

Slänger in en bild från grillkvällen igår :)<33

Balklänning <3


Godmorgon :)

Godmorgon på er!
Jag vaknade för en liten stund sen, Viccan sover fortfarande... Det blev en riktigt lyckad kväll igår med snack om allt möjligt!:)
Alla verkade tycka att maten var okej också och det var ju ett stort plus ;) Det blev inte så jätte sent men ganska lagom ändå, man behöver liksom inte vara uppe till 4 varje natt! ^^ Alla åkte hem runt 12-01 :)

Idag pratade jag och Viccan om att åka in till Östhammar och bara vara där, typ äta mjukglass och mysa (a)<3
Hon tar halv fem bussen hem sen :(<3

Det kommer lite bilder från kvällen lite senare, nu ska jag gå ut och sätta mig och äta frukost :D


Pusssss <3

Lagar mat :)

Hejsan!
Nu har jag inte uppdaterat på ett tag, sorry about that! :P
Idag vaknade jag vid 09:10 och vid 09:45 åkte jag och mamma till Gimo och kollade på hopptävling :) Vi var kvar till 11:30 och sen åkte vi och handlade och sen åkte vi hem. Väl hemma började vi fixa mat tills ikväll :)

Det blir potatissallad, godis, chips och läsk av mig och sen får alla andra ta med eget att grilla ;)
Det blir nog väldans mysigt! :D<3 Blir ungefär 10 tjejer ;) (alla killar var på birdie eller gotland! :P)

Nu kom Viccan så ska umgås med henne ;)



Puss på er<3








Mår illa!

Hej på er!
Mår jätte illa just nu efter att ha ätit en panncotta med vit choklad som mamma gjort! :S (:D)

Idag har jag tagit det lugnt, var trött och värsta mensvärken! :( Pluggat lite har jag gjort men annars mest kollat på tv ^^

Imorgon ska jag nog in till Uppsala och hälsa på Jonte som e på Birdie där :)<3 (ett jättestort lan xD)

På lördag ska jag ha en grill/filmkväll och alla som vill får komma, ta bara med något att grilla så fixar jag tillbehören! ;)

Puss på er <3

YES! :D

Jag har fått det glada beskedet om att jag ska få åka på provfilmningen i Norrköping den 24:e! :D Pappa ska åka med mig, yesyesyes!!! :D :D :D
IIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ursäkta jag var bara tvungen att skrika lite!XD
Hahaha, jag är typ överlycklig eftersom jag iaf får en chans nu att provfilma! :D Film och teater betyder så mycket för mig och det är nästan en del av mig också så det känns så jäkla kul!xD
Jag kommer provspela för två roller (som jag har uppfattat det så är båda nästan huvudroller), Anna och Lisa som båda är tjejer i 15-16 års åldern :) Manuset som jag fått är på ca 4-5 sidor och det är mest en konversation mellan Anna och Lisa och sen även en konversation mellan Lisa och en kille! :) Man skulle inte över agera utan vara ganska naturlig och eftersom jag e van med att göra bådeoch så känns det som att jag faktiskt kan göra bra ifrån mig, hur nervös jag än är... :)
Det tar 4 timmar att åka till Norrköping härifrån och eftersom vi skulle vara där vid 10:00 så åker vi typ vid 05:00 så har vi lite extra tid för fika ;)

Idag har jag mått dåligt, mensvärk så åkte hem med kvart över ett bussen. Jonte väntade på bussen med mig, haha, det var kul ^^ <333 PUSS på honom <3

Åkte på teatern iaf eftersom vi skulle träna på mina och Emilias scener tillsammans :) Det gick sådär, jag har lite svårt att hitta min nya rollkaraktär... "/ Men det blir nog bra snart :)

Nu ska jag ner och vara social med mina föräldrar, ha det gott igelkott <3





Luktar häst (y)

Tjosan trosan!

Idag så har det varit skolan...ovanligt va?:P Fick reda på vad jag fick på nationella muntliga i matte, 7 av 8 poäng, nöjd! :)  Hade redovisning på spanskan också och det gick bättre än förväntat ^^
Idag har det varit ganska några i klassen eftersom både Madde och Erik är på Gotland ;P På lunchrasten så gick jag och Gabban och köpte varsin Ben&Jerry´s glass (asså på pinne ^^) och satte oss i solen och pratade och mumsade ^^ Jättemysigt! :)

Efter skolan så väntade Hanna utanför :) Jag, mamma och Tindra red på Breckan, Isak och Jumona. Hanna red inte för att hon inte hade några ridkläder med sig, hon fick vara ledare åt Jumona istället :)
Det gick väl okej att rida, bortsett från att Breckan inte kunde trava som en normal häst! xd

Imorgon är sista dagen i skolan innan långhelgen! :D Fett sköööööööööönt! xD

Får se vad jag hittar på, skulle ju ha åkt med Viccan till Gotland men blev inte så eftersom det inte fanns biljetter! :( Funderar på att ha en grill/filmkväll nån dag :)<3


Puss på er, ha det gott <3


Vårkonsert!

Tjenamors!
Idag har det varit skolan som vanligt...Började dagen med nationella i Biologi, den gär gången en labb. Det gick nog helt okej, asså jag klarade ju labben och så så det kändes bra :) Hade orientering som man verkligen äger på också! (y) -.-... Sista lektionen så hade jag nationella muntligt i matte med Jonte och Henke :) Det gick nog helt okej, men drog över tiden så missade taxin :P Fick vänta på mamma ett tag, men Jonte väntade med mig så var inte så farligt ;)<333

Jag har kollat på Top Model och ätit och snart ska vi in till Östhammar på en Vårkonsert. Det är typ massa barn som sjunger och spelar och sånt :) Tindra ska vara med ^^


Puss på er, ha det bra <3


Tindra och kaningunge :)<3


 

trött men nöjd :)

Hola amigos!

Efter att jag sovit till två så åt jag frukost och sen gick jag ut och lekte lite med hundarna på tomten i nån timme :) Sen satte jag igång och städa mitt rum vilket var väääääääääääääääääääääääääääääldigt behövligt!xP

Jag har städat fram till nu (med en kort matrast) och är nästan klar, ska bara dammsuga! :D Ska bli skönt med en dusch sen och efter det ska jag nog sova...är jätte trött! ^^



Btw! När jag städade så hittade jag mina gamla skolakataloger och jag tänker lägga ut lite bilder från 3an, 4an, 5an, 7an och 9an! :) Hittade inte den från sexan och åttan men då får ni se hur jag har förändrats x)



Hare gott igelkott <3

3an

4an

5an

7an

9an

mitt rum ^^

mina halsband ^^

Oj så trött!

Hejsan!
Nu kom jag hem från Oskar där jag har varit på lan med ett antal killar x) Det var helt okej och killgänget var ju kul och schyssta! :)

Har sovit ca 45 min inatt så ska sova nu, bloggar kanske senare!


Puss <3

Kallt idag :(

Hello!

Idag vaknade jag ganska sent och det jag har gjort är typ att kolla på "Ed Wood" med Johnny Depp, men den var över två timmar så orkade inte kolla klart på den, gör det någon annan dag :)
Ikväll ska jag nog till Jonte :)<3 Får se vad vi hittar på :)

Imorgon ska jag nog städa och fixa lite, det e verkligen behövligt då mitt rum ser ut som en svinstia -.-

Kommer lite random bilder nu ^^




Puss på er <3










Tråkigt -.-

Hellooo!
Mamma har sagt att vi förmodligen kunde åka till Norrköping och jag har varit jätteglad hela dagen, skrev ut replikerna och allt!:) Sen när jag kommer hem så säger mamma att hon måste på någon grej med jobbet den måndagen så hon kan inte skjutsa! Jag känner att jag verkligen inte har turen med mig! :(
Nu ska vi leta någon annan som kan tänka sig att åka dit med mig...men får ju inte räkna med att någon vill åka 30 mil med mig för en provfilmning... "/

Nåja, idag följde jag med mamma till Gimo Ridskola, Jumona följde också med ^^ I första gruppen fick Jumona gå och det funkade superbra, Jumona var pigg men snäll som alltid!:D<3 I andra gruppen fick jag rida med och då red vi ut, jag red Lili :) Hon är en liten arab som är ganska lat i vanliga fall men alla säger att hon blir helt galen när man rider ut så jag tänkte att jag kunde testa ^^ Det var ju ingen big deal (har ridit värre) och hon skötte sig väldigt bra ute :)
Trots att det gick bra så var det ingen häst för mig, alldeles för hård i munnen :P Jag gillar att rida försiktiga hästar :) I sista gruppen gick Jumona igen och funkade riktigt bra, stackarn var alldeles svettig när hon var klar!:)<33
Nåja, slut på hästsnacket! ^^

Jag har kollat på New Moon och ätit popcorn ikväll och det har varit mysigt men nu börjar jag få lite långtråkigt, har ingen lust att gå och lägga mig heller! :P

Nåja, kanske kollar på en film till, något förslag på en bra film som jag kan se? :)


Puss och God Natt <3

WIIIEEE! :D

Hej på er!
Idag vaknade jag med huvudvärk och ont i halsen så stannade hemma...Har ju inte gjort så mkt idag då, bara kollat på tv.
Nu när jag satte mig vid datan så fick jag se att jag hade fått ett mail från ett filmbolag som ville att jag skulle provfilma för två roller!!!!! :D :D :D Blev typ så glad så att jag började skrika!  x'D
Sen kollade jag lite närmare och upptäckte att auditionen är i...Norrköping! Ca 30 mil från mig alltså! :'(
Då började jag nästan gråta istället... När jag äntligen får chansen så ligger det för långt bort, kan nog inte begära att mina föräldrar kör mig så långt... :'(


Imorgon ska jag till skolan om jag inte mår sämre..

Puss på er <3






Please don´t forget

Hola!
Idag började dagen med nationella i biologi... det gick inte särskilt bra om man säger så -.-
Jag åkte hem efter lunch för att jag har haft jätteont i huvudet och halsen hela dagen "/ Jag har bara legat på soffan och på mitt rum och kollat på film, nu ska jag typ kolla om det är något bra tvn...


Vi hörs sen, puss <3


BTW! Fått höra att det förmodligen inte kommer bli någon bal för att det är för få som vill komma...Känns lagom kul nu när jag har fixat klänning och allt! :(

Min klänning :)

ingen rubrik...

Hejsan på dejsan! ;)

Idag så har jag varit typ sjukt trött och haft skit ont i huvudet hela dagen... -.- Det blev lite bättre när jag kom hem, sen kom Hanna också skulle vi rida men när jag har fixat och sånt i stallet och ska ta in Breckan så ser vi att han är halt...blev alltså ingen ridning idag "/

Vid åtta blir det till att kolla på "Ugly Betty" och vid nio blir det "Desperate Housewives" :D! Imorgon har vi np i biologi så ska kanske läsa lite i biologiboken men känns inte som om det är någon idé eftersom det finns ca 400 sidor i den så kan vad som helst komma på provet....Pallar faktiskt inte bry mig just nu, NO är inte det allra viktigaste -.-


Ha det gott och lycka till på nationella allihopa! :)<3


Seg dag!

Hej svej!

Idag vaknade jag väldigt sent och då duschade jag och sen har jag inte gjort något vettigt alls, mått lite dåligt så kände inte för att åka in till Östhammar... "/ Glömde även bort att det var teater idag, eftersom vi var lediga så kändes det inte som måndag! :P

Jag ska nog plugga lite och sen sova...får se om jag mår bättre imorgon :)


Puss på er <3

Trött i hela kroppen ^^

Hejsan på dejsan! ^^

Det var mysigt på Valborg :) Vaknade vid typ ett igår och sen kollade jag och Viccan på Avatar innan vi fixade oss och åkte till Jonte :)<3
Hos Jonte kollade vi på Avatar (haha) och sen gick vi till Näsudden och gjorde en brasa där :) Sen kom Erik, Joel, Oskar, Cilla och Jacob (kanske missat någon) :) Vi satt vid elden och pratade tills det började blåsa och dugga så då gick var och en hem till sig :) Jag sov hos Jonte och Viccan sov hos David :)<3
Vaknade runt halv tio och lyckades inte somna om...Viccan kom vid tolv och då fixade vi oss och sen tog jag, Viccan, Erik, Jonte och Herman 13:45 bussen in till Uppsala också stod vi och skramlade bössor till Operation Dagsverket i några timmar innan vi gick och åt på Pinoccio´s  ^^
Efter pizzan så bestämde vi oss för att kolla på bio, vi såg "Kick-Ass" som jag var väldigt skeptisk till men som var skit bra! :D Den ÄGDE verkligen och den tycker jag verkligen att ni ska kolla på! ;D
Vi tog 21:15 bussen till Östhammar och nu har jag suttit här :) Ska sova nu <3


God Natt <3


 
RSS 2.0