WTF

Halloj!
Har ju då varit i Malmö tisdag-torsdag! På tisdagskvällen tittade vi på en halvtimmes barnteater, den var väldigt bra och rolig! Efter det gick vi alla ut och åt vilket var supermysigt!
På onsdagen så började den första teatern 10.00 och den sista slutade 00.30 och vi såg 6 teatrar på en dag så skallen snurrade på ganska bra när jag väl kom i säng runt 02.00!
På torsdagen var det hemfärd och sen inte mycket mer.
Shoppade i fredags med Linnea. Hade planerat att inte köpa något mer än strumpbyxor men lyckades handla för typ 1000kr... Köpte strumpor, strumpbyxor, en vit långärmad tröja, mönstrade mjukisbyxor, halsband, fake tatueringar, presenter, mat, alkohol, typ.
Köpte även bruna linser. Jag har alltid velat ha bruna stora ögon så nu ska jag prova på bruna tänkte jag (stora kan jag aldrig få).
Vi ska ha vår avslutningsfest på fredag och temat är WTF (WhatTheFuck). Jag hade en bra grej men nu ska en annan ha det plus att jag skulle vilja göra en grej av mina bruna ögon. Tänkte att jag skulle vara Elisabeth Swann (Keira Knightley) när hon är pirat men har inga kläder som skulle funka så nu har jag kollat runt på youtube för inspiration i flera timmar men kommer inte på något!! 
OM NI HAR NÅGOT TIPS PÅ EN GALEN UTKLÄDNAD SÅ KOMMENTERA GÄRNA!

Puss
Toys<3







Malmö!

Hej!
Sitter nu på tåget påväg till Malmö! Vi åker hela klassen och ska kolla en teater idag och fem stycken imorgon ! Kommer vara helt slut imorgon då den första teatern börjar 10.00 och den sista är klar 00.30... Sen åker vi hem på torsdag och är lediga hela fredag.
Läser manus och äter sesamkakor, mums!

Puss
Toys<3



Sol idag <3

Hej!
Idag så vaknade jag vid nio, men låg och drog mig till typ tolv. Sen gick jag på picknick med Josefine och Almida. Vi satt vid vattnet och fikade, super mysigt!
Nu har vi ätit mat ute i solen och om ett litet tag ska vi träna och ikväll blir det Eurovision ! Heja Måns!<3

Puss
Toys<3





Helg!

Hej!
Idag har vi haft filmhistoria, kollade på "tokstollarna" från 60-talet. Den var konstig men helt okej att kolla på :)
Sen så kollade vi på våra filmer som vi spelade in igår.
Vi fick nämligen spela in en film bara vi skådisettor igår. Vi blev indelade i två grupper, fick nästan samma manus och sen fick vi dagen på oss att filma. I min grupp funkade allt jättebra. Vi lät alla som ville, filma eller regissera och vi kom bra överens hela tiden. Blev väldigt nöjd med vår film och vårt samarbete. Dock fick vi ju klippa i kameran så vissa klipp är ju lite konstiga men överlag är jag nöjd!

Nu har jag dansat en timme och sen kört lite styrka. Gick inte jättebra med styrkan för har så mycket träningsvärk och va helt enkelt inte på topp idag. Men ska träna imorgon igen och får hoppas att det känns bättre då. Har mens just nu också så kan vara den som spökar lite.

Nu ska jag kolla film och äta godis!
Puss
Toys<3

Finaste människorna <3


Kläder i massor!

Hej igen! 
Nu kommer lite halvdåliga bilder på kläderna jag köpte igår!

Hoodie utan ärmar, killavdelningen, H&M, S, 149kr.
Skärp, vitt guld, H&M, S, 50kr.

5 Svarta korta strumpor, 36-40, 79kr, Cubus.


Senapsgult linne, XL, 79kr, Ginatricot.
Svarta invisible trosor, M, 59kr, Ginatricot.


Blå långklänning, S, 150kr, Vila.


Äkta silver örhängen, 80kr, Glitter.
Läppenna, 27 zinfandel, 69kr, Kicks.

Grå t-shirtklänning, M, 200kr, Monki.
Väska i plast, gratis, Monki.

Svart magtröja, M, 150kr, Monki.
Orange kjol, S, 180kr, Monki.

Svarta skor, 40, 199kr, Skopunkten.
Vita skor, 39, 199kr, Skopunkten.
Svarta ballerina, 40, på köpet, Skopunkten.

Och det var allt jag köpte + räksallad och frozen yoghurt <3

Puss
Toys<3

Skådespelare..?

Hej, tjena, hallå!

Idag har det varit en bra dag! Vi har fått till uppgift att i grupper om 3 och 3 så ska vi leda en 80 minuters lektion för varandra, innehållande någon sorts dramaövningar :)
Har inte haft min lektion än, har den imorgon, men är taggad och hade väldigt kul på de andras lektioner som var idag. 
Sen åkte jag in till Karlstad för att träffa Pontus som är regissör och manusförfattare för långfilmen som jag sökt till som spelas in i sommar. Och vill ni veta en sak? 
JAG FICK ROLLEN!! Jag har nu officiellt en huvudroll i en långfilm! Wiiiieeeeee!! Dansade mig hem efter det beskedet, tränade ett riktigt hårt core och benpass och nu ska jag snart hoppa in i duschen! 

Puss
Toys<3

Min lyckopolare som jag bjöd på lökring :) 



pank...men glad!

Halllåååå!
 
I helgen så hade vi föreställning för elevförbundsfesten där jag framförde en monolog. Jag tyckte att det kändes okej och är nöjd :)
På kvällen på lördagen så åkte jag in till Karlstad med några från klassen och käkade på restaurang och drack några öl (jag drack dock cola). Var hemma vid halv två så var en lugn men mysig kväll!
Igår så fyllde en tjej i klassen 25 så vi var ditbjudna på tårta och prat och öl. Det var härligt och var hemma här vid ett skulle jag gissa på. 
Idag så var vi lediga eftersom vi repade på kristi himmelsfärd och hade föreställning i lördags, så då åkte jag med några tjejer från klassen in till Karlstad och shoppade loss!
Vi åkte vid 10.00 och var hemma 17.00 så var där ett bra tag! Jag spenderade 1650kr (då räknar jag inte med mat och frozen yoghurt) så det sved väl lite i plånboken, men fick ändå många snygga kläder och skor, så är väldans nöjd! :D 
Efter shoppingen vart det middag på skolan och sen tränade vi ett mördarpass (tabata) i en timme ungefär så nu är jag mör och go och ligger nyduschad i sängen, redo att sova!
Kolla in min VideoFyMe om ni vill se allt jag köpte, KANSKE kan lägga upp bilder på kläderna här imorgon, men vet inte om jag hinner.
Jag heter iaf @Tskogstrom på VFM.
 
Puss
Toys <3
 
 






Life...what is Life...

Hej!
Ligger i sängen och är helt slut! Har försökt kliva upp och hoppa in i duschen men har inte lyckats än... 
I helgen så hade vi "Mollywood"-fest som en avslutning på att filminspelningsperioden nu är slut här på molkom...tråkigt!
Håller just nu på och repar hela dagarna till elevförbundsfesten som är på lördag! Jag har en monolog från Auroradagen och funkar väl okej. Känns så bra när jag går igenom den själv i mitt rum, då rinner det tårar ner för kinderna men när jag står på scen så blir jag knappt tårögd... I monologen så är jag en 30-årig kvinna som pratar till sin mamma (publiken), som nyligen har dött. Hon pratar om allt det dåliga hon var med om i sin uppväxt.
Känner mig bara väldigt seg och ledsen och otaggad på allt just nu...tror att det är för att jag vet att allt snart är slut och jag måste tillbaka till Östhammar. Visst ska det bli skönt att få träffa familjen och djuren men har liksom inte så många vänner att umgås med i Östhammar. Exet "vann" dem i skiljsmässan :P
Och har inget jobb i sommar heller...kommer ju söka skådisjobb men det är inte så mycket under somrarna tyvärr :/ kanske ska bo i Stockholm några veckor men får se hur det blir och vad som händer! Har även sökt till en långfilm som spelas in i sommar här i Karlstad och det hade ju inte varit helt fel ;)

Puss
Toys<3




On set!

Hej!
Sitter nu på filminspelning och har lite rast just nu. Är kostym-ass på den här filmen och idag har jag inte min kostymör här så får klara mig helt själv! Men går rätt bra tycker jag :D 
Tror inte jag skrev att jag gick på teater i måndags igen med klassen. Vi kollade på Vår Klass som utspelade sig under andra världskriget. Jag tycker att den var helt okej, men de berättade i dåtid hela tiden så jag blev inte riktigt så berörd trots att de berättade hemska saker.

Slänger in lite bilder från teatern och en smygbild från filminspelningen!

Puss
Toys<3








Filminspelning <3

Hej!

Idag blir det utgång i Karlstad för att fira Josefine och Adam! Taggad! 
Tänkte slänga in lite bilder från de olika filminspelningarna som jag har varit på på senaste tiden!

Puss
Toys<3












RSS 2.0