Sweeney Todd Recension

Hej!
 
Kom på att jag inte har berättat vad jag tyckte om Sweeney Todd på Stockholm Stadsteater så här kommer min recension!
 
Peter Jöback spelade rollen som Sweeney Todd. 
Vanna Rosenberg spelade rollen som Mrs. Lovett.
Jag blev positivt överraskad när jag fattade att de i stort sett översatt filmen till svenska. Jag som kan hela filmen utantill (varje replik) kunde sitta och mima deras repliker på engelska, samtidigt som de sa repliken på svenska. Det var alltså ordagrant översatt, men jag ser inte det som något negativt. 
Även låtarna var i stort sett översatta direkt från filmen. 
Musiken var väldigt imponerande och de hade kommit på en egen låt (som inte finns med i filmen) som passade jättebra och verkligen fastnade på hjärnan. Den låten sjöng de stämmor på vilket gjorde den väldigt pampig och häftig. 
Peter Jöback sjöng väldigt bra, men hade lite för mycket vibrato och lite för mycket power för den här sortens musik. Den är väldigt dyster och mörk och då blev det fel ibland när Jöback sjöng med sin Aladdin röst.
Vanna Rosenberg sjöng bra när hon verkligen sjöng, men när hon "pratsjöng" (som det är rätt mycket av) så lät det ibland inte på topp. Jag hade även svårt med hur hon spelade rollen. Mrs. Lovett är en tuff, lite speciell kvinna som är väldigt förälskad i Todd, men hon visar det väldigt subtilt. Vanna har en speciell röst när hon pratar. Enligt mig låter det lite som när man pratar till en bebis, detta funkade inte bra till rollen. Hon var även för mesig och verkade nästan rädd för Todd, vilket hon inte ska bli förrän i slutet av pjäsen.
 
Själva scenen och upplägget var jättebra. Scenen bestod av flera olika nivåer vilket gjorde att det hände mycket och var mer spännande att titta på. 
Personligen tyckte jag bättre om första akten än den andra. I den andra så börjar Todd döda människor och det händer väldigt mycket saker, detta gjorde de inte riktigt lika bra. Det jag var mest "besviken" på var den allra sista scenen när Todd märker att han dödat sin egen fru. Eftersom jag kan hela storyn utan och innan så visste jag att detta skulle hända men jag kan tänka mig att en person som ser detta för första gången inte riktigt hängde med i sista scenen eftersom den gick så fort. Den hade de absolut kunnat dragit ut på.
 
Allt som allt så var det en väldigt bra version av Sweeney Todd, men ingenting går upp emot Tim Burtons version!
 
Den får 4 av 5 Toys :D
 
Puss
Toys<3
 
 
 
 

Dagen..

Hej!

Gick bra på inspelningen igår och var hemma hos Annika vid 00.30 ungefär.
Kom hem vid halv sex ikväll. Drog ut på tiden i Stockholm lite eftersom mamma hade och jobbar natt så låg kvar i Annikas och Kostas lägenhet ett tag. Kollade film och åt glass, väldigt mysigt...ångrar dock att jag inte gick en liten runda i Stockholm för var väldigt fint och soligt när jag skulle åka hemåt :)
I helgen ska jag förmodligen jobba extra, men tänkte ändå trycka in en utgång på lördag :D 
Just nu kollar jag på Sex and the City, awesome!
 
Puss
Toys <3
 
 

Onsdag

Hello!
 
Har inte orkat blogga..
Nu har jag duschat och ska snart klä på mig och packa. Ikväll ska jag på filminspelning i Stockholm. Ska vara där till 22.30 och filma till 00.30 ungefär :) Sen sover jag hos mina Faster och Kostas eftersom det inte går någon pendel hem den tiden. Ska bli rolig för är en ganska fysisk roll idag ;)
 
Hörs!
 
Puss
Toys <3
 
 

Sweeney Todd!!

Hejhej!
Jag o Tindra sitter på pendeln just nu påväg in till Stockholm! :D Hade kollat fel på bussarna så var tvugna att ta en senare buss så nu hinner vi inte shoppa innan, men tar det efter istället :)
Ikväll så ska jag vara med Kalle också får vi se vad vi ska hitta på :)

Puss
Toys<3

Lägger upp lite bilder på våra hundar som har varit super trötta hela veckan och snarkat ikapp i soffan ;)




Ändrade planer!

Hej!
 
Blev lite ändrade planer. Vi köpte hem kinamat och Kalle kom hit istället, vi har spelat kort och kollat på tv. Mysigt :) 
 
Nu ska vi sova, jag och Tindra tar 07.45 bussen imorgon....snark!
 
Puss
 
Toys <3

Städdag..

Goddag på er!
 
Idag gick jag upp elva och tog hand om hundarna. 
Sen har jag städat sen tolv ungefär. Har diskat all disk, har torkat alla bord och andra ytor, har plockat bort allting som ligger och skräpar också har jag dammsugit. Snart ska jag torka  golven också men var tvungen att vila ryggen ett tag, har skitont på ena sidan och det blir inte direkt bättre när man springer runt och städar...
 När jag är klar så ska jag duscha och sen ska jag och mamma spela in min audition till en kortfilm. 
Ikväll så ska jag till Kalle och förhoppningsvis så ska vi och Simon bowla lite senare :)
Imorgon så bär det ju av mot Stockholm, ganska tidigt då jag och Tindra vill shoppa lite innan teatern ;)
 
Puss 
Toys <3
 
 
 

Längd

Hej!
 
Jag har alltid varit väldigt fascinerad av människor längd..
Jag har varit längre än alla andra sen femman-sexan ungefär och jag har aldrig gillat det. Alla säger jämt att det är fint att vara lång, men det man inte tänker på är att allt blir större på en lång person. Även om jag är normalviktig och en tjej som är 160 cm är normalviktig så ser ju jag ut som en jätte bredvid henne...det suger.
Jag kan aldrig ha klackar utan att vara längre än alla killar och för mig så är kvinnorna alltid kortare...det är svårt att acceptera om ens kille är kortare!
Jag är 176 cm och Kalle är 182-183 ungefär och det skiljer ändå 6 cm men trots det känner jag mig längre eftersom jag alltid har varit längre än alla, både killar och tjejer.
Nåja, jag har iaf kollat upp några kändisars längd så tänkte att jag kunde lägga upp det här :)
 
Cameron Diaz - 178 cm
Johnny Depp - 175 cm
Justin Timberlake - 188 cm
Shakira - 157 cm
Ashton Kutcher - 191 cm
Nicole Kidman - 178 cm
Angelina Jolie - 170 cm
Miley Cyrus - 168 cm
  
http://www.celebritydetective.com/celebrity_height2.html
 
(Kan inte lova att dessa stämmer till 100% för alla sidor säger olika)
 
 
Puss
Toys <3
 
 
 
 
 
 

besviken :/

Hej!
 
Blev precis erbjuden huvudrollen till en kortfilm som verkar väldigt spännande att spela in...men det är i Malmö och det är en helg när jag jobbar så jag tackade nej...
Känns surt eftersom en huvudroll (och speciellt den här) hade kunnat få igång min karriär lite..men jag hade aldrig fått det att funka..
Blev ingen hårvisning heller...man skulle vara tillgänglig hela fredag och lördag men på lördag ska jag kolla på Sweeney Todd i Stockholm så blev tyvärr inget...
 
Ska iaf vara statist två gånger i en långfilm, 29 januari och 15 februari och sen ska jag medverka i en musikvideo den 20 februari :)
 
Idag ska jag verkligen försöka träna lite och sen ska jag träna på manus :)
 
Puss
 
Toys <3
 
 

sjuk..

Hej!
 
Idag vaknade jag och var magsjuk....
Så har inte så mycket att berätta om min dag..!
Hade planerat att jag skulle ta hand om mig själv idag men så blev det ju inte..hade även tänkt plugga manus till en audition till en kortfilm och ta foton till en annan audition som är till en hårvisning men det blev ju inte av nu då!
 
Imorgon ska jag försöka fixa det istället :)
 
Puss
Toys <3
 
Saknar min Prins <3
 

Första presenten!<3

Fick en saltkvarn och en pepparkvarn som jag velat ha av Älsklingen precis!<3 (fast han inte fick köpa något till mig eftersom jag fick kameran i julklapp)
Tack så mycket min prins!
Jag älskar dig <3



20 år!!

Idag fyller jag hela 20 år!!
 Får nästan lite ångest...har planerat och drömt om att jag hade kommit mycket längre i livet vid det här laget..! 
Men men, bara att fortsätta kämpa på för att nå drömmen!
Dagen firas med pojkvännen, familjen, lite släktingar och vänner :)

Puss
Toys<3

Slänger in bilder på mig själv från januari 2013 och framåt...och eftersom det är min födelsedag så är det okej ;)










Planering för sommaren!

Halloj!
 
Idag så sov jag länge eftersom jag var vaken hela natten...
Men sen dess har jag planerat ridlägrena som ska gå av stapeln i sommar. 
Det är ridläger för Anne Källgren, hon har centrerad ridning och det går ut på att man fokuserar på det som är bäst för hästen :)
 
Det första ridlägret är 18-21/7 och det andra ridlägret är 24-27/7 och jag sköter planering, bokning och maten med hjälp av mamma :) Läger nummer två blev fullt direkt och Läger nummer ett är nästan fullbokat!
Ska bli roligt !
 
Imorgon ska jag vara statist i en kortfilm om Cancer och sen jobbar jag på lördag och sen på söndag så..... *trumvirvel* fyller jag 20 år!!!
Blir gammal som gatan...
 
Pusss
Toys <3
 
 

Jag o mina Johnny Depp funderingar...

Hej!
 
Ligger och kollar på bilder från Golden Globe Awards och blir så ledsen över hur sjuk och olycklig Johnny Depp ser ut...
För er som inte vet så gjorde Johnny och hans fru Vanessa Paradis slut för två år sen och Johnny har dejtat skådespelerskan Amber Heard sen dess. 
Amber är bisexuell och hon ville egentligen göra slut med Johnny för hon ville inte vara bunden till en person. Johnny sa då att hon fick ligga med vem hon ville sålänge han är hennes första val och sålänge den andra personen är en kvinna...
Känner bara att hon utnyttjar honom :(
 
Kolla vilken skillnad det är på Johnny nu och för något år sen...
 
Golden Globe 2013
 
 
Golden Globe 2014
 
 
(och tro inte att det är för att han börjar bli gammal...han har inte ändrats på 25 år)

Hockey!!

Hej hej!
Sitter med älsklingen i bilen påväg till Stockholm! Vi ska kolla på Djurgården-Karlskrona, heja Djurgården!!:D

Sitter dock i bilkö nu sen en halvtimme tillbaka ungefär..går segt men framåt iaf ;)

Puss
Toys<3




Hemma nu <3

Hej!
Nu ligger jag i soffan hos Kalle :) har ont i huvudet och är trött men väldigt glad :) 
Gick bra idag och var väldigt roligt! Imorgon ska jag och Kalle på hockey, fast jag inte riktigt har råd egentligen... Det känns lite extra tungt eftersom det idag blev rea på biljetterna, från 260 till 70 kr! Synd bara att vi redan har köpt biljetter...... -.-

Puss
Toys<3


Börjar nästan få för långa naglar nu...



Mot huvudstaden!

Godmorgon på er!
Nu sitter jag på pendeln påväg till Stockholm! Känner mig super taggad och ska bli jätteroligt!
Kan tyvärr inte berätta så mycket om det mer än att det är en statistroll och att det är till melodifestivalen :)

Puss
Toys<3



Snöoväder...

Hejhej!
Sitter på bussen hem från älsklingen nu i det här ruskvädret! Sitter hårt fastspänd ifall det skulle hända något...hatar att vara ute på vägarna när det är oväder..!
Imorgon ska jag till Stockholm och spela in en grej för melodifestivalen! Ska bli super roligt!

Puss
Toys<3

Lite bilder på mig med olika filter på mobilen :)





seg lördag..seg Toys..

Tjo!
 
Glömde bort att blogga igår :p inte för att det hände något roligt, jobbade till tio och jag och Kalle firade 5 månader tillsammans sen all skit <3
Idag så har jag mest jobbat, var rätt mycket idag faktiskt men var ändå roligt :)
Imorgon ska jag väl bara ta det lugnt och sen dra mig hemåt på kvällen..
På måndag så ska jag kanske medverka i en sketch till Melodifestivalen men får ett säkert svar imorgon :)
 
Nu ska jag och Kalle kolla på nån film och sova, godnatt!
 
Puss 
 
Toys <3
 
Hade ingen rolig bild som passade med inlägget så tog två bilder som jag lagt ut i bloggen för några år sen :)
 

Pretty Little Liars..?

Godkväll på er!
(eller är väl kanske natt nu..)
 
Idag har jag haft mensvärken från helvetet så har bara legat på soffan hela dagen!
När jag får såhär ont så vill jag bara ligga för mig själv i soffan, med en varm mysig filt, en stor chokladkaka (helst marabou lakrits) och Pretty Little Liars på datorn!
Så blev det inte riktigt idag men nästan iaf..! :)
 
Imorgon blir det jobb...segt...men blir bara 5-6 timmar så det ska jag nog klara av även om jag säkert kommer ha bra ont i magen och ryggen imorgon också..!
 
På tal om Pretty Little Liars!
Någon som kollar på det och också vill skrika rakt ut för det nya avsnittet och att säsongen äntligen kommer igång?! :D
 
 
Nåja, har inte så mycket mer att skriva nu! ;)
 
Puss Toys <3
 
 

Onsdag...

Halloj!
 
Idag har jag och mamma ridit en sväng, jag red på Svenne och mamma red på Isak :)
Efter det så dansade vi bollywood dans i en halvtimme :)
Sen har jag mest slappat. Kollar nu på Paradise Hotel, egentligen tycker jag inte om det men brukar kolla på Sex and the City som kommer efteråt och det finns typ inget bättre att kolla på fram tills dess :p
 
Imorgon ska jag skicka mitt cv till massa människor och hoppas på att jag kan få något jobb, eller iaf extrajobb!
 
 
Puss
Toys <3
 
Fina Eka var för första gången med på ridtur och skötte sig superbra! <3
 
 
 

05.24

Fast på youtube hela natten igen...hehe
 
Men hittade ett spännande tvillingpar som har förutsett jättemycket. De förutsåg bland annat World Trade Center, som regeringen då vägrade ta seriöst.
 
Kolla på den här om ni inte har något bättre för er ;)
 
puss
 
Toys<3
 
http://www.youtube.com/watch?v=ISeykXSTmd8

Nyårsbilder!

Nu kommer nyårsbilderna!
 
 
 
 
 

Trött måndag!

Hej!
Sitter på bussen hemåt nu!
Har inte gjort så mycket idag, jag o Kalle har käkat pizza och sovit ungefär. Men imorgon ska jag försöka rycka upp mig och kanske testa mina nya dansträningsvideor :)

Puss
Toys<3




Annsome, red head music!

Nu är jag påväg hemåt, sitter just nu på pendeln :)
Har varit jätte roligt idag och alla var super trevliga! Det roligaste var nästan att bli alldeles tillfixad ;) 
Fick som sagt "sjunga" och "spela" trumpet och det var toppen kul :)!
Nu ska jag hem till Kalle och äta, är dö hungrig!!
Kommer säkert slockna rätt snabbt för åkte trots allt vid tolv och kommer hem vid elva så blev en lång dag, men det är awesome! :D

Puss
Toys<3

(Slänger in de få bilderna som jag tog med mobilen, sen blir det förhoppningsvis lite roligare och bättre bilder när fotografen från inspelningen skickat dem till mig)







Uppdatering från musikvideon

Sitter i sminkrummet och har precis blivit fixad!
Har fått till uppgift att "spela" trumpet också ska jag "sjunga" också!

Peace out
Puss
Toys <3



Yes!

Nu ringde dem från musikvideon och sa att jag kunde komma in till 4-5 på eftermiddagen istället!
Väldigt skönt att slippa gå upp klockan fem ska jag säga ;)
 
Nu kommer bilderna från Bjursås, slänger in bilderna från nyår ikväll eller imorgon :)
 
Puss 
 
Toys <3
 
 
Vi stannade på vägen upp och käkade mongolisk buffé!
 
Den gigantiska husvagnen! 
 
Åt egengjorda kyckling wraps :)
 
Kollade in skidbackarna, men såg inte så mycket eftersom det var så dimmigt
 
Shopping <3
 
Fika med "pervot" ;)
 
Köpte Yoda godis :D
 
<3
 

Mys i Bjursås <3

Hej!
Nu är jag o Kalle påväg hem från Bjursås! Har haft det jätte mysigt, har mest suttit i husvagnen och lagat mat lite grann men var ändå mysigt :)<3
I torsdags hade vi planerat att bada på deras "spa-avdelning" men de hade stängt så vi kollade på "the Imaginarium of Parnassus" och "the great gatsby" :)
Igår så åkte vi och kollade i några affärer, typ bubbleroom outlet och lager 157. Jag köpte två hudkrämer och Kalle köpte en tröja :) sen fikade vi, handlade och sen vid 18.00 så badade vi till 20.00 och sen lagade vi mat och efter det kollade vi på tv bara :)
Kalle följer med hem till mig nu och sen imorgon bitti (04.30) så skjutsar han in mig till Uppsala så jag hinner med 05.26 pendeln :)<3
Ska nämligen medverka i en musikvideo imorgon :D

Puss
Toys <3

(Bilder kommer, både från nyår och från Bjursås)


Fiasko

Hej!
Nyår vill jag inte ens prata om. Sämsta nånsin. Fick reda på ny skit som alla har vetat om förutom jag i ett år...känner mig lurad och sviken. Slutade med att jag spenderade natten på mammas sjukhus.

Men nog om det, nu är jag och Kalle påväg till hans husvagn som ligger i Bjursås där vi ska vara tills imorgon eller på lördag! Det beror på när musikvideoinspelningen ska vara! :)

Ha det bra
Puss
Toys <3

Tog till mina bratz läppar på bilden :)




Spenderar natten på...

...mammas sjukhus!
Så sjukt bra början på 2014...nu kan det bara bli bättre om man säger så...

Puss
Toys <3



RSS 2.0