New in!

Hej!
Idag har jag bara fördrivit tiden hos Kalle medan han är på jobbet. Han slutar sex men ska hjälpa sin mamma som håller på att flytta så han kommer nog om några timmar... Imorgon ska vi båda åka dit och hjälpa Kattis att flytta :) 
Eftersom jag mest har slappat idag så tog jag kort på mina nya tröjor jag köpte i fredags, båda från H&M :)

Puss
Toys<3

Rosa - 49.50
Grå - 79.50






Helgen!

Halloj!
Igår så åkte jag med på 40-års fest eftersom jag inte fick jobba. Det var Kalles farbror som fyllde år och han hade rockabilly meets hippie tema, men jag hann inte klä ut mig eftersom jag kom på att jag skulle med 20 minuter innan vi skulle åka ;) men knöt upp en skjorta i midjan iaf och fluffade till håret lite iaf ;)
Idag så har jag, Kalle o Simon spelat golf (jag tittade på och var caddie) vilket var jätte mysigt eftersom det var så soligt och varmt, så hoppades att jag skulle få en liten bränna men inte då :( 
Nu har jag dansat och är påväg hem. Det gick helt okej men är en rätt svår dans tycker jag. Innan så har danserna varit lite mer street vilket har passat mig bra men nu är det mer mot hip hop så det är lite svårare än vad jag är van vid men det är bara kul tycker jag :D

Puss
Toys<3



Bilder!

Hej!
Tydligen så kom inte Ayden ihåg att han ville att jag skulle jobba extra idag så blir inget jobb idag! Så får se vad jag hittar på ikväll! Sitta hemma hos Kalle typ :)
Slänger in lite bilder medans





Fullt upp!

Hej!
 
I onsdags var jag på filminspelning till en kortfilm, jag hade repliker till och med :D
Det gick jättebra och fick träning på köpet då vi skulle springa från "polisen" ungefär fem olika tagningar, som även behövdes tas om och bestod av springande upp och ner för backar på kullersten vilket inte var sådär jätteskönt när man var helt förfryst om fötterna ;) Så lyckades stuka foten och har träningsvärk i hela benen! Men kul var det ;)
 
Sen dagen efter skulle jag på inspelning till den nya Bert filmen vilket jag såg fram emot jätte mycket, men de hörde aldrig av sig så åkte till Make Up institute istället som sminkmodell. Där sminkades jag med blodiga köttsår, blåtira och brännskador!
Ska förmodligen dit den 13 maj också som hårmodell (y)
Har ganska mycket på gång just nu...måste spela in en audition till en huvudroll i en kortfilm innan den 30 april, jag ska på audition den 5 maj till en ny sitcom-serie och den 18 maj så har jag min audition till Kalle Flygare...nervöst!
 
Igår så var jag och Kalle i Uppsala och käkade, shoppade och kollade på bio. Kollade på The Other Woman och den var skitkul! Älskade humorn i den och det var en lagom blandning mellan humor och seriöst :D
Vi käkade Kinamat vilket var supergott och jag köpte två magtröjor på Gränby ("Jag är en stark, självsäker kvinna som inte bryr mig om vad andra tycker. Jag kan ha på mig en magtröja precis som alla smala tjejer", intalade jag mig)!
Idag så jobbar jag och  imorgon blir det daaaanceeee :D
 
Pusss
Toys <3
 
(Bilder kommer snart)

Sol<3

Hejhej!
 
Idag så har vi spelat kort, myst i solen och även byggt upp en hel hönsgård så nu kan hönsen gå ut :D Det va lite jobbigt men fint blev det! 
Sen skulle jag och Kalle spela in min audition men då va batteriet i kameran slut så får se om vi fixar det lite senare eller om jag spelar in det imorgon!
Blev ingen inspelning imorgon men på onsdag och torsdag blir det två olika inspelningar iaf :D
 
Nu ska jag äta, det blir påskmat! Mums <3
 
Puss
Toys<3
 
 
 

Påsken!

Hej bloggisen!
 
De här veckan har jag inte gjort så mycket. I fredags jobbade jag och igår så fick jag, Tindra och pappa leta påskägg. Ja jag äter godis på påsken :)
Efter påskäggsletandet så åkte vi till Väddö och firade påsken med god mat, boule och kortspel :D Var ju helt underbart väder så vi satt ute väldigt länge, vilket resulterade till att jag nu har sex myggbett på benen. What can I say? The mosquitos loves me (y)
Idag så vaknade jag vid elva eftersom der blev rätt sent igår. Sen har jag och mamma ridit en timme ungefär. Jag red på Svenne och mamma red på Isak. Först red vi lite på banan och lyckades faktiskt få Svenne att gå på tygeln i trav ungefär ett varv på volten men det känner jag mig nöjd med :) Han går bättre i skritt och skjuter ut bogen väldigt mycket i traven så var absolut ett framsteg för oss :) Snart så kommer Kalle och hämtar upp mig också ska vi kolla om vi kan gymma lite eller om det är stängt överallt!
Sen nån gång idag måste jag spela in min audition till en huvudroll i en kortfilm...
I veckan så ska jag förmodligen på inspelning tisdag, onsdag och torsdag :D
 
Slänger in lite bilder på mina små ledtrådar till påskäggsjakten och även mitt fina pris <3
 
"Ta första bokstaven ur varje film"
 
"Hur går texten? Gå in på den här youtube sidan och lyssna vilket djur han sjunger om."
 
"Ta första bokstaven i deras namn"
 
"Lös Rebusen"
 
"Lös gåtorna"
 
Och här var mina fina priser
 
 

Glömde!

Just det!
 
Hade på mig min nya tröja och nya byxor som jag berättade om förut!
Jag älskar min tröja oavsett vad andra tycker ;)
 
Puss
Toys<3
 
 

Modell för en dag!

Hej!
 
I lördags så skulle jag ju jobba till 02.00 men det var inställt så jobbade till 22.00 istället :)
I söndags så dansade jag och vi gjorde klart dansen så nu har vi resten av terminen (ca. 4 gånger) på oss att slipa på dansstegen innan vi ska uppträda den 7de juni!
Igår så var jag hemma hos Kalle till typ fyra innan jag åkte hem.
Idag så har Tindra fotat mig. Behövde lite nya bilder till mitt cv och är ändå ganska nöjd med resultatet :)
Slänger upp några bilder här!
Imorgon så måste jag träna och börja tvätta kläder till loppisen i framtiden ;)
 
Puss
Toys<3
 
 

Saknar England

Hej!
 
Igår så var familjen Åberg här på middag och sen sov de här! 
Imorse käkade vi frukost och de åkte kanske vid tio :)
Idag har jag bara slappat och laddat upp mig för ett stressigt och långt arbetspass på baren..16-01 eftersom vi har en trubadur där idag från nio till 01...! Så jag kanske jobbar till 02 kom jag på :(
Har ingen lust och får nästan ångest eftersom jag vet att det kommer vara huuuur mycket som helst hela kvällen och vet inte ens om någon mer jobbar eller om jag är själv för isf bilr det stressigt som fan!
Nåja, får se hur det går...
 
Puss
Toys <3
 
 

Bio, shopping och gym!

Hej!
Igår var jag på bio med Erika (Irre) . Vi träffades vid ett, käkade, shoppade och fikade innan vi gick till bion :) jag köpte ett par leggings/byxor och en kofta som jag tycker var snygg men alla andra tycker att den var ful...hehe men huvudsaken är ju att jag tycker om den ;) (försöker slänga in en bil imorgon)
Vi kollade på Need for Speed och den var helt okej, inte direkt den bästa filmen jag sett men den får 3 Toys av 5 iaf :) Efter bion åkte jag till Kalle och imorse så gymmade jag och mamma och sen har vi städat lite för imorgon får vi gäster :D

Puss
Toys<3


Tisdag

Hallå!
 
Idag så vaknade jag typ halv tio...va ap trött! Men vid elva åkte jag och mamma till gymmet och gymmade 90 minuter! Jag gick/sprang 45 min på bandet och sen körde jag fria vikter och jag och mamma körde det där när man ligger på rygg och den andra står över en och skjuter ifrån ens ben...hehe fattar ni? ;)
 
När jag kom hem så duschade jag, käkade och spelade in min första sminkvideo...Men den blev inge bra för kameran la av mitt i :( 
Men annars har jag sjungit mycket, dansat runt, diskat och rensat ur min garderob ! Har nämligen tänkt att jag ska ha en loppis nån gång i sommar! Jag har massa kläder som jag är trött på/är för små/är för stora men som är jättefina iaf så jag skriver här när jag har bestämt ett datum! Kommer finnas alla sorters kläder (kanske några grejer också) så hoppas ni kommer och tar en titt då :)
Nu ska jag kolla på Biggest Loser! Blir väldigt inspirerad av att kolla, både för att man lär sig olika träningsgrejer och för att man blir peppad av att se hur mycket alla kämpar :D
Imorgon så ska jag shoppa, äta och kolla bio med en gammal barndomskompis! Ska bli superkul!
 
Puss
Toys <3
 
 

Nelly.se

Hej!
 
Sitter och kollar på lite kläder på Nelly.se och det finns verkligen massor som jag tycker är skitfint! Modet som är nu passar min stil, lite tuffare och inte så sött :)
Men här kommer några favoriter
 
 
 
399 kr, den här önska jag att jag hade på studenten! (dock lite längre)
 
499 kr, asfina!
349 kr, De här verkar asbra!
399 kr, nackdelen med att vara lång..kan inte ha de här godingarna..
299 kr, ÄLSKAR <3
399 kr, skitfin på sommarkvällarna.
199 kr (399), snygg!
350 kr (699), <3
 
 
Såg att det blev rätt mycket svart nu, vilket jag gillar men jag brukar alltid försöka pigga upp en helsvart outfit med något färgglatt, ett halsband, örhängen eller naglar :)
 
 

Söker du sommarjobb?

Hejhej!
 
Nej jag har inte dött.. Jag har verkligen inte haft lust att blogga men ska försöka komma igång med det igen!
Jag hade det jättebra på releasefesten och sov hos Linn efteråt vilket var super trevligt :)
Förra helgen så var Natta och Pernilla här. Jag, Natta, Kalle, Simon och Victor gick ut i lördags och det var roligt även om det spårade ur lite på slutet ;)
 
Idag har jag fått hem allt som jag behöver för att söka till molkoms folkhögskola (betyg, personbevis osv.) så ska skicka det imorgon!
Har även fått jobb på Systembolaget från och med den 9 Juni och det känns jättebra och ska blir jätteroligt! :D
Men det betyder att Olandsbaren söker en ny servitris till sommaren (från och med 1 juni + en gång innan där jag visar vad som behöver göras). Man behöver vara stresstålig då det kan vara mycket på somrarna men annars så krävs ingen tidigare erfarenhet! Så skriv till mig här eller på facebook om ni är intresserade :)
Skulle ha gymmat idag men när vi kom dit så var det stängt....
Nu har jag precis ätit fisksufflé för första gången och det var riktigt gott :D
 
Hörs
Puss
Toys <3
 
Haha, en gymbild
 
RSS 2.0