Hey, that´s life !

Hejhej!
Har inte bloggat på några dagar nu för har inte orkat helt enkelt!
I lördags jobbade jag extra från 16-02.00 eftersom vi hade Viktor Odeheim (stavning?) som uppträdde på baren. Det var jättebra och blev ändå en trevlig kväll, trots att jag var sjuk och det var mycket att göra!
Igår så mådde jag ännu sämre, men Kalle släpade med mig en sväng till Uppsala eftersom hans syrra skulle köpa födelsedagspresent till Kalle. Kalle köpte två t-shirtar, en halsduk och två spel (kan ha missat något) :P Sen fikade vi, och jag drack varm choklad med vispgrädde, mums! :)
Idag skulle jag ha jobbat, men eftersom jag mådde dåligt igår så fick jag ledigt!
Så nu har jag suttit och provat lite halloween sminkningar och tränat repliker. Imorgon ska jag nämligen på casting för en kortfilm :D
På torsdag ska jag vara statist och veckan efter det ska jag på ännu en casting, yaaaay! :D
 
Ha det bra
puss
Tova <3
 

Mamma 24 år ;)

Hejhej!
Har varit en sväng till tandläkaren...ett hål....
Sitter just nu på bussen påväg till Uppsala, ska stanna till en snabbis på Gränby innan dansen bara :)
Imorse klev jag och Tindra upp vid halv sju och stekte havregrynsgröt till mamma (hon önskade sig det, as äckligt) ;)
Sen gav vi henne frukost på sängen och hennes present (det enda som hon önskat sig) en bok om lydnadsträning! Sen fick hon 500 kr av mig också som hon ska shoppa upp på nånting som är bara till henne :)
Ikväll bjuder vi även henne på middag, fast jag hinner inte vara med och laga den eftersom jag är på dans ;)
Nu är jag framme, puss
Toys <3

GRATTIS BÄSTASTE MAMMAN ! JAG ÄLSKAR DIG <3



X-men makeup

Hej Hej!
Jag och Tindra har precis suttit och provat på lite olika sätt som man kan sminka sig till halloween. Har nu gjort så att det ser ut som att skinnet är borta och man har en robot under huden, så här kommer en bild på resultatet. Ganska cool och lätt grej som man kan använda på halloween :)
Det här är första gången jag provar på det här, använde trä lim som fick torka och sen skalade jag av det...Tindra fick ett bättre resultat på den biten. Sen hade jag ingen silvrig kräm så tog ett silvrigt läppglans och en silver/grå ögonskugga på det. Sen målade jag skruvar och liknande, duttade lite vitskimrande ögonskugga över och fyllde sedan i det svarta igen. Tog sedan fejk blod och duttade det runt om "såret" :)
(Ser faktiskt lite bättre ut i verkligheten än på bilden)
 
Puss
Toys <3
 
 

Filminspelning

Ja det där var ju en upplevelse!
Johan Rheborg och Henrik Schyffert regisserade och huvudrollen hade johan Glans! Det var en festscen och det var mycket improvisation, helt plötsligt blev jag fram puttad och hör Rheborg och Schyffert ropa "kyss honom! Kyss honom!" Haha så vad hade man för val liksom! Så kan nu skriva på mitt cv att jag kysst Johan Glans ;)

Godmorgon!

Sitter nu på pendeln, sminkad upp över öronen, lockigt hår och kort röd klänning :) känner att jag sticker ut lite bland de andra pendlarna ;)
Tack min älskling för att du skjutsade mig! Bättre kille går inte att hitta <3

Puss
Toys <3


Tröttttttt

Sitter just nu på bussen påväg tillbaka till alunda! Har bara varit hem och packat om och imorgon så kör den bästa pojkvännen någonsin mig till pendeln som går fem<3
Slog iaf packrekord, 5 min och då har jag packat fem olika outfits, smink, hårgrejer, smycken och två par skor ;)
Puss
Toys <3

Väldigt vacker bild från när jag var ut med natta, Simon, Philip och Kalle :)


Det ska inte vara lätt i livet!

Hejhej!
Står på jobbet just nu, har jobbat en timme och absolut ingenting har hänt så har inte så mycket att göra..har redan torkat hela stället typ tre gånger :p
Är iofs skönt med en lugn dag efter att ha jobbat hela helgen!
Imorgon ska jag på filminspelning i Stockholm, ska vara där 06.45 men har ett litet problem..tidigaste bussen från Östhammar går 04.10 och isf är jag i Stockholm 06.20 och då har jag bara 25 min på mig att hitta dit jag ska och det kommer inte räcka så får se hur jag ska lösa det här..!
Som tur är så har ju min kära pojkvän tagit körkort nu så i värsta fall så får han skjutsa in mig till pendeln som går 04.54 också får han komma en timme tidigt till jobbet ;) men ska försöka fixa så han slipper det!
Filminspelningen är för en tv-serie och det är faktiskt ett helt gäng skådisar med som jag känner igen. Till exempel så har Johan Glans huvudrollen :)
Ska bli superkul och ser verkligen fram emot det!:D

Nu ska jag torka allt här på jobbet en fjärde gång :)
Puss
Toys <3


02.19

Återigen har jag fastnat i flera timmar på youtube och kollat på olika smink tutorials... väldigt intressant men jag kan inte sluta titta..!
Men nu så har jag iaf stängt ner det så ska sova nu...
 
Här kommer en film på en tjej som är helt otrolig på att sminka sig till olika karaktärer! Har sett nästan alla hennes videos men hittade den här som jag inte hade sett tidigare och tyckte ju att den passade mig, så titta och njut ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=7__fe0f6iFE
 
(fatta inte hur man fick upp det så man kunde kolla direkt på bloggen...)

Dagen idag!

Tjäna!
Idag har jag jobbat på ukk! Skulle ha jobbat 11-14 men blev 11-16, lika bra det eftersom jag behöver fördriva tiden till kvart i sex när jag har dans :) 
Imorgon jobbar jag och resten av helgen också ;) 
Får iaf träffa min älskling imorgon som kommer hem från Falun där han har varit på intensivkurs :) idag klarade han skrivprovet, 61 av 65! Duktig!:D
Bara han klarar uppkörningen den 11/11 så kanske jag äntligen får min egna chaufför (Så mamma och pappa får ledigt ett tag)!
Slänger in lite random bilder nu :)
Puss
Toys <3






Onsdag!

Hejhej!
Idag klev jag upp sent, halv tolv! Gick upp och gjorde smoothie, med banan, satsumas och yoghurt. Snabbt och lätt!
Sen gick jag och mamma ut i stallet och tog in Isak och Sonya. Jag red på Isak och mamma tömkörde Sonya, hon skulle egentligen köra men när vi drog ut vagnen så kom vi på att det va punka på den...blev det sist vi körde men minnet är bra men kort ;)
Isak var pigg och ville inte riktigt lyssna på mig, men gick jättebra iaf :) Mysigt att rida och speciellt när solen skiner :)
Just nu gosar jag med valparna och ska snart köra lite wii fit...snart... ;)
 
puss
 
Toys <3
 
Hehe, hittade lite gamla bilder från typ 2007-2008
 
 

Godmorgon!

God morgon!
Har precis varit ut på en promenad med valparna och de stora tjejhundarna, Disco har lite svårt med valparna och även om han har blivit mycket bättre så vill jag inte riskera något. Gick ut och lekte lite med honom efteråt istället :)
 
Nu sitter jag i soffan med hundarna sovandes omkring mig <3
Ikväll blir det valpkurs och det är väl det jag har planerat..ska försöka träna på något sätt också men får se om det blir en powerwalk eller lite wii fit eller wii dance ;)
 
Puss
 
Toys <3
 
Lite bilder från Valpträffen :)
 

Victoria Secret

Tänkte bara berätta att idag när jag kom hem efter jobbet så hade min nya body mist från Victoria Secret kommit! Jag valde "Pure Seduction" med doft av melon, plommon och freesia (står det i annonsen men på flaskan står det bara plommon och freesia...) den luktar as gott och det tror jag nog att de flesta gör ;) Det var faktiskt Tindra som visade dem här för mig, hon beställde en först och när Natta kom hit i Torsdags så hade hon med sig en body mist (också Pure Seduction) så då tänkte jag att jag skulle slå till!
Beställde den på nordicfeel.se för 119 kr och fri frakt, asbra tycker jag och den kommer räcka bra länge också :)
 
Hihi, det var väl det jag hade att berätta!
 
Puss
Toys <3
 

Orange is the new Black

Tjenamors!
Castingen känner jag mig nöjd med, vet inte om jag får rollen men kommer nog känna mig nöjd oavsett. Blir ju ändå bättre och bättre och jag var inte alls lika nervös som jag varit tidigare :)
 
Efter castingen (som varade ca. en kvart) så åkte jag o kalle tillbaka till uppsala och käkade kinamat, haha andra dagen på rad men vad gör de! Orkar inte bry mig så mycket, älskar mat och är en liten tjockis, inte mycket att göra åt liksom ;)
Nu ligger jag o Kalle och kollar Orange is the new Black på Netflix, asbra serie..!! Väldigt annorlunda jämfört med många andra...tar upp många olika aspekter och är saamtidigt underhållande!
 
puss
 
Toys <3
 
 

Gårdagen!

Hej hej!
Igår så hade vi först kennelträff, runt 18 hundar blev det! Det var jätte mysigt och härligt väder också! Sen på kvällen så åkte jag, Kalle o natta in till Uppsala och mötte Simon och Philip och sen gick vi och käkade på Kina restaurang ! Asgott! Sen efter det gick vi till Philips mormor och morfars lägenhet där vi förfestade med ett gäng 98-95, fick ta hand om en tjej som blev för full så vi kom ut vid typ halv tolv! Vi va på saluhallen och dansade och hade det skitbra!:D 
Nu så sitter jag o Kalle på bussen påväg mot Stockholm! Jag ska ju på casting idag så vi får se hur det går! :)

Pussss 
Toys <3


Daaanceee

Tjena!
 
Idag började dagen med att jag och mamma åkte och hämtade Natta och Pernulle i Uppsala :) Sen har vi typ fikat och pratat, lekt med valparna osv. Sen åkte jag till dansen och dansade för första gången med vår nya danslärare, var helt okej men väldigt annorlunda jämfört med den förra...
Nu har jag ätit, duschat och fikat lite till ;) Ska snart gå och lägga mig och läsa, läser just nu Vampyrens märke. Fick den på julen 2010 och har helt enkelt glömt bort den så tänkte läsa den nu istället. Kommer nog läsa lite i min Johnny Depp bok också ;)
 
Vi hörs, puss
 
Toys <3
 
Bild från midsommar (vissa är ju snyggare än andra liksom) ;)
 
 

Onsdag

Tja tja!
 
Idag har jag kört lilla Sonya, till och med travat rätt fort! Mamma red med på Isak också, det gick superbra och hon är så duktig min lilla russmule <3
Sen har jag även röjt undan i mitt rum, sjungit och nu ska jag dansa dans wii ;)
Kanske borde äta något snart också, har inte ätit så mycket idag, typ en macka och två ägg...och snickerskakor ;)
 
puss hej
 
Toys <3
 
Bilder från England
 
 
 

Rubrik

Hejhej!
 
Dags att blogga lite kände jag!
Har jobbat hela helgen och även igår, har varit super lugnt så har till och med slutat tidigare. Vilket var rätt skönt eftersom det var helt GALET sist jag jobbade :)
 
Idag har jag inte gjort nånting, varit på promenad med valparna och storhundarna och har även bakat snickerskakor nu på kvällen :D Det godaste som finns <3
Imorgon ska jag köra lilla Sonya och mamma ska rida stora Isak :) Mysigt <3
På torsdag kommer Natta och Pernilla hit, eftersom de ska vara med på Hundträffen som vi kommer ha här hemma på lördag :)
På söndag ska jag på casting för en film, vet inte så mycket om det men berättar mer om det när jag varit där :)
 
Just nu är Kalle på intensivkurs i Falun så saknar honom massor <3 Men han kommer till mig på Fredag så får träffa honom över helgen, och sen åker han tillbaka till Falun på söndag eller måndag <3
 
Ha det <3
 
Toys <3
 
Jag och Eka <3
 
RSS 2.0