Releasefest!

Nu bär det av mot Stockholm för Releasefest!
Ska träffa Linn vid åtta också ska vi käka o ta nån drink innan vi sticker till festen :)
Är taggad som bara den!:)

Puss
Toys<3

(Fick bli vinterskorna till klänningen, skitsamma)


Ätaaaaa

Hej bloggis!
Igår jobbade jag och det gick sådär för kände mig fortfarande lite sjuk. Idag så är det min "äta-vad-du-vill-dag" så har ätit choklad, druckit lite cola och käkat på donken med Kalle och Simon. Har även dansat idag och det kändes skitbra!
Så idag har det alltså gått en månad sen vi slutade med socker och kolhydrater och började träna 5-6 gånger i veckan :) Den här veckan så har jag bara tränat två gånger för har ju varit sjuk men inte så mycket att göra åt. 
Imorgon så bär det av in till Stockholm på kvällen för att festa :D
Ha det bra, puss!
Toys<3


Tips?

Hej!
Blev inget jobb för mig idag, mår bättre men är fortfarande super förkyld. Glad att jag slipper febern iaf.
Vi har precis kollat på Catching Fire som varken mamma eller pappa har sett innan och de tyckte båda att den var jättebra! Och pappa undrade direkt när trean kommer ;)
Mamma hämtade ut min nya klänning idag och bortsett från att den hade onormalt långa ärmar och var några centimeter stor så satt den riktigt bra :)
Har lust att ha den på releasefesten på måndag men vet inte hur jag ska styla den...några tips? Vill ju helst inte ha bara ben eller klackar så vad kan man då matcha med? Funkar svarta tights..?
Tacksam för tips!
Imorgon blir det jobb oavsett om jag är frisk!
Puss
Toys<3



Såhär på torsdagskvällen

Fick mail att castingen var inställd nu på söndag vilket känns rätt skönt faktiskt...men ska på casting nån annan dag :) ska även spela in en casting men det får nog bli på tisdag för har fullt upp hela helgen med jobb (om jag är frisk) och dans och umgås med min underbara pojkvän <3
Nästa helg längtar jag till för då blir det fest med min kära tremänning!:D Taggad!

Puss
Toys<3


Throwback Thursday

Hej!
Jag är fortfarande sjuk...ska jobba imorgon så hoppas jag är frisk då, är iaf lite bättre idag! Jag hade planerat att träna varje dag den här veckan men så blev det ju inte...-.-
På söndag missar jag dansen för då ska jag på en audition för en biroll i en kortfilm (om jag får mina repliker nån gång)!
Sen på måndag så är det äntligen dags för releasefest!! Wohoo! Jag ska dit med Linn så ska bli skitkul :D
Just nu ligger jag och kollar på bilder från i somras och saknar/längtar till sommaren som, om man tittar ut, verkar vara långt borta...
Här kommer lite somriga bilder från mobilen!
Puss
Toys<3










sjuk...........

Hej !
 
Jag är sjuk!
 
Hejdå!

Måndagsseg

Hej!
Idag så har jag inte mått så bra, ont i halsen och huvudet, ont i magen till och från och när jag stödjer på vänster ben så gör det jätte ont i skenbenet. Men trots det så möttes jag och mamma på gymmet vid halv fem. Jag powerwalkade i 30 min och stretchade sen för orkade inte...men det var iaf nånting :)
 
Imorgon blir det förmodligen gym igen också SKA jag skicka in min ansökan till Molkom och välja vilka monologer jag ska köra på Kalle Flygares audition...några förslag?
 
Puss
Toys <3
 
 

Helgen!

Hej bloggen!
Har helt enkelt glömt bort att blogga :p men ni har inte missat så mycket ;) i fredags så tränade jag o mamma, sen kom Kalle på kvällen. 
Igår så simmade jag 40 längder i Gimo och sen åkte jag och jobbade extra, fyra timmar bara men hade ett helt innebandy lag som gäster så var fyra stressiga timmar ;) sen åkte jag hem till Kalle men så ville Victor att vi skulle komma till Ice. Så vi åkte hem till mig, jag fixade mig på fem minuter, vi blev hämtade vid tio av Mickans pappa och fick skjuts till Ice.
Hade det jätte roligt på Ice :D
Idag så har vi precis varit och firat Farmor som fyller år och nu är vi påväg till Uppsala för att lämna av mig vid dansen. Sen sover jag hos Kalle <3
Det var min helg det!
Puss
Toys<3


Superhero!

Hallå!
 
Idag så vaknade jag runt halv tio och hade då jätte ont i halsen så kollade på "Up" och somnade om.
Sen när jag vaknade vid typ tolv-halv ett så mådde jag bättre. Men har träningsvärk idag så jag och mamma bestämde att vi skulle rida på en tur i det helt underbara vädret och det var såååå mysigt! Kändes precis som förut <3
Alltså inget gym, men man förbränner ju faktiskt rätt mycket när man rider också :)
 
Nu har jag precis sökt till en turkisk reklamfilm, de söker look-a-likes till olika Superhjältar. Jag söker som Black Widow eller Ms Marvel...tycker ni att jag är lik nån? ;)
 
Puss
Toys<3
 
 
 

Onsdag

Hej!
Idag så började jag dagen ute i solen med hundarna, så himla underbart! 
Vid halv fyra så gymmade jag och mamma en timme. Jag körde 40 min intervaller först, sen körde jag armar, mage och rygg. Känns som att det gick bra idag :)
Har precis ätit middag, det blev omelett med skinka och sen en matig sallad till det :) supergott!
Jag har skaffat en app där man skriver in sin målvikt, träning och mat. Sen räknar den ut hur man ligger till.
Jag ska äta 1349 kalorier om dan och idag åt jag bara 1102 så det var ju bra :)
Nu ska jag kolla det nya PLL avsnittet :D

Puss
Toys<3


Kladdkaka...eller?

Hej!
Igår blev det inget gym, men idag blev det en timme iaf :) Dock så var det sååå tungt för mig idag...men imorgon kör vi igen och då ska jag försöka mig på 45-60 min intervaller på bandet istället för en halvtimme..usch, får se hur det går.
Ikväll så gjorde jag en kladdkaka utan mjöl och utan socker. Den blev helt okej, iaf med grädde till och är faktiskt inte ett dugg onyttig :)
Hörs!
Puss
Toys<3



Monday morning

Hej!

Idag sov jag länge, vaknade med ont i huvudet och hes hals...är lite bättre nu iaf.
Förhoppningsvis så blir det en sväng till gymmet idag men det beror på när mamma vaknar. Hon har jobbat natt och ska jobba natt så vi får se :)
Den här veckan ska jag försöka baka lite till ridlägrena och skicka in en ansökan till molkom folkhögskola :)

Puss
Toys<3

Mina nya påslakan!

Mobilskal 3 av 3 ^^




Söndagsbakis?

Hej!
Nej jag är inte så bakis, lite ont i huvudet bara.
Utgången igår var jättrolig! Det blev jag, Kalle och Simon bara men hittade några fler på saluhallen så hade super roligt :) vid tre så kom Söderberg och hämtade oss och jag la mig direkt men Simon o Kalle spelade NHL ett tag innan de också gick och la sig ;)
Nu är vi (jag, Kalle, Simon o Söderberg) påväg in till stan. Jag blir avsläppt vid dansen och sen skjutsar de hem Simon också plockar de upp mig efter dansen :) sen åker jag och Kalle hem till mig :)
Puss
Toys<3





Hard work work !

Hej!
Igår jobbade jag och det var rätt mycket men gick bra :) idag så gymmade jag o Kalle på förmiddagen, sen jobbade jag igen och idag var det super mycket men gick bra iaf :)
Nu vid tio så ringde Simon från Uppsala och sa att vi skulle komma in så nu sitter jag o Kalle i bilen påväg in till stan för en vääääldigt spontan utgång! Jag har på mig en av Kalles skjortor med ett skärp som jag lånat av hans syrra ;)
Söderberg skjutsar in och hämtar, annars hade jag aldrig orkat åka in...Haha ;)

Puss
Toys<3


Vad jag tyckte om Oscarsgalan...

Hej!
 
Tänkte berätta lite vad jag tyckte om Oscarsgalan.
Först och främst, Ellen var som väntat helt perfekt som programledare! Så rolig, underhållande och man kan inte annat än älska henne! 
Vinnarna såg ut som följande:
Bästa manliga biroll: Jared Leto.
Bästa kvinnliga biroll: Lupita Nyong´o.
Bästa manliga huvudroll: Matthew McConaughey.
Bästa kvinnliga huvudroll: Cate Blanchett.
Bästa film: 12 years a Slave.
 
Jared Leto vann för sin roll som transa i Dallas Buyers Club, den har jag inte sett men skulle gärna se.
Lupita Nyong´o vann för sin roll som slav i 12 years a slave, den här har jag sett och jag tyckte den var väldigt bra och Lupita förtjänar verkligen sin Oscar! Det häftigaste är att det här var hennes första långfilm. Hennes tacktal var så himla underbart och jag blev jätterörd!
Matthew McConaughey vann för sin roll som en man med HIV i Dallas Buyers Club, jag har som sagt inte sett den så kan inte säga om han förtjänade den. Men förmodligen gjorde han det för han är en väldigt bra skådespelare! Dock tyckte jag att Leonardo DiCaprio förtjänade att vinna för sin roll i The Wolf of Wall Street.
Cate Blanchett vann för sin roll som en kvinna som nyligen separerat med sin man i filmen Blue Jasmine, den har jag inte sett men jag hade hellre velat att Amy Adams vann för sin roll i American Hustle för jag tycker jättemycket om henne som skådespelare. Dock så var Cates tal väldigt bra!
12 years a slave var helt rätt som vinnare för Bästa film, se den! 
 
De tre bäst klädda var:
Lupita Nyong´o
Anna Kendrick
Kate Hudson
 
De tre sämst klädda var:
Amy Adams
Calista Flockhart
Lisa Minelli
 
 
 
Måste också lägga till att min absoluta favoritperson och förebild lätt är Jennifer Lawrence! Hon verkar så himla underbar! Hon är väldigt naturlig och visar vem hon är, rolig och bjuder på sig själv. Hon verkar även vara klumpig, Hon ramlade förra året på Oscarsgalan i trappen upp till scenen och i år ramlade hon över en kon precis när hon hade klivit ur limmon, men vad gör det? Hon skrattar åt det och kan bjuda på sig själv. Underbart! 
 
 

Lill-lördag!

Hej!
Jag o mamma har precis varit o gymmat 45 min! Idag var det segt...men tränade iaf :)
Hade planerat att städa mitt rum på förmiddagen men så blev det inte eftersom Eka sprang lite hur som helst och jag fick inte in henne ;) så egentligen borde jag städa nu...ska försöka men får se hur det blir... ;)
Ska äta om ett tag och sen ska jag kolla på det nya avsnittet av PLL!:D Spännande!

Puss
Toys<3

Idag kom mobilskal nr 2 av 3.
BROADWAY!


Fetto-tisdag

Hej!
Nu är jag hemma efter att ha handlat och gymmat. Det blev 30 minuter intervaller på bandet och sen plankan och stretch. Blev en kortis idag eftersom handlandet drog ut på tiden och vi behövde hämta Tindra, men bättre än inget :)
Nu har vi ätit, soppa och sen några special-pannkakor med grädde och färska bär. Det är ju ändå pannkaksdageb och fettis dagen, men det blir ingen semla för mig ;)
Puss
Toys<3

Har fått hem ett av tre nya skal och är super nöjd :D


Tisdag

Hej!
Igår var jag lagom trött efter att ha suttit uppe till 06.00 och kollat på Oscarsgalan. Vaknade vid tolv av att mamma kom med frukost på sängen :) jag åt och somnade sen om för hade jätteont i huvudet, vaknade vid två och mådde fortfarande dåligt så gjorde ingenting igår. 
Nu ligger mamma och sover på soffan för hon ska jobba natt. Så vi åker nog och gymmar när hon vaknar :)
Ska även handla ingredienser så jag kan börja baka bullar, frallor och pajer till ridlägrena i sommar :)
Puss
Toys<3


Oscarsgalan!!

YES!
Hittade en sida där jag kunde kolla på Oscarsgalan!
Har kollat från 22.30 till 06.00, nu går jag och sover!
 
Puss
Toys<3
 
Tycker synd om Leonardo DiCaprio som blev utan Oscar...igen.
Tyckte verkligen att han förtjänade bästa manliga huvudroll för sin roll i The Wolf of Wall Street.
 

skit.

Kul jävla jul...
Har suttit uppe och kollat först på "för-grejerna" till Oscarsgalan på datorn och sen röda mattan på !E också hade jag planerat att kolla på själva galan på kanal9s internetsida, men då har dem inte det fast det var dem som kom upp när jag googlade "Live Oscarsgalan"......!
Och jag kan inte kolla på det nånstans utan att det kostar 250 kronor!!
Så jävla ledsen...har sett fram emot det här jättelänge :(
 
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH
 
skitliv.

Oscarsgalan

Hej Hej!
 
Idag sov jag länge...vaknade vid nio men då hade jag så ont i huvudet så somnade om till tio ungefär och sen kollade jag på Eclipse för jag orkade inte kliva upp ;)
 
Idag har jag dans 18.30 till 19.20 och sen ska jag hem och på natten (vid tre) så ska jag och mamma kolla på Oscarsgalan :D
Idag hade mamma fixat frukost till mig, jag fick kvarg (eller turkisk yoghurt, vet inte exakt) med apelsiner, bananer, mango, ananas och nån mer frukt som jag inte vet vad det var ;) Min favorit är turkisk yoghurt (alt. kvarg) med banan och lite kanel över, såååå gott! <3
 
Det har idag gått en vecka sedan vi slutade med kolhydrater och socker, och det har faktiskt gått förvånansvärt bra! :) Har även (om man räknar med dansen idag) tränat fyra gånger den här veckan och det ska jag försöka fortsätta med :D
 
Någon annan som har tänkt kolla på Oscarsgalan inatt?
 
Puss
Toys <3
 
 

2 mars

Hej!
 
Blev inget bad idag för när vi kom dit så var det simtävling, men gymmade 45 min iaf :)
Körde intervall träning på bandet i en halvtimme och sen körde jag 12x5 på armar och 12x3 på ben, både baksida lår och framsida så känner mig nöjd :) Blev jätte svettig för var kokhett inne på gymmet. 
När vi kom hem så red mamma lite på Isak och jag fotade hästarna lite :)
Sen har vi ätit lövbiff med fetaost och sen en grönsallad till det, supergott!
Vi lyxade till det med fruktsallad till efterrätt och lite nötter :) Kollade även på melodifestivalen men som vanligt höll jag inte med Sverige ;)
Sen har vi spelat Alfapet och Risk, jag förlorade på Alfapet och vann överlägset på Risk! Man ser ju att jag skulle lyckas bättre i krig än i korsord....;)
 
Puss
Toys <3
 

1 Mars

Hej!
 
Idag så ska jag och mamma till gimo och först gymma en halvtimme och sen simma en halvtimme :) De har kommun-bad där på Lördagar så alla som jobbar för kommunen får bada där från 2, gratis :)
Annars så händer väl inte så mycket...ville gå ut ikväll men har inga kompisar så har ingen lust att gå ut själv (y)
 
Puss
Toys <3
RSS 2.0