Nya grejer!

Fick precis mitt paket från lightinthebox.com och tänkte visa er vad jag köpt :)
Allt gick på 113:-

Puss
Toys<3

En ljus foundation för high lighting!
Orange läppstift!
Festliga ögonskuggor, must love those sotade ögon ;)
Sminkborstar!
Rosaaaaaa!
Yeah, smexing in my pyjamas ;)


Min helg!

Hejhej!

I fredags så kom familjen wiss till oss! Sen i lördags så va vi på hundutställning, vilket va mysigt och varmt! Sen jobbade jag extra från fyra till tio, vilket gick bra men har mått dåligt sedan typ torsdags så va lite jobbigare än vanligt, plus att det var kokhett och väldigt mycket folk!
Igår så hade vi hundträff så var runt 20 hundar här med tillhörande ägare ;) Det var mysigt! Familjen Wiss åkte hem på eftermiddagen och då åkte jag o mamma och röstade. Va ju inte riktigt så svårt eller spännande som jag trodde ;) 
På kvällen kom Kalle och då tältade vi ute i trädgården eftersom tältet redan stod uppe, hehe mysigt :)<3
Idag har jag o mamma slappat, jag är förkyld och nyser hela tiden! Nu är mamma och köper pizza! Oh yeah we eat pizza on a Monday, rebells !

Puss
Toys<3




Solig Torsdag idag!

Hej!
 
Igår så sov jag i stort sett hela dagen, kände mig bakis och hade jätteont i kroppen. Men kanske inte så konstigt eftersom jag varit igång mer än 24 timmar!
Idag så vaknade jag vid fem och var pigg, kollade på Sagan om ringen och vid sju så var jag trött igen så sov till typ tio ;)
Men sen har jag plockat lite blommor, skulle ha med mig hundarna på promenaden men de ville inte :( Sen har jag rensat ALLA (alltså kollat vilka som saknas osv.) filmer, städat mitt rum och ställt in en ny bokhylla där jag har de viktigaste filmerna/serier. Högst upp står Johnny Depp filmerna ofc ;)
Jag har gjort Valkompassens test om vilket parti jag ska rösta på och blev glad att miljöpartiet hamnade högst upp och SD längst ner..!
Nu sitter vi och kollar hockey (bläääääääääääääää) och äter lite glass...tyvärr är det paketglass som jag inte tycker är så gott...men bättre än inget...typ
 
Puss
Toys<3
 

Wiiieeee

Hejhej!
Jag har haft det sååå himla bra på inspelningen!! Får tyvärr inte berätta något :*
Nu när jag precis satte mig på pendeln mot Uppsala så ringde mitt alarm för igår, haha alltså har jag nu varit uppe 24 timmar och jag är inte så trött som man skulle kunna tro :D
Är dock hungrig så äter lite naturgodis på vägen hem!

Puss
Toys<3


Nu kör vi!

Tja!

Nu har jag blivit sminkad och fotad, duschat, sovit en timme (vaknade en timme för tidigt), ätit ost/skinkpaj och sminkat mig! Alldeles strax sticker jag iväg på filminspelning, 19.00-06.00 :)

Puss
Toys<3






Jag är beredd att jobba hårt för att nå min dröm!

Tjenamors!
 
Idag så har jag bara latat mig, duschat och packat. Den här gången packade jag i min rosa resväska istället för i min rosa träningsväska  som jag brukar, endast eftersom min axel typ är helt trasig efter att jag hade burit runt på träningsväskan hela helgen...
Just nu sitter jag hos Kalle och han och Simon kollar hockey så då passade jag på att blogga lite och även läsa lite om olika partier eftersom EU-valet snart ska röstas i. Jag tycker att politik är det tråkigaste som finns men känner också att jag måste göra allt jag kan för att SD inte ska stiga i röster...! Så alltså ska jag rösta men jag har inte bestämt mig för vilket parti jag tycker bäst om.. kanske miljöpartiet? Eller vänsterpartiet? Socialdemokraterna? Hmm, det är inte lätt det här...
 
Imorgon ska jag upp....05.00!! Ska ta bussen till Uppsala 05.45 och sen pendeln till Stockholm 06.55 och vid nio så ska jag sminkas till en Zombie och sedan fotas! Hoppas att jag är klar så tidigt som möjligt för sen ska jag hem till Annika och sova några timmar för sen har jag filminspelning från 19.00 till 06.00! Wohoo, nu kör vi!
Har laddat med ost/skinkpaj och naturgodis så hoppas på överlevnad ;)
 
Puss
Toys<3
 
 
 
 

Stockholm i mitt...eller?

Hej!
Igår så gick jag på två timmars promenad i Stockholm, käka lite glass och satt i en park och tränade på repliker. Va super mysigt! Sen på kvällen så träffades jag, Annika, Maria och Linn och tog en cider och sen ställde vi oss och lyssnade på Steve Angello som spelade i Kungsan (inte Linn), men där visade stockholmarna sina rätta jag...(jag som börjat tycka om Stockholm) och det knuffades och sparkades för att ta sig längst fram. Ingen respekt överhuvudtaget! Så vi va hemma vid elva ungefär men ändå somnade jag runt halv två.
Imorse gick jag upp vid åtta och va vid Kalle Flygares vid halv tio och först hade vi ett rörelseprov i grupp och det kändes bra, och sen spelade jag upp mina två monologer och blev "intervjuad". Tappade tyvärr bort mig på min andra monolog pga. nervositet så det kändes lite surt men nu är det klart iaf :) 
Nu är jag helt slut, förmodligen eftersom nervositeten släppt nu ;) så blir en tidig kväll ikväll (fast förmodligen inte, lär fastna framför nån film som vanligt)

Puss
Toys <3







Celebrity

Halloj!

Igårkväll åkte jag till min faster Annika i Stockholm eftersom jag skulle upp tidigt på filminspelning idag! 09.00-14.00 blev det så nu har jag käkat Max och ligger o kollar på tv! Om några timmar ska jag möta Annika och hennes kompis på en restaurang på Östermalm och imorgon har jag hela dagen på mig att kolla in Stockholm så har planerat att ta mig en lång promenad :D
På söndag så ska jag på audition till Kalle Flygare!! Nervöst!! Höhö, nej är inte så nervös för kommer ändå inte komma in ;)

Puss
Toys<3


Stöckhölm

Hej hej!
Igår så va det musikvideoinspelning från 10.00 till 00.00 och jag hade det jätte roligt hela dagen! Va hos Annika vid halv två ungefär och somnade väl ungefär halv tre :) 
Idag klev jag upp vid halv nio och åkte till Mist där Izabella sminkade mig och fixade mitt hår. Sen blev jag fotad och nu sitter jag på pendeln påväg mot Uppsala :)
På torsdag ska jag till Stockholm igen och sover där tills på söndag!

Puss
Toys <3

Musikvideo


Modell





Zzzz

Hej!

Tidig uppgång imorgon! Musikvideo hela dagen och halva natten!
Puss
Toys<3


Yeaaahh

Haj Haj! (Läskigt)
 
Igår så var det som sagt en rätt tidigt morgon, först åkte vi till Storvreta och hämtade Kattis post och sen hämtade vi upp Kattis innan vi åkte till Rusta, Ikea och sedan Subway :D Köpte en morsdag-present (fast fattar inte när morsdag är?) och fick ett doftljus av Kattis som luktade såååååå gott!
Sen spelade vi pingis hemma med mamma, pappa, Tindra och Frida... Jag är inte direkt bra men det är kul iaf ;)
På kvällen grillade vi och sen mös vi framför Eurovision resten av kvällen. Jag och Kalle skulle åka och gymma men Kalle mådde inget bra och jag har ont i halsen till och från så vi struntade i det och körde en riktig myskväll istället!
Jag tycker absolut att rätt låt vann. Hon var en väldigt duktig sångerska och det var en bra låt, sen att hon hade skägg var ju bara ett plus :) Det kändes så härligt att hela publiken där verkade som en enda stor familj när de tillsammans buade ut Ryssland (Putin) och hejade fram Conchita som står för allt det som enligt Ryssland är fel.
Det är många som säger att Conchita vann endast för att hon stack ut och inte för att det var den bästa låten. Men tänk såhär då: "En skäggig kvinna sjunger falskt och dansar runt på scenen i färgglada trikåer." Ingen hade röstat på ett sådant bidrag. Hon förtjänade att vinna.
 
Idag skulle jag och Kalle ha åkt och kollat på när Tindra tävlar i voltige, men Kalle sover fortfarande och det känns som att han behöver det eftersom han mådde dåligt igår. <3 Men vi håller tummarna för Tindra och hennes lag iaf <3
Idag blir det dans och imorgon så blir det musikvideo-inspelning!! Från klockan 10.00 till 04.00....kommer vara i Stockholm runt 05.30 och åker då till Annika och sover där några timmar innan jag ska till Mist och sminkas och fotas, ska bli roligt :D
 
Puss
Toys<3
 
Haha, mamma har en så bra kamera på mobilen ;)
 

Dålig uppdatering...höhö

Hej!
Den här veckan har verkligen flugit iväg och idag är det plötsligt fredag!
Idag så kom Kalle hit efter jobbet och vi har käkat tacos och spelar kort med familjen! Sen vid tio så åkte jag och Kalle till gymmet och gymmade en timme. Jag körde bara styrka för orkade verkligen inte gå/springa något på bandet... Körde insida/utsida ben, undersida armar och även rygg och axlar. Vet att man ska träna en "del" åt gången men jag orkar inte hålla på och tänka för mycket på det utan fokuserar på att göra övningarna rätt istället.
Imorgon ska vi upp tidigt (halv åtta) och åka till Ikea med Kalles mamma. Ska bli roligt för jag har inte varit på Ikea på minst...fem år tror jag :p Sen ska vi spela pingis på vårt nya pingisbord här hemma och det är det jag har planerat in i stort sett ;)
Just det! På måndag händer en rolig (och lång) grej! :D

Puss
Toys<3


Huvudstaden!

Hej!
Nu sitter jag på pendeln påväg hem! Igår så var jag på audition och det gick okej men blev väldigt nervös när jag kom ner och det sitter två "kändisar" där, varav en som jag skulle agera mot så tror tyvärr inte att jag går vidare men var ändå bra övning :)
Efter min audition så åkte jag hem till Annika och käkade och sov där. Vaknade vid åtta imorse och sen vid nio så var jag på Mist igen och blev sminkad av Izabella :) De hade prov där de fick en berättelse om en påhittad person som råkade ut för olika saker, som de sedan skulle sminka på sin modell. Jag var en dragqueen som blev riven i ansiktet av Pamela Andersson och hon petade även ut mitt öga med en pincett (y)
Sen har jag o Izabella käkat och pratat :D

Här kommer lite bilder
Puss
Toys<3






Helgen!

Hej hej!
I helgen har jag jobbat och det har varit lugnt vilket va rätt skönt :) 
Igår när jag kom till Kalle efter jobbet så hade de klassfest där så jag drog på mig en av Kalles gamla skjortor (haha, standard) och joinade ;) Kalle va nykter så han körde in till saluhallen där vi hade det roligt och sen åkte vi förbi Max på vägen hem, mums!
Va hemma vid typ halv fem så har varit lite seg idag, dock inte bakis för drack inte så mycket men trött kan man ju vara ändå ;)
Idag så är Kalle och hans pappa på lunch/hockey, Sverige-Ryssland. Så jag har varit själv hela dagen men nu är jag påväg in till stan för dans iaf :)

Puss
Toys<3



tråkigt

Hej!
 
Det var underbart på Valborg i snöovädret....det är det jag har att säga om det.
 
 Idag ska jag jobba och imorgon lika så (y) Har inte direkt något roligt att berätta, ska käka snart :D
 
Puss
Toys
RSS 2.0